Effektiva sluta röka lösningar som verkligen fungerar!


Många vill sluta röka, men känner att det kommer att vara för svårt eller att de inte har den viljestyrka som krävs för att framgångsrikt sluta. Informationen och idéerna du hittar i den här artikeln hjälper dig att komma igång på din resa till ett hälsosamt liv som en icke-rökare.

Gör dina försök så hanterbara som möjligt. Du bör aldrig försöka bara sluta kall kalkon. Genom att göra detta är du nästan säker på att misslyckas. Eftersom nikotin är så beroendeframkallande är det viktigt att använda en metod som innehåller recept eller nikotinplåster eller tuggummi. Dessa saker kommer att minska svårighetsgraden av dina initiala abstinenssymptom, vilket gör det lättare för dig att sluta röka.

Om du absolut måste ha en cigarett, använder du stalling taktik. Berätta själv att du måste ta en lång promenad innan du kan röka, eller försök att dricka ett glas vatten innan du röker. Denna paus mellan begäret och dess uppfyllelse kan göra det möjligt att inte röka cigaretten trots allt. Även om du i slutändan röker, kan förseningen fortfarande minska det totala antalet cigaretter du har på en dag.

TIPS! Om du önskar att röka smälter din lösning, försök åtminstone att sätta av det så länge som möjligt. Tvinga dig själv att göra någonting, om det går en promenad runt blocket eller helt enkelt dricker ett helt glas vatten, innan du får en cigarett.

Se till att du tar processen en dag då. Avsluta är en process. Oroa dig inte med nästa månad eller nästa år. Ta en dag i taget. Fokusera på att komma igenom varje dag utan att röka så att du kan bygga en framtid som är rökfri.

Planera att använda motion när du slutar röka, inte bara för de extra hälsoförmånerna, utan att distrahera dig från önskan att röka. Använd träning som ett bra sätt att lindra stressen. Du kan lindra in i en hälsosammare livsstil genom att börja ta en daglig promenad och arbeta dig upp till en ansträngande aktivitet. Tala med en läkare innan du börjar träna rutiner.

Samla stöd från alla som du älskar. Det är dock kritiskt att de förstår att du vill ha positivt stöd, inte håna. Du vill också låta dem veta att du sannolikt kommer att vara i ett olyckligt humör, och du kanske inte precis tänker tydligt vid den tiden. Att sluta röka är en svår process, och att få stöd från dina vänner och familj är kritiskt.