Effektiva sluta röka lösningar som verkligen fungerar!


Många människor vill sluta, men få faktiskt gör. Denna artikel kommer att hjälpa dig i dina ansträngningar för att behålla ditt engagemang för att bryta denna dåliga vana. Ta det du lär dig och använd det bra för att äntligen släppa vanan för gott.

Hitta den enklaste metoden att sluta röka. Att sluta kall kalkon rekommenderas definitivt inte. Om du försöker sluta med kall kalkon kanske du hamnar i återfall. Nikotin är en extremt beroendeframkallande substans, så metoderna för nikotinbyte kan hjälpa dig att skämma bort dig själv. Dessa hjälpmedel hjälper dig genom de första stadierna av tillbakadragande och gör din plan att sluta röka lättare.

För att öka sannolikheten för att du kommer att lyckas med din önskan att sluta röka, försök att sammanställa en lista på papper om de positiva och negativa konsekvenserna att sluta Att skriva något ner kan förändra hela ditt mentala perspektiv.

Leta efter en supportgrupp som hjälper dig att sluta röka. De bästa grupperna har en blandning av nya quitters, och människor som har slutat ett tag. Det kan vara mycket fördelaktigt att samarbeta med människor som har varit där du är och förstå de emotionella och fysiska utmaningarna du går igenom. Dessa personer kan erbjuda tips, support och vägledning för att sluta. För att hitta en supportgrupp nära dig, kolla ditt lokala communitycenter eller gemenskapskollegium eller i din kyrka.

Om du vill hålla dig borta från någon viktökning som du kommer att ha som är involverad i att sluta röka, försök att äta frukt och grönsaker. Detta kommer att hjälpa till att kontrollera din vikt vid denna avgörande tid. Du måste påminna dig själv om att din kropp kommer att vilja äta när du slutar, du borde äta hälsosam.

Du kanske vill titta på terapi för att hjälpa till med nikotinutbyte. Det viktigaste hindret för att sluta cigaretter är din kropps missbruk av narkotikaproblemet. Detta är det som orsakar de flesta begären. De begär som du känner för nikotin kan vara okontrollerbara. Du kan hjälpa till att lindra dessa känslor genom att använda nikotinutbytesbehandling. Chanserna att någon slutar röka fördubblas om de använder nikotinplåster eller tuggummi. Men du bör aldrig använda dessa nikotinbyten medan du fortfarande röker.

Var lätt när du slutar röka. Du bör aldrig försöka bara sluta kall kalkon.

När du slutar röka, ge dig själv belöningar för varje milstolpe du passerar längs vägen. Till exempel kan du bestämma dig för att se en film som en behandling för att markera en vecka utan en cigarett. Om du kan sluta för en månad, kan du äta middag på den mest utsökta restaurangen i stan. Fortsätt arbeta mot dessa mindre mål tills du finner att du kan gå utan att röka på obestämd tid.

Sluta röka

Låt dina nära och kära veta att du vill sluta röka. De kommer att kunna hjälpa dig att komma igenom de tuffa tiderna och vara en påminnelse om varför du slutar. Studier har visat att användandet av ett familjestödssystem är ett av de bästa sätten att sluta röka. Detta ökar dina chanser att lyckas avsevärt och tar dig till var du vill.

TIPS! Försök med hypnos för att hjälpa dig sluta röka. Många har funnit det lättare att sluta röka efter att ha besökt en hypnotisör.

Rökningstopp är en av de få tiderna i ditt liv att det är bäst att vara en quitter! De ex-rökare du känner förmodligen inte lyckades med deras första försök. Sluta röka, och planera bara att gå så länge du kan utan att starta upp igen. Om du ska glida upp och tända, kom genast tillbaka på rätt spår och sätt in ett nytt slutdatum. När du går, fortsätt lära och sluta sluta varje gång. Du kommer att upptäcka att du kommer att bli bättre att sluta, och så småningom kommer du att sluta helt.

Du kan hitta stöd och hjälp på onlinemiljöer och forum. Det finns många webbplatser som ägnas åt att stödja dem som vill sluta röka. Det kan vara till hjälp eller till och med katartiskt att dela upp med frustrationer och framgångar med andra som förstår din kamp. Dessutom kommer de som slutar att gå igenom samma slags kampar du kan uppleva, känslomässigt och annars.

Kom ihåg att den första veckan utan cigaretter blir den svåraste. Under de första två dagarna efter att du slutat kollar din kropp av den mycket beroendeframkallande nikotinen, vilket leder till fysisk avstängning. Efter de första två dagarna, förvänta dig att uppleva mestadels psykologiska begär. Det är lika svårt att slåss, men det finns många tekniker som hjälper dig att uppnå framgång.

TIPS! Rökningstopp är en av de få gånger när det är bäst att förhöra; Fördröjning taktik är ofta en effektiv strategi. Berätta för dig själv att du väntar 10 minuter och sedan hitta ett sätt att distrahera dig själv för den tidsperioden.