Effektiva tricks för att hjälpa dig att sluta röka för gott


Många fördelar kommer från att sluta röka. Kom ihåg fördelarna när du lär dig några knep och tekniker (som vad du läser idag) för att hjälpa dig när du slutar. Håll dessa riktlinjer och använd dem för att hjälpa dig att bli en stolt icke-rökare.

Om du inte har kunnat sluta röka med viljestyrka, lägg till några nikotinsubstitut och se om det fungerar. Dessa produkter kan köpas i disken och ge din kropp nikotin medan du bryter vanan. De är mycket hjälpsamma för att minska abstinenssymptomen.

För att lyckas med ditt mål att sluta röka, borde du göra det så enkelt med en metod som du kan. Undvik att sluta kall kalkon, som sällan fungerar.

Försök med terapi som innebär nikotinutbyte. När du drar ur nikotin kan du känna rastlös, deprimerad, irritabel eller frustrerad. Ibland kan längtan efter nikotin vara mer än du kan hantera. Nikotin-ersättningssystem hjälper dig att hantera begären. Chanserna att någon slutar röka fördubblas om de använder nikotinplåster eller tuggummi. Undvik nikotinutbyten som pastiller eller tuggummi om du fortfarande röker.

Undvik utlösare du associerar med att röka när du försöker sluta. Till exempel, om du alltid röker när du pratar i telefonen, än du behöver hitta något annat att göra med dina händer, eller gå till ett annat rum för att prata så att du inte tänker på att tända en cigarett. Distrahera dig själv med något annat vid dessa tillfällen.

Du kommer att bli mer framgångsrik om du inte försöker att axla hela bördan av rökuppehåll. Be din familj till stöd när du slutar och accepterar deras hjälp. Du kanske också vill överväga att gå med i en supportgrupp. Bara genom att chatta med andra som går igenom vad du är kommer att hjälpa dig att sluta.

TIPS! Leta efter en supportgrupp som hjälper dig att sluta röka. De bästa grupperna har en blandning av nya quitters, och människor som har slutat ett tag.

Ange en rad mellanliggande mål som en del av ditt program för att sluta röka. När du uppnår varje mål, belöna dig själv. Till exempel, gå till en film när du har slutat röka i en vecka. När du går en hel månad, gå till en fancy restaurang du normalt inte går till. Fortsätt att ge dig själv en belöning i ökande mängd för att bekräfta dina framsteg tills du inte tänker på trangen att röka.

Utan tvekan är du bekant med fördelarna med att ge upp tobak. Trots detta kan du inte ha viljan eller motivationen att sluta röka. Det är vad dessa tips är för. Du behöver en mängd olika verktyg under ditt bälte, så använd ovanstående förslag för att öka ditt humör och kämpa begär när det behövs. Du kan njuta av dessa icke-rökare fördelar på nolltid.