Effektiva tricks för att hjälpa dig att sluta röka för gott


Även personer med mycket starka viljor kan ha svårt att sluta röka. Faktum är att även de som vill sluta känna att de får något ur rökning. Om du är redo att bryta dina band till din rökning vana, så är det här artikeln för dig!

Att skriva något ner kan ändra din mentala uppfattning. Detta kan hjälpa dig att vara motiverad, och det kan vara lättare eftersom du kanske är mer fokuserad att se den genom.

Ta en lång promenad eller avsluta ett glas vatten. Om du fortsätter och röker kan förseningen få dig att röka en mindre cigarett den dagen.

TIPS! Du kan hitta en supportgrupp i ditt område för det stöd du behöver för att kunna sluta röka. Dessa nya ex-rökare kan vara en värdefull källa till stöd när de möter de olika utmaningar som konfronterar dig, som de har eller har att göra med dem också.

Genom att berätta för dig själv kommer du att checka tillbaka om tio minuter för att se om du fortfarande vill ha en cigarett, kan du hitta att du kan hantera begäret för den korta tiden. Om det inte fungerar första gången fortsätter du med det här Taktik tills det äntligen fungerar.

Det första steget i något program för att sluta röka är att göra ansträngningen innan du räknar ut hur du ska gå på att göra det. De flesta människor misslyckas eftersom de ger upp eller håller sig i brist på viljestyrka. Du kan förbli engagerad genom att tänka på orsakerna till varför du vill sluta.

Du bör inte försöka sluta röka. Du kanske också vill överväga att gå med i en supportgrupp.

TIPS! När du känner trängseln för en cigarett, sätt en viss tid att du får vänta dig. Försök säga dig själv att du kan få en rök efter att du har gått eller efter att du har druckit ett stort glas vatten.

Ett bra sätt att börja sluta är att byta cigarettmärken. Överväg att röka ett märke av cigaretter som du inte gillar. Rök inte en större mängd om du andas in dem. Denna teknik hjälper dig på väg att sluta röka.

Motivation och positiv attityd är viktiga punkter när du slutar röka. Försök att föreställa dig hur uppfyllt ditt liv kommer att vara när du slutligen slutar. Tänk på hur ditt andetag kommer att lukta bättre, hur rena dina tänder kommer att bli, eller hur mycket bättre kommer ditt hus att lukta. Även om den negativa inverkan av rökning aldrig bör ignoreras, kan en positiv syn också vara mycket kraftfull.

Hitta support via olika onlinesätt och samhällen. Det finns hundratals användbara webbplatser som ägnas åt att stödja dem som vill sluta röka. Du kan hitta hjälp genom att jämföra stopptekniker med andra.

TIPS! Försök med hypnos för att hjälpa dig sluta röka. Att besöka en licensierad hypnotisör är en effektiv strategi som har fungerat för många individer.

Håll dig fri från platser eller symtom där du normalt skulle röka.

De första 7 dagarna av att sluta är det värsta skedet. De första två dagarna utan rökning är när kroppen försöker bli av med alla nikotin du har konsumerat. När du eliminerar nikotin från din kropp, förvänta dig att uppleva mestadels psykologiska cravings. Medan de fortfarande är väldigt riktiga och kan vara intensiva, kan det vara lättare att ha denna kunskap bakom dig själv.

Du kanske har använt rökning när du stressat. Om så är fallet måste du hitta en annan teknik som du kan använda för att koppla av när du är stressad.

TIPS! Gör en lista över strategier som hjälper dig att sluta. Att ta sig tid att sätta sig ner och anpassa din egen lista till din egen personlighet är en utmärkt metod att sluta.

Fråga din läkare om medicinen du ska sluta. Det har gått mycket framsteg när det gäller rökningstopp. Fråga en läkare vad de skulle rekommendera så att du slutar röka en gång för alla.

När du försöker sluta röka, skäm bort dina begär genom att äta hälsosamma val som nötter, frön, grönsaker och frukt. Att äta lågt i kalorier och hälsosam mat hjälper dig att sluta på många sätt. Till exempel, ständigt har något att göra med dina händer och mun kan beteendemässigt ersätta rökningens rörelser. Att äta denna typ av diet kan hjälpa till att minska all vikt som du kan få. Näringsämnena kan till och med förbättra hur du känner under uttag.

Att sluta röka kan vara utmanande, men förhoppningsvis har den här artikeln visat hur mycket det är möjligt. Att drivas av din motivation och självsäkerhet i din framgång kommer att se till att du uppfyller dina mål och aldrig röker igen. Med lite beslutsamhet kan du mycket väl bli förvånad över hur stark du är!

TIPS! Om du inte kan sluta röka själv, besök din läkare. Han kan ge dig råd om receptbelagda läkemedel som är tillgängliga för att hjälpa dig och kan till och med rekommendera saker som antidepressiva medel för att hjälpa till med emotionella uttag.Source link