Effektiva sluta röka lösningar som verkligen fungerar!


Folk som röker är medvetna om att de behöver stanna. Har du någonsin haft en annan rökare frågar du om ett ljus och sedan noterar hur lyckligt de handlade om de vitaminer som de fick från sin cigarett? Personer som aldrig rökt förstår inte hur svårt att sluta, men folk som brukade röka förstår helt. Fortsätt läsa för att lära dig att sluta – framgångsrikt.

För att bli mer framgångsrik när du slutar röka, försök skriva nackdelarna och proffsen att sluta. Att skriva ner det kan påverka din mentala uppfattning. När du tänker på din lista kan den göra din motivation starkare och hålla fokus på fördelarna med att stanna rökfritt.

Tips! Hitta en bra supportgrupp för att hjälpa dig sluta röka. Det kan vara fördelaktigt att prata med ex-rökare som har upplevt samma saker som du går igenom, och förstår de fysiska och emotionella utmaningar som du går igenom.

När du försöker sluta röka, överväg att försöka hypnos. Många har hittat framgång med professionella hypnotisörer. Hypnotisten placerar dig i ett tillstånd där du är särskilt mottaglig för förslag och lägger in positiva idéer i ditt undermedvetna. När du vaknar från denna trance, kanske du inte är lika intresserad av cigaretter som du var tidigare, vilket gör ditt mål mer uppnåeligt.

Innan du börjar planera att sluta röka, skapa en personlig lista över steg du kan ta för att sluta. Ta dig tid att skapa en lista med idéer som passar din egen livsstil och vanor. Alla människor har olika sätt att få uppgifter som uppnåtts. Det är mycket viktigt att du specifikt räknar ut vilka sätt som fungerar bäst för dig. Gör en lista för dig själv.

Fördröjning taktiken är ett effektivt sätt att hantera överväldigande begär. Om du gör något annat och sedan omvärderar dina känslor efter några minuter kommer du att upptäcka att det värsta av begäret är borta. Om du fortfarande känner trängseln, försök att hålla distraherande dig själv i 10 minuters steg för att avstå från att röka så länge som möjligt.Source link