Effektiva sluta röka lösningar som verkligen fungerar!


Det finns få rökare som inte inser att de ska sluta röka. Har du någonsin hört en rökare säger hur frisk och näringsrik deras cigarett är? Personer som aldrig rökt är clueless till riskerna att försöka sluta, men folk som brukade röka förstår helt. Fortsätt läsa för att få reda på varför du borde sluta och dra nytta av deras råd.

Dessa personer kan erbjuda stöd, vägledning och råd om hur man ska sluta. Supportgrupper kan hittas på rekreationscentra, även på internet, eller kyrkor lokalt.

Se till att du slutar ett steg vid den tiden. Att ge upp nikotin är en lång process. Ta det en dag i taget och som varje dag blir till en annan, vilket kommer att hjälpa till att skapa en vana som hjälper dig på lång sikt.

TIPS! Kan hypnos fungera för dig? Att se en licensierad hypnotisör kan vara effektiv och har visat sig lyckad för många människor. Hypnotisten placerar dig i ett tillstånd där du är särskilt mottaglig för förslag och sätter in positiva idéer i ditt undermedvetna.

Låt din familj och vänner veta om du vill sluta röka. När du berättar för dessa människor har du slutat, de kan hjälpa dig att behålla frestelsen och vara motiverad. Detta kan bara vara den extra motivationen du behöver för att hålla koll på din sluta röka.

Om du vill sluta röka för alltid, ta saker en dag i taget. Fokusera på att ge upp cigaretter för dagen utan att röka. Du kan alltid ställa mer långsiktiga mål när du känner dig bekväm med åtagandet att sluta.

Om du helt enkelt inte kan sluta röka rakt ut, lägg till några nikotinsubstitut och se om det fungerar.

Tips! Om du vill sluta röka, berätta för dina nära och kära om dina planer. De kan hjälpa till att stödja dig efter eget val.

Tala med en läkare om du planerar att sluta röka. Din läkare kan ha resurser tillgängliga för att hjälpa dig att sluta.

Sluta röka

Du kommer bli mer framgångsrik om du inte försöker sluta röka. Du kan också få lite av att gå med i en supportgrupp för personer som försöker sluta röka.

TIPS! Rökningstoppning är en av de få gånger när det är bäst att förhöra; Fördröjning taktik är ofta en effektiv strategi. Berätta för dig själv att du väntar 10 minuter och sedan hitta ett sätt att distrahera dig själv för den tidsperioden.

Ett av de sätt som kan hjälpa dig att sluta röka är att göra ett annat märke av cigaretter. Tänk på att röka ett märke du inte bryr dig om. Rök inte en större mängd om du andas in dem. Detta kommer att få dig igång på din avslutande resa.

Sätt listan i en visuell plats så att du kan se den dagligen. Detta kommer att vara till hjälp när du känner frestelse.

Hitta support via onlineforum eller samhällen för dem som försöker sluta. Det finns en hel del webbplatser som ägnas åt att hjälpa rökare att ge upp sin vana. Det kan vara tillrådligt att prata med andra.

TIPS! Din primärvårdspersonal kan vara en stor resurs om du inte kan sluta röka själv. Olika mediciner, inklusive antidepressiva medel, kan göra det lättare att sluta.

Håll dig fri från platser eller saker som du normalt röker.

48 timmar

Den första veckan efter att du slutat sluta röka är det värsta skedet. De första 48 timmarna är när kroppen försöker bli av med allt nikotin du har konsumerat. När 48 timmar har gått, är cravings generellt psykologiska. Dessa symptom är inte lätta att hantera, men det kan fortfarande vara svårt att göra det.

Om du vill hålla dig borta från någon viktökning som du kommer att ha som är involverad i att sluta röka, försök att äta frukt och grönsaker. Vanan att äta dessa saker kan verkligen hjälpa till med att kontrollera viktökning som är förknippad med att sluta.

När du slutat röka, blir det lättare att träna, eftersom din lungkapacitet förbättras direkt. Regelbunden träning kommer också att förhindra vikt under kontroll. De endorfiner som släppts under träning kan uppfylla ditt humör och hjälpa dig att minska svårighetsgraden av abstinenssymptom.

Även de bästa ansträngningarna och framtiden. Du kan hitta framgång i nästa gång.

Istället för att betraktas som ett offer, tänk på att vilja sluta. Håll i tankar om alla positiva effekter som detta kommer att få på ditt liv, och att det finns mycket fler skäl att sluta än att fortsätta röka. Detta kan ge dig incitamentet och ge dig sanna skäl att sluta nu.

Förstärka din beslutsamhet att inte ge in genom att skapa en solid backup plan för när cravingsna sparar eller trycket lägger till. Försök att sammanfalla en resa till gymmet med dina värsta uttagstider.

Rådgivning kan hjälpa dig att sluta röka. Det kan finnas en känslomässig fråga som lurar bakom trangen att röka. Om det emotionella problemet behandlas kan rökbehovet gå bort.

Sluta röka

Många som slutar röka gillar att bära hårt godis eller tuggummi med dem. Vissa människor har valt att börja använda elektroniska som hjälper dem att sluta röka.

TIPS! Se till att din familj och vänner vet att du slutar röka. Dina älskade vill utan tvekan stödja dig, och de kan tjäna som påminnelser om varför avsluta är så viktigt.

Det är omöjligt för en nonsmoker att "få" varför du röker när det skadar dig. De förstår inte varför vanan är så fruktansvärt svår att sluta. Det finns många rökare som har slutat och dessa individer har tagit sig tid att dela sin teknik inom denna artikel. Använd dessa idéer och anta hälsosamare vanor.

Vet inte vart du ska börja? Det finns många resurser som kan hjälpa dig att lära dig ännu mer om Array. Denna artikel är en bra start. Använd de råd som ges här, och var inte rädd för att leta efter mer!