Effektiva stopprökningslösningar som verkligen fungerar!


Som rökare tänker du noga på att sluta en gång för att undvika allvarliga hälsoproblem. När du står i ett rökområde, står ingen på hur hälsosam röken får dem att känna. De som aldrig rökt kan göra ljuset av ansträngningarna att sluta, men en tidigare rökare vet hur svår det kan vara. Följande artikel kommer att ge dig några av sina beprövade tips.

När du bestämmer dig för att sluta röka, hitta en supportgrupp som hjälper. Det kan vara till hjälp att diskutera dina problem med ex-rökare som har haft samma utmaningar som du. Människor med erfarenhet som slutar, eller går igenom samma sak som du, kan erbjuda sina egna tips och råd. Supportgrupper kan ofta hittas på din lokala kyrka, rekreationscenter eller community college.

Tips! Hitta ett sätt att sluta röka som fungerar för dig, men försök att göra det lite efter en liten stund. Undvik att gå kallt kalkon.

Om du känner att du måste röka en cigarett, försök sedan avstänga din första så länge som möjligt. Gör dig själv göra en annan aktivitet först, bara ta en promenad runt huset eller dricka en kopp te. Denna paus mellan begäret och dess uppfyllelse kan göra det möjligt att inte röka cigaretten trots allt. Om du slutar röka en cigarett, har du åtminstone rökt en mindre cigarett den dagen.

Ta mycket vila när du försöker sluta röka. När du förblir senare nätter blir du sårbar för att ge dig in efter dina cigarettbehov. Du är mer benägen att vara ensam sent på kvällen och kan smyga en cigarett medan ingen annan är med dig. Att få åtta timmars vila varje natt hjälper till att hålla dig mentalt fokuserad, vilket innebär att du bättre kan styra de begärna.

Tala med din läkare om du har svårigheter att sparka din rökvanor på egen hand. Han kan ge dig råd om receptbelagda läkemedel som är tillgängliga för att hjälpa dig och kan till och med rekommendera saker som antidepressiva medel för att hjälpa till med emotionella uttag. Inte bara kommer din läkare att kunna erbjuda dig medicin, de kan ge information om supportgrupper och hjälpa till med hotlines som kan förbättra din förmåga att lyckas sluta.

TIPS! När du försöker sluta röka, borde du göra vänner och familj medvetna om dina planerade förändringar. När du förmedlar människorna runt dig med denna information kan de göra saker som hjälper dig att hålla motivationen och behålla frestelsen.

Det finns en viss mängd viktökning som ofta är resultatet av att man slutar röka, och att äta frukt och grönsaker istället för sötsaker är ett sätt att hjälpa till att undvika detta. Människor kan gå upp i vikt när de slutar röka, så var uppmärksam på vad du lägger i munnen, vilket gör dessa veggie snacks till en bra idé. Att äta mer är okej så länge du fattar rätt val.

Försök att uppmuntra vänner och familj att stödja ditt beslut att sluta röka. Berätta för dem att deras stöd kommer att vara avgörande för att hjälpa dig att hålla sig till ditt program. Be dem att inte vara dömande. Låt dem veta att du kanske är lite grouchy först och att du kanske inte är helt själv. Att sluta röka är inte lätt, och stöd från de människor du älskar är viktigt under processen att sluta.

Människor som inte röker kommer aldrig att förstå varför du fortsätter att röka, oavsett de farliga effekterna. Inte heller kommer en nonsmoker någonsin att förstå hur tufft det är att sluta. Det finns människor som slutat röka, och de har använt några av de metoder som förklaras i den här artikeln. Låt deras framgångsrika kamp hjälpa dig att lyckas i dina egna ansträngningar att sluta.Source link