Effektiva tekniker som hjälper dig att sluta röka


Ditt beslut att sluta röka har många fördelar. Kom ihåg dessa saker och samla hjälpsamma knep och tekniker, som liknar de saker du ser i den här guiden, för att hjälpa dig att sluta röka. Håll de råd du lär dig här praktiskt så att du kan använda dem efter behov när du behöver den extra hjälpande handen i din väg att bli en icke-rökare.

För att öka sannolikheten för att du kommer att lyckas i din önskan att sluta röka, försök att sammanställa en lista på papper om de positiva och negativa konsekvenserna av att sluta. När du skriver något ner kan det fungera för att justera din sinnesstämning. Detta kan hjälpa till att motivera dig att hålla dig på kursen, och kanske till och med sluta med att du kan fortsätta fokusera.

Tips! Sluta röka så fort du kan. Under inga omständigheter bör du försöka avbryta kall kalkon.

Om du känner att du behöver röka en cigarett, försök först att försäkra dig. För att hjälpa dig att skjuta upp din cigarett så länge som möjligt, överväga att ta en promenad eller njuta av lite vatten innan du röker. Detta hjälper dig att minska dina frestelser och flytta ditt fokus någon annanstans. Om du fortfarande väljer att röka, kommer du inte att röka så mycket eftersom din tid kommer att spenderas, gör något annorlunda.

När du slutar röka, vila så ofta som möjligt. När du förblir senare nätter blir du sårbar för att ge dig in efter dina cigarettbehov. Sitter ensam på en sen natt får du också känna att du kan smyga en cigarett utan att göra någon besvikelse. Åtta timmars sömn varje natt kommer att låta dig förbli mentalt fokuserad, vilket håller dig bättre kontroll över obehagliga begär.

Tala med din läkare om du har svårigheter att sparka din rökvanor själv. Receptbelagda läkemedel kan vara biljetten för att hjälpa dig. De kan också erbjuda andra möjligheter till stöd eller behandling.

Tips! Ett regelbundet träningsprogram hjälper dig i din ansträngning att sluta röka. Det kan också vara en bra stressavlastare.

Nå ut till dina vänner och familj för att få stöd när du bestämmer dig för att sluta röka. Se också till att de vet att de inte är dömliga och är så optimistiska som möjligt för att förbättra chansen till framgång. Låt dem veta att i början av processen kommer du förmodligen inte att vara i bästa humör och att dina tankeprocesser kan vara avstängda. Det är inte en lätt uppgift att sluta röka och du bör se till att din älskade stödjer dig under denna process.

Att vara en icke-rökare har många fördelar, men du vet redan detta. Beroendet mot cigaretter är kraftfullt, och kunskapen är kanske inte tillräcklig för att sätta dig på rätt spår. Applicera tipsen när du behöver lite extra motivation eller när du träffas med ett begär. Du kommer att föryngra din kropp och njuta av din nya frihet från nikotin på nolltid!Source link