Effektiva tekniker som hjälper dig att sluta röka


Att behöva uppfylla ditt behov av att röka kan vara besvärligt ibland. Du måste avbryta vad du gör för att gå ut och röka, och du känner inte rätt om du inte har dina favorit tobaksprodukter med dig. För att lära dig att lämna denna besvärlighet bakom, läs tipsen som ges här. Det finns många tekniker här som har fungerat för andra, så ge dem ett försök.

Överväg att besöka en hypnotisör för hjälp med att sparka vanan. Att se en licensierad hypnotisör kan vara effektiv och har visat sig lyckad för många människor. Hypnotisten kommer att inducera en djup trance, och sedan upprepa positiva affirmationer som kommer att inlämna sig i ditt sinne. Cigaretter är mindre tilltalande när du vaknar, vilket gör dig så mycket närmare att sluta.

Älskade Ones

Berätta för dina kära att du slutar röka idag. Andra som vet om ditt mål kommer både att hålla dig ansvarig och ge dig ett supportsystem. En stödjande grupp av nära och kära kan ge dig det tryck du behöver hålla fast vid dina planer för att sluta.

Nikotinbytesprodukter är ett bra verktyg för att sluta röka. Nikotinuttag kan leda dig att känna rastlös, irritabel, frustrerad eller deprimerad. En hel del begär är ganska överväldigande. Dessa överväldigande känslor kan lindras med nikotinutbytesbehandling. Olika forskningsstudier har visat att personer som använder nikotingummi, pastiller eller fläckar dubblerar sina odds för att framgångsrikt sparka vanan att röka. Var försiktig för att undvika att använda dessa produkter kommer du fortfarande att röka.

Tips! Om du försöker sluta röka, se till att du har gott om vila. Ju längre du stannar upp, desto mer begär du kommer att möta.

När du jobbar med att sluta, ta bort de saker som du mentalt kopplar till rökning. Om du alltid brukade röka medan du läser en bok, kan du behöva lägga din bok tillfälligt tills du har brutit din rökvanor. Distrahera dig själv med något annat vid dessa tillfällen.

Det är viktigt att hitta sätt att klara av nikotinuttag, för att hålla sig från att ge efter för dina begär och den stress de kan orsaka. Detta kan översättas till att göra möten för aktiviteter, som gym eller spa, under de timmar då dina nikotinbehov är i topp. När du har stillestånd, distrahera dig med vänner, böcker och spel, så du tänker inte på att röka.

Att upprätthålla en positiv utsikter och ett högt engagemang är viktiga aspekter av att sluta röka. Föreställ dig ditt liv efter att du röker, där du är friskare, lyckligare och kan hålla fast vid din månadsbudget med lite vänster. Tänk på hur ditt andetag kommer att lukta bättre, eller hur mycket rengörare dina tänder kommer att bli, eller hur mycket renare och fräschare ditt hem kommer att bli. Att tänka på negativa saker kan hjälpa dig att sluta röka, men också försöka tänka på positiva aspekter.

Tips! Det finns en viss mängd viktökning som ofta är resultatet av att du slutar röka och äter frukt och grönsaker istället av sötsaker är ett sätt att hjälpa till att undvika detta. Vanan att äta dessa saker kan verkligen hjälpa till med att kontrollera den viktökning som är förknippad med att sluta.

Det första steget att sluta röka är bara att helt enkelt sluta. Det mest effektiva sättet att börja ett rökfritt liv är att bara sluta vana. Sluta bara – och börja inte igen. Det kan tyckas ganska svårt att göra det på så sätt. Några studier visar dock att det är lättast att sluta sluta med kallt kalkon.

Att vara redo att sluta röka är hälften av slaget. De användbara tipsen i den här artikeln ska hjälpa dig att sparka vanan för gott. De tips och förslag som nämns i den här artikeln hjälper dig att göra just det.Source link