Enkla lösningar som hjälper dig att sluta sluta röka


Det finns miljoner människor där ute som önskar att de kunde sparka sin rökning beroende. Rökning är otroligt ohälsosam och skadar bara dina lungor under långa perioder. Så läs igenom denna artikel och se vad du kan göra för att sluta röka vana för gott.

Du måste göra din rökning avstängning så mycket som möjligt. Att kyla kalkon rekommenderas inte. Det handlar om en stor chans att göra den här metoden. Eftersom nikotin är väldigt beroendeframkallande, bör du använda någon typ av terapi, medicinering eller terapi kan vara till hjälp. Detta ökar sannolikheten för att du slutar.

Försök att fördröja din nästa cigarett. Ett enkelt glas vatten först, eller sätta på dig röken tills du tar en promenad, kan vara mycket effektiva sätt att fördröja ditt begär. Denna paus mellan begäret och dess uppfyllelse kan göra det möjligt att inte röka cigaretten trots allt. Om du vill röka en cigarett kan förseningen leda till att du röker en mindre cigarett den dagen.

Tips! Gå med i ett gym eller skapa en träningsrutin, inte bara för att få fördelar som är relaterade till din hälsa, utan för att hjälper dig att hålla dig borta från cigaretter också. Övning är också en bra stressavlastare.

Människor som detta kan ge dig viktiga tips, eller gå igenom samma sak som du, kan erbjuda sina egna tips och råd. Stödgrupper kan ofta hittas i din lokala kyrka, även på Internet, så ta tid att undersöka vad som är tillgängligt för dig.

Övning fungerar också som en stressavlastare. Om du inte tränar regelbundet, börja långsamt genom att gå på varannan dag. Tala med en läkare innan du börjar träna.

Nikotinutbyte

Fördröjningstaktiken är ett utmärkt verktyg att använda när begäret efter en cigarett verkar överväldigande. Genom att berätta för dig själv att vänta i 10 minuter kan du hitta att du kan hantera begäret för den korta tiden. Om det inte fungerar första gången, upprepa det här steget tills det gör det.

TIPS! Din läkare kan hjälpa dig att sluta när alla andra strategier misslyckas. Det finns mediciner, som antidepressiva medel, vilket hjälper till att sluta mycket lättare.

Nikotinersättningsterapi är ett utmärkt verktyg för att sluta röka. Nikotinuttaget kan leda dig att känna rastlös, rastlös, frustrerad eller irritabel. De konstanta begären kan vara överväldigande. Du kan hjälpa till med begäret med hjälp av nikotinutbytesbehandling. Det rekommenderas inte att du använder en nikotinbytesprodukt och röker samtidigt för att skydda dig själv för att undvika att röka om du använder nikotinbytebehandlingar.

Om du till exempel tyckt om att röka i ditt fordon eller när du läser en bok, Det är viktigt att justera hur du gör sådana saker, försök hitta alternativ till cigaretten för att ersätta dem. Försök hitta något att tänka på av distraktion som kommer att fungera som ersättare.

Många tidigare rökare lyckades inte lyckas första gången de försökte. När du slutar röka, ta det dag för dag. Om du upplever ett bakslag, ange ett nytt datum för att sluta igen. Bara recommit varje gång du slutar, och fortsätt att lära dig längs din resa.

För att undvika den viktökning som vanligtvis följer med att du slutar, bör du försöka äta grönsaker och frukter istället för godis. Detta kommer att hjälpa till att kontrollera din vikt vid denna avgörande tid. Foder dina begär med bara de hälsosammaste matvarorna, som frukter, grönsaker och fullkorn.

Planera hur du kan hantera stress. Mycket rökare brukar röka när något stressigt händer. Ha en reservplan om den första tanken inte fungerar.

Den första veckan efter att du slutat sluta röka är det värsta skedet. De första två dagarna utan rökning är när kroppen försöker bli av med all nikotin som den har hållit på. Efter denna punkt är de begär som du känner mestadels psykologiska. Medan din erfarenhet sannolikt kommer att vara svår att arbeta igenom blir det lättare att motstå uppmaningen att hämta en cigarett.

När du slutat röka, blir det lättare att träna, eftersom din lungkapacitet förbättras direkt. Regelbunden fysisk träning kan också hjälpa till att avvärja några av den sannolika viktökningen. De naturliga endorfiner som frigörs under träning kan uppfylla ditt humör och hjälpa dig att minska svårighetsgraden av abstinenssymptom.

Gör din familj och dina vänner medvetna om din avsikt att sluta röka. De kommer att kunna hjälpa dig att komma igenom de tuffa tiderna och vara en påminnelse om varför du slutar. Ett stödsystem för familj och vänner är det bästa för dig. Att få hjälp från andra människor gör att du är mer sannolikt att lyckas.

Tips! Avstå från att röka till varje pris för att maximera chansen att sluta effektivt. Faktum är att det här är det enda möjliga sättet att starta dig själv på vägen till en rökfri livsstil.

Få dina nära och kära involverade när du fattar beslutet att sparka röken vana. Låt alla dina vänner och familj veta att du har bestämt dig för att sluta. Deras godkännande och hjälp kan vara nyckeln till din framgång. Du bör också tänka på att gå med i en supportgrupp eller försöka kognitiv beteendeterapi för att hjälpa ditt försök att sluta.

Varje gång du ifrågasätter din motivation, läs listan igen som en motivationsverktyg för att du ska kunna fortsätta på din väg.

Djup andning

Rengör ditt hem från topp till botten när du slutar röka. Du ska städa din møbel och mattor, rengöra väggarna och rengöra dina gardiner och draperier. Detta kommer att hjälpa ditt hem att känna sig ren och fräsch och hålla dig från luktande rök varje gång du går genom dörren.

TIPS! Planera för hur du hanterar stressiga händelser som kan uppstå. Många rökare brukar röka en cigarett när de blir stressade.

Djupa andningsövningar kan vara till hjälp om du kommer förbi ett cigarettbehov. Detta ger dig chansen att fokusera och komma ihåg varför du verkligen vill sluta. Det kommer att leda till syre i kroppen, vilket kan ge dig en uppfriskande känsla. Djupa andningstekniker kan göras var som helst och enkelt läras.

Många som slutar röka bär med sig av hårt godis eller tuggummi av dessa skäl. Vissa andra upplever lindring med elektroniska som hjälper dem att sluta röka.

Som du kan se måste du anta ett nytt perspektiv för att verkligen förstå hur du kan avstå från att röka för livet. Tänk bara på att du måste vara stark och lägga tonvikten på att vara frisk för dig själv och för de människor du älskar. Använd tipsen här för att slutligen hjälpa dig att sluta.

Påminn dig om de dyster följderna som rökning har på din hälsa. En av fem amerikanska dödsfall är relaterad till rökning på något sätt, enligt många statistik. Låt inte dig själv bli en statistik.

Många söker efter information om Array, men de flesta hittar inte den bästa informationen. Lyckligtvis innehåller det här stycket allt du behöver för att lyckas framåt. Lägg bara allt detta råd till god användning.Source link