Effektiva tekniker som hjälper dig att sluta röka


Rökningstopp är hård även för personer som är mycket engagerade och bestämda. Rökning ger en viss tillfredsställelse, även för dem som vill sluta. Om du äntligen vill sparka vanan för bra, läs vidare för tips och förslag som kommer att göra allt för dig.

Att skriva ner en lista med positiva och negativa om att sluta kan hjälpa till att öka din chans att lyckas. Att skriva något ner kan förändra hela ditt mentala perspektiv. Det kan hjälpa till att motivera dig att hålla dig på kursen, och kanske till och med sluta med att du kan fortsätta fokusera.

Avsluta kallt Turkiet

Du måste göra din rökningstopp så enkelt som möjligt. Undvik att sluta kall kalkon, som sällan fungerar. Om du försöker sluta med kall kalkon kanske du hamnar i återfall. Eftersom nikotin är så beroendeframkallande, kan en patch, medicinering eller terapi vara till hjälp. Detta kommer att leda dig under tidigt tillbakadragande och hjälper dig att sluta lättare.

Förstå att sluta röka tar lång tid att materialisera. Att sparka din vana för gott är inte en övernattning sak; Det är en långsiktig process. Oroa dig inte för vad som kommer nästa år eller nästa månad. Att byta idag kan göra din framtid ljusare, så ta ditt avslutande mål ett steg åt gången och försök ditt bästa att vara stark under hela processen.

Tips! När du äntligen valt att sluta röka, tänk på att gå med en supportgrupp. Det kan vara fördelaktigt att prata med ex-rökare som har upplevt samma saker som du går igenom och förstår de fysiska och känslomässiga utmaningarna du går igenom.

Om du bara inte kan ge upp cigaretter utan att kräva överväldigande dig, prova några av de nikotinbytesprodukter som tandkött eller fläckar. Dessa receptfria läkemedel levererar din kropp med nikotin medan du arbetar för att bryta vanan, vilket kan hjälpa dig att avvärja det värsta av de fysiska abstinenssymptomen.

Nikotinutbyte

Du kanske vill tänka på att försöka använda nikotin ersättare. Nikotinavdrag orsakar flera obehagliga psykiska symptom, inklusive rastlöshet, irritabilitet, depression och frustration. Dessa begär kan överväldiga vissa människor. Användning av nikotinutbytesbehandling hjälper till att lindra dessa symtom på uttag. Chanserna att någon slutar röka fördubblas om de använder nikotinplåster eller tuggummi. Det är väldigt farligt att röka vid användning av dessa produkter. För att skydda dig ska du undvika att röka om du använder nikotinersättningsterapi.

TIPS! Om du behöver röka, försök att fördröja det. Förhandla med dig själv, berätta för dig själv att du kan röka efter att ha gått eller efter att ha ett stort glas vatten.

Rökning har mycket starka föreningar med vissa aktiviteter och undvikande av dessa situationer kan hjälpa dig att sluta röka. Om du gillar att ha en cigarett med kaffe kan du byta till te, till exempel. Hitta en distraktion för att hålla dig sysselsatt.

Sammanfattningsvis är det inte omöjligt eller skrämmande att sluta röka. Självkänsla och viljestyrka kan få dig genom att sluta röka, så använd tidigare insikter i ditt dagliga liv idag. Du kan chocka dig själv med vad du kan åstadkomma med rätt inställning.Source link