Effektiva tekniker som hjälper dig att sluta röka


Att fatta beslut att sluta röka är något som ger dig stora fördelar. Kom ihåg de positiva anledningarna du slutar, och använd de förslag du läser för att hjälpa dig i dina ansträngningar. Håll dessa riktlinjer och använd dem för att hjälpa dig att bli en stolt icke-rökare.

Om du är redo att sluta röka, försök hypnos. Många individer har avslutat framgångsrikt efter att ha arbetat med en licensierad hypnotisör. Den professionella kan komma in i dig och ge dig positiva bekräftelser. När du vaknar kanske cigaretter inte verkar som tilltalande, vilket betyder att du är ett steg närmare att sluta.

10 minuter

När du har en rökning, försök försökstaktiken. Berätta för dig själv hur du kommer att känna på omkring 10 minuter och distrahera dig själv. Du borde se passet passet inom 10 minuter. Om detta inte händer genast, fortsätt att upprepa denna teknik.

När du försöker sluta röka, måste du se till att du undviker några triggare som gör att du vill ha en cigarett. Ändra ditt beteende, så du är inte frestad, till exempel, gå till nya restauranger som inte tillåter att röka. Distrahera dig själv med något annat vid dessa tillfällen.

Tips! Se till att du har en stark supportgrupp av vänner och familjemedlemmar när du bestämmer dig för att sluta röka. Det är viktigt att du utnyttjar sitt stöd, men berätta för dem att inte döma dig.

När du funderar på att sluta röka, gör ett avtal för att se din läkare. Din läkare kommer att kunna ge dig användbara tips och råd för att göra det lättare att sluta. Om din läkare anser att det är lämpligt kan de ordinera dig medicinering med att sluta.

Ange en rad mellanliggande mål som en del av ditt program för att sluta röka. När du uppnår varje mål, belöna dig själv. Till exempel, om du går en hel vecka utan att röka, gå till en film. När du gör det en hel månad utan att röka, äta ute på en restaurang du verkligen tycker om. Så småningom, när rökning är borttagen från ditt sinne, få en stor behandling.

Berätta för alla du vet om din önskan att sluta röka. De kommer att stödja dig och hålla påminna om att du måste sluta. Att ha människor runt om dig som bygger ett stödsystem måste bli ett av de bästa sätten att sluta röka. Att få hjälp från andra människor gör att du är mer sannolikt att lyckas.

TIPS! Försök med nikotinbytesprodukter som erbjuds. Nikotinuttaget är mycket försökt och kan förvärra känslor av stress, depression och ångest.

"No One Puff Ever" eller "Nope" ska vara din mantra. Det är lätt att övertyga dig själv under värmen för tillfället att en cigarett inte kommer att skada något, men det kan ångra dagar, veckor, månader eller år med hårt arbete och engagemang. Förstå att även en cigarett kan förstöra dina avslutande planer.

Omgiv dig inte med påminnelser om dina rökning dagar, om du försöker sluta. Kasta dina tändare, cigarettväska och askkoppar. Tvätta alla dina kläder och städa ditt hus för att avlägsna lukten av rök. Att göra dessa saker gör det mindre troligt att du kommer att påminnas om att röka och sluta med ett cigarettbehov.

Rådfråga din läkare om mediciner som du kan använda för att hjälpa dig att sluta. Det har gjorts många framsteg när det gäller hur man slutar röka. Det finns så många potentiella behandlingar tillgängliga, inklusive terapi och mediciner för att hjälpa dig att övervinna tobaksberoende. Lyssna på läkarens rekommendationer och hitta en som hjälper dig att sluta sluta för gott.

TIPS! När det är dags att sluta röka, var noga med att hålla sig borta från triggarna som får dig att känna sig som en cigarett. Till exempel, om du brukade tända en cigarett automatiskt innan du ringde, måste du ersätta något annat på plats.

Du vet redan fördelarna med att vara en icke-rökare. Trots detta kan du inte ha viljan eller motivationen att sluta röka. Det är vad dessa tips är för. Prova dessa metoder om du känner dig avskräckt eller har problem med att kämpa för en annan cigarett. Förr än du kanske förväntar dig kommer du att skörda belöningen att inte röka.Source link