Effektiva tekniker som hjälper dig att sluta röka


Rökning kan skada din hälsa och förändra din livsstil. De ytliga nackdelarna är lätta att upptäcka, till exempel färgade tänder och kläder som luktar rök. De mer stora nackdelarna är dock de som är för din hälsa. Visste du att sluta kan vända den mesta skadan du har gjort i din kropp? Om du inte vet hur du ska sluta, kan den här informationen komma igång på rätt väg.

Försök med hypnos för att hjälpa dig att sluta röka. Många har slutat genom att gå till en licensierad hypnotisör, och det kan också fungera för dig. När du är placerad i en djup trance, kommer hypnotisören att ge dig positiva bekräftelser som förblir inbäddade i ditt minne. Denna hypnos kommer att berätta för din hjärna att rökning inte är tilltalande, vilket hjälper dig att undvika trängsel att röka.

TIP! För att öka dina chanser att sluta röka, gör en lista med plusser och minuser om att stoppa. När något är skrivet kan det ha en inverkan på hur du tänker på saker.

Om du absolut måste ha en cigarett nu, försök att fördröja det för ett tag. Berätta för dig själv hur du kommer att känna på omkring 10 minuter och distrahera dig själv. Du borde se passet passet inom 10 minuter. Om det inte gör det, fortsätt försök med den här metoden.

Be dina familjemedlemmar att gå ombord med ditt beslut att sluta röka. Be dem att ge dig uppmuntran och inte kritik. Låt dem veta att du är moody i början, eftersom ditt tänkande inte kommer att vara lika tydligt. Försök att maximera din stödnivå under hela processen att sluta röka.

Det krävs engagemang för att komma igenom processen att sluta, vilket innebär att du måste fatta beslutet att göra det. Många människor är inte riktigt redo att sluta röka och det är därför de slutligen misslyckas. Håll din motivation för att komma ihåg hela tiden.

TIPS! Försök att uppmuntra vänner och familj att stödja ditt beslut att sluta röka. Det är kritiskt att människorna närmast dig erbjuder stöd, inte kritik eller dom.

Klipp tillbaka på rökning. Detta hjälper dig att starta din rökningstussresa. Vänta en timme efter att ha vaknat för att få din första cigarett på morgonen och sluta röka efter middagen. Försök röka bara en halv cigarett för att hjälpa dig att skära på hur mycket du röker.

Om du vill sluta röka för gott kan du behöva träna. De flesta ex-rökare du känner antagligen inte hitta framgång första gången. Sluta röka och planera att undvika cigaretter så länge som möjligt innan du tänder tillbaka. Om du upplever ett bakslag, ställ in ett slutdatum och kom tillbaka på spår. När du går, fortsätt lära och sluta sluta varje gång. Så småningom kommer du att sluta den sista tiden och aldrig gå tillbaka.

När du försöker bryta din rökning, bör du undvika eventuella situationer som kan få dig att röka. Du behöver ändra din rutin om rökning är en vanlig del av ditt liv. Om du röker medan du dricker kaffe eller har cocktails med vänner, kan du behöva sluta göra sakerna. Om du inte går till happy hour kan du undvika begäret.

TIPS! Om du slutar röka kall kalkon inte är ett alternativ, komplettera dina försök med nikotinersättningsprodukter som nikotingummi eller fläckar . När du använder dessa mediciner, ersätter du nikotin från cigaretter med nikotin från produkterna.

Använd "NOPE", a.k.a inte en puff någonsin för din mantra. Det är lätt att övertyga dig själv under värmen för tillfället att en cigarett inte kommer att skada något, men det kan ångra dagar, veckor, månader eller år med hårt arbete och engagemang. Berätta för dig de faror som tar den ena puffen kan göra. Detta kan stoppa dig i dina spår och göra det möjligt att kämpa av begäret.

Stänger det enkelt? I helvete heller. Är det värt det? ABSOLUT! Efter att ha läst dessa tips bör du vara mer säker på att sparka din rökning vana. Välj ett tips och prova det nu.Source link