Effektiva sluta röka lösningar som verkligen fungerar!


Om du hoppas sluta röka, måste du ha en personlig önskan att sluta. Det finns många fördelar att sluta röka. Att välja ett par av dessa fördelar som motiverande faktorer bör räcka för att hålla dig i gång när saker blir tuffa. Skydda din hälsa och familjens hälsa, spara massor av pengar, undvik att vara högre risk för farliga cancerformer och känna och se bättre ut. Läs den här artikeln för att hitta tips som hjälper dig att börja din strävan att sluta röka.

För att öka dina chanser att sluta röka, gör en lista med plusser och minusar om att stoppa. När du skriver något skriftligt har det ofta en inverkan på hela din mentala uppfattning. Detta kan ge din motivation att hålla fast vid den här gången, och det kan vara lättare eftersom du kanske är mer fokuserad att se den genom.

TIPS! Det är viktigt att närma sig din resa genom att fokusera på en enda dag i taget. Att sluta röka är en lång process.

När du har fattat beslutet att rökning inte längre är för dig, leta efter en supportgrupp för hjälp. Supportgrupper kan hjälpa dig att lära dig att hantera de fysiska och emotionella utmaningar du kan uppleva när du slutar. Du kan få stöd och vägledning från tidigare rökare som har lyckats sluta, liksom bra tips för att hantera processen. För att hitta en supportgrupp nära dig, kolla ditt lokala communitycenter eller gemenskapskollegium eller i din kyrka.

Se till att du tar processen en dag då. Att sluta röka är en process. Tänk inte ens på framtiden. Ta varje dag som det kommer och koncentrera dig på att inte röka den dagen, vilket hjälper till att skapa en vana som hjälper dig på lång sikt.

Försök att uppmuntra vänner och familj att stödja ditt beslut att sluta röka. Se också till att de vet att de inte är dömliga och är så optimistiska som möjligt för att förbättra chansen till framgång. Låt dem veta att du förmodligen kommer att vara crabby i början. Att sluta röka är en svår process, och att få stöd från dina vänner och familj är kritiskt.Source link