Effektiva tekniker som hjälper dig att sluta röka


Varje rökare vet att de borde sluta. Det är inte vanligt förekommande att röka på hur mycket de förbättrar sin hälsa genom att röka. Icke-rökare kan helt enkelt inte relatera till vad du går igenom, men någon som tidigare rökt och slutat kan vara en gudstjänst. Följande artikel kommer att ge dig några av sina beprövade tips.

Ett hjälpmedel som hjälper dig att sluta är att göra en lista med anledningar till varför du borde sluta röka, och också orsakerna till att du motstår att sluta. Ditt sinne tenderar att ta någonting mer allvarligt när du skriver ner det. Du kan använda listan som motivation när du behöver det, vilket hjälper dig att fokusera på dina mål.

TIPS! Se till att du kommer ihåg att sluta ett steg i taget. Det är en stor process att sluta röka.

När du har fattat beslutet att rökning inte längre är för dig, leta efter en supportgrupp för hjälp. Det är användbart att träffa andra ex-rökare eftersom de förstår vad du upplever och kan hjälpa dig genom dina kampar. Dessa typer av människor kan vara en bra ryggrad som kan hjälpa dig att sluta och få igenom det här. Du kan hitta grupper för stöd på lokala kyrkor, fritidscenter eller högskolor.

Försök att fördröja din nästa cigarett. Fynda med dig själv och berätta själv att du kan röka efter att ha gått eller efter att ha ett stort glas vatten. Ibland räcker det med att ta den här tiden att tänka på andra saker för att avvärja tankar om att du tar en puff. Om du fortfarande känner att du behöver den cigaretten, kan det vara att du kommer att röka minst en mindre på den aktuella dagen.

Icke-rökare förstår inte varför du röker när du vet vad det gör för dig. Personer som inte röker är också clueless om det hårda arbetet som krävs när du slutar. Människor har lyckats sluta med de metoder som beskrivs i den här artikeln. Lägg detta råd att använda i ditt liv för att ställa dig fri från att röka.Source link