Effektiva tekniker som hjälper dig att sluta röka


Även om många rökare vill sluta, går de inte igenom sina planer. Använd de tips du har läst här för att sluta röka idag och se aldrig tillbaka. Gör ett åtagande att sluta för gott!

Kallt Turkiet

TIPS! Att skriva ner en lista med positiva och negativa om att sluta kan hjälpa till att öka din chans att lyckas. Genom att skriva ned dessa saker börjar du kontrollera riktningen för din syn på att sluta.

Sluta röka så fort du kan. Försök inte gå kallt kalkon. Statistiskt sett misslyckas människor som försöker kalla kalkon 95% av tiden. Nikotin är väldigt, mycket beroendeframkallande, försök använda någon medicinering, terapi eller nikotinplåstret. Du kommer att ha en lättare tid att göra det genom ett tidigt tillbakadragande, vilket ger dig en bättre chans att sluta.

Du bör behandla sluta röka dag för dag. Kom ihåg att sluta kommer alltid att vara en process, och det sker vanligtvis inte över natten. Tänk inte för långt framåt i tiden. Närma dig din plan att sluta röka en dag i taget, och när du är framgångsrik på kort sikt kan du tänka på framtiden.

Dag för dag är det enda sättet att sluta röka. Gör dina mål mycket korta och uppnåeliga – en dag i taget. Att ha en kortare tidshorisont gör det enklare fysiskt och mentalt. När du är bekväm med nivån på engagemang som du har för att sluta, kan du ställa långsiktiga mål.

TIPS! Oavsett vad du behöver titta på din sluta en dag i taget. Att bryta vanan är en process; det händer inte över natten.

Gå in i träningsrutinen genom att gå med i ett gym och uppta din rökningstid med bra träning. Träning är också en bra stressavlastare. Om du inte tränar regelbundet, kan du börja långsamt genom att gå regelbundet. Du bör konsultera en läkare innan du utför någon träningsrutin.

Sluta röka

För att sluta röka framgångsrikt måste du vara upptagen att sluta. Ditt engagemang bör komma innan du bestämmer dig för att avsluta. Ofta misslyckas det med att sluta röka, eftersom de inte motiveras korrekt eller inte har en reservplan när de begärs. Om du börjar förlora din motivation, kom ihåg orsakerna till att du slutar.

Om du försöker sluta röka, ta saker en dag i taget. Ta din resa dag för dag, med fokus på ögonblicket istället för framtiden.

Titta på stopp som ett ändamålsenligt val. Det mest effektiva sättet att sluta är bara att sluta. Du kan lägga ner packet, tricket ser aldrig tillbaka. Denna strategi kan verka hård. Det har visat sig vara mycket effektivt, på lång sikt.

Strategiskt planera belöningar för dig själv i förväg om du uppfyller vissa mål. Skriv ner de belöningar du kommer att bevilja dig när du når en dag, en vecka, en månad och ett år som en icke-rökare. Se till att listan är på ett ställe som du lätt kan hänvisa till under hela dagen. Om du läser om din lista kan du vara motiverad när du verkligen tycker om att nå en cigarett.

Psykologiskt träna dig själv för att hantera alla typer av stressiga situationer som kan uppstå. De flesta som röker kommer att tända när de är stressade. Du är mindre benägna att ge dig denna frestelse om du lägger en plan för att hantera stress. Har flera idéer du kan använda om den första inte hjälper till.

TIPS! Starta en träningsrutin eller gå med i ett gym, inte bara för hälsofördelarna, utan för att hålla dig upptagen och borta från cigaretter. Träning kommer att göra din stress försvunnen.

Rökning har förmodligen varit något du brukade hjälpa dig att gå igenom stressiga situationer. Om det är sant, hitta en annan avslappningsteknik när du är stressad. Se om meditation eller yoga hjälper till att förbättra de stressiga känslorna, eftersom de är långt hälsosammare alternativ än att röka.

Övning istället för att röka detta kan hjälpa dig mycket. Övning är ett effektivt sätt att tänka på begär och det släpper också ut mår bra kemikalier som kan lätta på dig när du tränar. Dessutom förlorar du ämnesomsättningen när du slutar, och träning kan påskynda det.

Utarbeta en lista med dina motiv för att sluta röka, och skicka det runt ditt hem, sätt in en kopia i din plånbok, och till och med hålla en på jobbet. Om du slutar kämpa kan du få ut din lista och använda den för att motivera dig själv.

TIPS! Vila är nyckeln om du vill sluta röka på allvar. Sena nätter kan ge mer tid att begära den nästa cigaretten för vissa individer.

Ta ett djupt andetag när du längtar efter en cigarett. Detta distraherar dig från obehag och ger dig ett ögonblick av lugn i en annars stressig situation. Du kommer också att må bättre tack vare extra syre. Att öva djupt andning är en enkel teknik och kan utföras på vilken plats som helst.

Ibland är rökvanor baserade på orala fixeringar. Om din är, hitta ett hälsosammare sätt att upptagen med din mun. Många som försöker sluta röka bär runt hårt godis eller tuggummi med dem. Elektroniska cigaretter, även kända som e-cigs, är ett annat alternativ till lättnad.

Fråga dig själv varför det är viktigt att du slutar röka. Skriv ner de främsta få orsakerna till ett papper och håll papperet med dig i fickan. När du känner behovet av en cigarett, läs din lista istället som en påminnelse om varför du försöker sluta.

Sluta röka

Gör en plan för att ge dig själv belöningar när du försöker sluta röka. Du sparar mycket pengar när du slutar röka. Spara pengar för att köpa dig själv en behandling. Genom att ha denna konkreta belöning att arbeta mot kan det hjälpa till att motivera dig att fortsätta.

Det är ofta känslomässigt att sluta röka. Du kommer att drabbas regelbundet av begär och det är inte alltid lätt att slåss mot. Håll en cravings journal för att hjälpa dig att sluta röka. Skriv ner vad som händer, speciellt vad du kände när en längtan slog dig. Genom att göra detta kan du räkna ut motivationen bakom din rökning.

TIPS! Undvik dina utlösare att sluta röka med mer framgång. Många tycker att de har en koppling mellan körning och rökning, till exempel.

Medan du håller på med att sluta röka, behåll alltid en stor behållare av sugor praktiskt. Om du känner att trängseln kommer upp i ljuset, ta en lollipop istället. Att ha något i din hand kommer att ersätta den cigarett som vanligtvis finns där. Sugaren själv kommer att hålla din mun upptagen. Att ha både munnen och handen upptagen kan bryta längtan snabbt.

Du kommer att känna dig mer optimistisk om resten av ditt liv, för du förstår att du kan sluta röka och leva en hälsosam livsstil genom de kommande åren. Gå nu och använd dessa tips om att sluta röka idag!Source link