Effektiva stopprökningslösningar som verkligen fungerar!


Alla förstår nu hälsoriskerna från rökning, men stopp kan fortfarande vara extremt svårt. Om du vill sluta röka, kan du behöva lite tryck ner rätt väg. Dessa tips är utformade så att de börjar sluta lite enklare.

Sluta röka

Tips! Var lätt när du slutar röka. Gå inte till den kalla kalkonvägen.

Sluta röka så enkelt som möjligt. Försök inte avsluta den kalla kalkonvägen. Denna metod att avsluta har en 95 procent felprocent. Nikotin är en extremt beroendeframkallande substans, så metoderna för nikotinbyte kan hjälpa dig att skämma bort dig själv. Dessa hjälpmedel hjälper dig genom de första stadierna av tillbakadragande och gör din plan att sluta röka lättare.

Innan du börjar planera att sluta röka, skapa en personlig lista över steg du kan ta för att sluta. Ta dig tid att skapa en lista med idéer som passar din egen livsstil och vanor. Alla har en unik stil som hjälper dem att uppnå sina mål. Du måste räkna ut vad som fungerar bäst för dig själv och din livsstil. Att skapa den här personliga listan gör just det.

Samla stöd från alla som du älskar. Det är viktigt att de förstår att du behöver deras odödliga stöd. Låt dem veta att du kanske är lite grouchy först och att du kanske inte är helt själv. Det är inte lätt att sluta röka, och du måste ha stöd från dina nära och kära under denna process.

Tips! Hypnos kan vara något du bör försöka om du vill sluta röka. Att förvärva en licensierad hypnotisörs tjänster har visat sig vara effektiv för många andra.

Om du inte kan sluta kall kalkon, använd nikotinplåster eller tuggummi. Att använda dessa nikotin-tillhandahållande OTC-produkter i samband med din egen personliga viljestyrka kommer att bekämpa de grova symptomen på uttag.

Förbättra din förmåga att hantera nikotinuttag, genom att använda hälsosamma metoder för att klara av biverkningen av stress. Kanske kan du gå till gymmet under den tid som dina begär är på deras värsta, eller du kan få en ny hobby. När du har stillestånd, omger dig med trevliga distraktioner, som bra böcker, schemalagda chattar med vänner eller nya spel.

Klipp tillbaka innan du avslutar. Detta är det första steget i din resa på väg att sluta, och till och med skära tillbaka lite kan ge dig en ökning av förtroende och motivation. Rök inte under den första timmen när du vaknar om du planerar att ha en cigarett. Ett bra sätt att minska antalet cigaretter du röker är att bara tillåta dig att kunna röka hälften av cigaretten när som helst.

TIPS! Gör en lista över metoder du kan använda för att hjälpa dig sluta röka. Se till att matcha din lista med din unika personlighet.

Avsluta tills du får det rätt. De flesta människor slutar inte röka första gången de försöker. Sluta röka och planera att undvika cigaretter så länge som möjligt innan du tänder tillbaka. Om du slår tillbaka och lämnar in en cigarett, ange ett annat datum för att sluta. Avsluta varje gång du startar om och lär dig av dina misstag. Slutligen har du den framgång du vill när du slutar för sista gången och aldrig röker igen.

Bra råd när du slutar är att sluta röka helt och hållet. Du börjar din resa dagen då du säger nej till en cigarett. Stanna bara och börja inte göra det igen. Det här är den bästa metoden som, om du kan följa det, misslyckas det aldrig. Det är den mest effektiva metoden, över tiden!

Om du försöker sluta röka, håll dig borta från situationer eller platser som kan fresta dig att röka. Ändra dina rutiner som är förknippade med rökning. Att dricka ditt kaffe när du pendlar eller i en kafé och håller dig borta från barer för ett tag kan hålla dina begär kvar.

TIPS! Få dina nära och kära att stödja dig i ditt beslut att sparka din dåliga rökvanor. Du måste prata med människor och låta dem veta vad du går igenom, det här är det enda sättet du kan få hjälp.

Om du håller på att sluta röka, måste du vara medveten om att de första sju dagarna efter att du avslutat kommer att vara det tuffaste. De första 48 timmarna av att sluta är när din kropp skjuter all den otäcka nikotin du har konsumerat. Efter denna punkt kommer nikotinbehov att vara primärt psykologiskt i naturen. Medan de fortfarande är mycket riktiga och kan vara intensiva blir det lättare att motstå uppmaningen att hämta en cigarett.

Få hjälp av dina vänner och familj när du fattar beslutet om att sluta röka. Låt alla dina vänner och familj veta om ditt beslut att sluta. De kan stödja och uppmuntra dig, vilket kan göra stor skillnad för dig. Supportgrupper och beteendeterapi kan också erbjuda dig hjälp i ditt försök att sluta.

Ät bra. Försök inte att dieten medan du försöker sluta röka. I stället äter du bara en riktig kost. En del undersökningar visar att rökare får en obehaglig smak i munnen efter att ha ätit mat som mejeriprodukter, grönsaker och frukt. Du behöver dessa saker som en del av en hälsosam kost; sluta röka så att du kan få dina smaklökar tillbaka.

TIPS! Ett bra sätt att sluta röka är nikotinersättningsterapi. Nikotinuttaget är mycket kraftfullt och kan leda till depression, rastlöshet och bli frustrerad eller irriterad.

Ta dig tid att tänka på dina viktigaste skäl att sluta röka. Skriv dina viktigaste anledningar till att sluta på en papperskorg och bära den med dig hela tiden. När du känner att du behöver röka, ta ut dem och läs dem över tio gånger. När du är klar kommer du att må bättre.

Det kan vara väldigt känslomässigt utmanande att sluta röka. Medan du kan övervinna dem, är cravings ett mycket verkligt fenomen. Ett sätt att hjälpa till att övervinna begär är att hålla en tidskrift. I denna tidskrift bör du skriva ner vad som hände när begäret inträffade, och hur du effektivt hanterade begäret.

Varje liten sak du kan lära dig om att sluta röka kan göra det enklare att göra framgångsrikt. Om du följer detta råd kan du sluta röka med framgång. Använd dessa tips för att skydda dig och din familjs hälsa.Source link