Effektiva tekniker som hjälper dig att sluta röka


Så många rökare är desperata för att hitta ett sätt att befria sig från deras beroende av cigaretter. Rökning är verkligen dåligt för dig, och kommer att göra irreparabel skada på dina lungor över tiden. Rådgivning i den här artikeln kan hjälpa dig att slutligen ta reda på din missbruk av rökning.

När du känner dig för en cigarett, sätt en viss tid att du får vänta dig. Tvinga dig själv att slutföra något annat jobb, innan du kan få en cigarett. Bara lite extra tid innan du tänder upp kan hindra dig från att röka den cigaretten. Om du slutar ge dig åtminstone var det lite längre tid att du kunde vara rökfri.

TIPS! När du väl bestämt dig för att sluta röka, hitta en supportgrupp. Det är bra att träffa andra ex-rökare eftersom de förstår vad du upplever och kan hjälpa dig genom dina kampar.

Hypnos är värt att prova för dem som söker ett sätt att sluta röka. Många rökare har haft en bra framgång med hjälp av en licensierad hypnotisör. Hypnotisten kommer att försörja dig med positiv förstärkning medan du är i djup trance. Effekten är att rökning inte verkar så kraftfull och tilltalande när du vaknar från trance. Detta gör att det blir mycket lättare att sluta.

Om du har problem med att sluta röka på egen hand, tala med din läkare. Det finns mediciner, som vissa antidepressiva läkemedel, som kräver recept som kan hjälpa dig att komma igenom försöket och försök att sluta. Din läkare kan också ge information om supportgrupper, hotlines eller andra resurser som kan förbättra dina chanser att slutföra framgång.

Nikotinutbyte

TIPS! Om du vill sluta röka för alltid, sluta tänka om för evigt. Fokusera på att komma igenom bara en dag utan att röka.

Försök med terapi som innebär nikotinutbyte. Effekterna av nikotinuttag kan orsaka depression, humör och frustration. Dessa begär kan överväldiga vissa människor. Nikotinbytesbehandlingar kan hjälpa dig att övervinna dessa begär samtidigt som du minskar mängden nikotin i kroppen. Studier visar att individer som använder nikotingummin, fläckar eller pastiller dubblar deras chanser att sluta med framgång. Kom bara ihåg att aldrig koppla dessa produkter med rökning.

Rökning har mycket starka föreningar med vissa aktiviteter och undvikande av dessa situationer kan hjälpa dig att sluta röka. Till exempel, om du alltid röker när du pratar i telefonen, än du behöver hitta något annat att göra med dina händer, eller gå till ett annat rum för att prata så att du inte tänker på att tända en cigarett. Hitta något annat att distrahera dig under dessa tider.

Du kanske vill röka ett alternativt varumärke cigaretter när du överväger att sluta vana. Att välja ett varumärke du hatar smaken eller lukten av är ett bra sätt att få dig att hata att röka ännu mer. Detta kommer att göra det lättare att gradvis minska antalet cigaretter som du röker under en dag. Du kommer vara mindre benägna att röka om du inte gillar det lika mycket.

Support System

Du bör definitivt berätta för din familj och vänner att du ska sluta röka. De är där för dig och de kommer att hjälpa påminna dig om att du måste sluta. Det absolut bästa sättet att hjälpa dig att sluta är att ha ett starkt stödsystem. Ett solidt stödsystem förbättrar dina chanser att sluta permanent.

Du har nu en bättre uppfattning om vad som är inblandat i att sluta för gott. Det handlar om din styrka och lösa. Det handlar också om de som bryr sig om dig, och din önskan att ta hand om dem, genom att eliminera de risker som rökning medför.Source link