Effektiva tekniker som hjälper dig att sluta röka


De flesta som röker vill verkligen sluta, men känner sig överväldigade av svårigheten av den och deras brist på viljestyrka. De kraftfulla råden i den här artikeln nedan kan hjälpa dig att ta de första stegen för att vara på väg att vara rökfri.

Dessa människor kan stödja dig genom de svåraste tiderna med vägledning och få igenom det här. Supportgrupper finns på många ställen, gemenskapskollegier eller community college.

Se till att du slutar ett steg vid den tiden. Att avsluta är en uppgift som måste hanteras metodiskt. Ta varje dag som det kommer och koncentrera dig på att inte röka den dagen, dina ansträngningar att sluta kommer att samlas in i en rökfri framtid.

TIPS! Försök att göra det så enkelt som möjligt för dig själv att sluta röka. Försök inte gå kallt kalkon.

Låt din familj och vänner komma in i hemligheten att du planerar att sluta röka. Genom att förmedla människorna nära dig med din plan kan de ge dig den motivation du behöver. Det kan bara vara det tryck som du behöver stanna på spår med din avslutande plan.

Om du slutar röka kall kalkon inte är ett alternativ, lägg till några nikotinsubstitut och se om det fungerar.

Du bör inte försöka sluta röka. Du kan också få lite av att gå med i en supportgrupp för personer som försöker sluta röka.

Tips! När du är nära att ge efter för dina begär för en cigarett, tänk på en fördröjning innan du får njuta av. För att hjälpa dig att skjuta upp din cigarett så länge som möjligt, överväga att ta en promenad eller njuta av lite vatten innan du röker.

För att undvika att uppleva cravings relaterade till nikotin, upptäck hälsosammare metoder för att hantera denna stress. Du kan prova nya hobbies, massage eller boka massage på ett regelbundet schema. När du har stillestånd, försök att omringa dig med några trevliga distraktioner som att gå ut med vänner, spela spel så att du inte tänker på att röka.

Låt dina nära och kära veta att du planerar att sluta röka. De kan sedan stödja dig för att fortsätta med dina ansträngningar. Det mest effektiva sättet att sluta är att ha folk runt som stöder systemet på plats. Detta ökar din chans att lyckas sluta röka.

Planera hur du kan hantera de stressiga händelser som kan uppstå. Många rökare används för att belysa en annan cigarett. Har mer än en idé om den första tanken inte fungerar.