Effektiva tricks för att hjälpa dig att sluta röka för gott


Det är inte ovanligt att hitta rökare som inser riskerna och problemen med att röka, men många människor stannar fortfarande vanligt. Det är lättare att säga att du vill att sluta än det är att faktiskt göra det. Den här artikeln kan hjälpa dig att lära dig om att sluta röka för personer som verkligen vill sluta.

Be dina vänner och kära att vara stödjande om ditt beslut att sluta röka. Det är viktigt att människorna som är närmast du erbjuder stöd, och du kan göra utan att dom är dömd. Låt dem veta att du kan vara skrynklig eller irriterad eftersom av uttag, och att du kanske inte har ett tydligt sinne. Att sluta röka är inte lätt, men om du har stöd av dina vänner och familj kan du göra det lite lättare.

Försök att fördröja din nästa cigarett. Till exempel, kräva att du tar en lång promenad innan du ger in och har en rök. Om inget annat, häll dig ett stort iste och lova dig att sluta dricka det först. Denna paus mellan begäret och dess uppfyllelse kan göra det möjligt att inte röka cigaretten trots allt. Även om du slutligen släpper, kan den här metoden hjälpa dig att minska betydligt.

Om du bara inte kan ge upp cigaretter utan att kräva överväldigande, får du lite extra hjälp via produkter som nikotinplåster eller tuggummi.

Nikotinutbytesterapier

Du kanske vill prova nikotinbyten. Uttagssymptom innefattar depression, deprimerad eller frustrerad. Kraven kan överväldiga dig. Nikotinbytesbehandlingar kan hjälpa dig att övervinna dessa begär samtidigt som du minskar mängden nikotin vid hantering av cravings. Det rekommenderas inte att du använder en nikotinsättningsprodukt och röker samtidigt, för att skydda dig för att undvika att röka om du använder nikotinbytebehandlingar.

Berätta för dina nära och kära att du vill sluta röka. Om du låter de omkring dig veta om din avsikt att sluta, kommer de att kunna motivera dig och hålla dig borta från någon frestelse. Detta kan vara vad du behöver för att fortsätta.

Tala med en läkare om du planerar att sluta röka. Din läkare kan ha slutat resurser som du inte gör.

Secondhand rök kan orsaka cancer och annan stor hälsa hos alla som står i kontakt med den. Genom att sluta röka, minskar du dina käraas exponering för detta farliga ämne, du hjälper också människor runt dig. Avsluta kommer att göra dig och de som är friskare.

Ett av de sätt som kan hjälpa dig att sluta röka är att byta till en annan märkesbrytare. Välj menthol eller ett varumärke som har en obehaglig smak. Rök inte ett större antal av dem än vanligt eller ändra hur du har valt att köpa lätta cigaretter. Det här är en metod som underlättar dig på väg för att sluta röka.

Ha personer som du vet att du kan lita på för att hjälpa dig sluta röka. Det är viktigt att du låter dem veta att du behöver sitt stöd och att du inte behöver dem att vara dömande. Varna dem också att du kan vara dåligt tempererad i början och att din bedömning kan vara lite grumlig. Försök att maximera din stödnivå under hela processen att sluta röka.

Om du bara inte kan ge upp cigaretter utan att kräva överväldigande dig, prova några av de nikotinbytesprodukter som tandkött eller fläckar. Dessa produkter kan köpas i disken och ge din kropp nikotin medan du bryter vanan.

Minska mängden cigaretter som du röker. Det hjälper dig att starta din strävan att sluta röka. Försök vänta minst en timme efter att ha vaknat innan du har nävecigaretten. Du kan röka bara hälften av en cigarett i taget för att skära ner på din rökning.

Det bästa rådet att börja sluta är att helt enkelt sluta röka. Stoppning börjar din resa. Försök bara sluta helt och börja inte göra det igen. Denna metod kan tyckas vara extremt svår. Det har visat sig vara det mest effektiva på lång sikt.

Om du röker inuti ditt vardagsrum, se till att du rengör huset noggrant, när du slutar röka. Tvätta dina väggar, skrubba ner väggarna och andra saker i ditt hem som luktar cigaretter. Hela huset kommer att uppdateras, och du kommer inte att påminnas om att röka varje gång du går i dörren.

Gör ett åtagande att sluta röka innan du börjar räkna ut hur du gör det. Många människor är inte framgångsrika eftersom de inte har rätt inställning eller de ger upp med sig. Hjälp dig att vara motiverad genom att komma ihåg allt som orsakade att du vill sluta och skriva ner dem för att hålla dem på ditt sinne.

Sätt den listan någonstans där du kommer att se den dagligen. Denna motivation kommer att vara till hjälp när det är svårt att hålla sig på rätt spår.

Du kan övertyga dig själv om att en cigarett inte kommer att skada dig, men sanningen är det verkligen kommer. Tänk på att även en cigarett kan förvärra dina begär och få dig på den mentala missbruk.

Rökning kan vara den sak du med en form av stressavlastning. Om så är fallet är det dags att hitta ett annat sätt att avspänna!

Berätta för alla du vet om din önskan att sluta röka. De har din rygg och hjälper dig att hålla ditt mål i sikte. Det är svårt att sluta utan stödsystem. Ett solidt stödsystem förbättrar dina chanser att sluta permanent.

TIPS! Det absolut bästa rådet som hjälper dig att sluta röka är att bara göra det. Det bästa sättet att börja ditt uppdrag är att helt stoppa.

Om du hittar din viljestyrka som bleknar och du är på väg att nå en cigarett, ring en älskad för support. Det är inte bara att prata ett bra sätt att distrahera dig från dina begär, det är alltid trevligt att veta att du inte är ensam i att hantera den här frågan.

Som du har läst i den här guiden kan du sluta röka om du verkligen följer dessa tips. Nyckeln är att vara fast besluten och hålla fast vid alla planer du ställer upp för dig själv. Om du följer råd från den här artikeln kommer du också att kunna avstå från din rökning vana för gott på nolltid.

Många människor söker efter information om Array, men de flesta hittar inte den bästa informationen. Denna artikel är lyckligtvis precis vad du behöver för det. Börja använda informationen som du har lärt dig om från den här artikeln.Source link