Enkla lösningar som hjälper dig att sluta sluta röka


Det finns ingen rökare någonstans som inte vet att de borde sluta röka. Har du någonsin hört en rökare säger hur hälsosamt de trodde att deras vana var? Människor som inte röker är helt enkelt oförmögna att inse hur svårt det kan vara att sluta. Fortsätt läsa för att lära av sina erfarenheter och dra nytta av deras råd.

För att öka sannolikheten att du kommer att lyckas med din önskan att sluta röka, försök att sammanställa en lista på papper om de positiva och negativa konsekvenserna av att sluta. Att lägga saker på papper kan ha en djupgående effekt på din mentala uppfattning. Din insats kommer att bli enklare på det här sättet, eftersom du kommer att fokusera på ditt mål.

Kallt Turkiet

Försök att sluta röka genom att använda den metod som är lättast för dina behov. Kallkalkon är kanske inte det mest effektiva tillvägagångssättet för dig. Statistiskt sett misslyckas människor som försöker kalla kalkon 95% av tiden. Nikotin är väldigt, mycket beroendeframkallande, försök använda någon medicinering, terapi eller nikotinplåstret. Det svåraste steget är de första dagarna och dessa produkter kan hjälpa till att lindra den svårigheten och öka dina chanser till framgång.

Hitta en bra stödgrupp för att hjälpa dig sluta röka. Det kan vara till hjälp för dig att tala med människor som vet vad du går igenom, som också kan identifiera med den fysiska och emotionella belastningen du kan uppleva. Människor som detta kan ge dig viktiga tips, support och till och med vägledning. Supportgrupper finns på många ställen, till exempel din kyrka, rec center eller college, fråga.

Tips! Starta en träningsrutin eller gå med i ett gym, inte bara för hälsofördelarna, utan för att hålla Du är upptagen och borta från cigaretter. Övning kan också fungera som en stressavlastare.

Stanna i nuet och sluta en dag i taget. Att bryta vanan är en process; det händer inte över natten. Ta saker steg för steg för att maximera din chans till framgång. Ta det en dag i taget och när varje dag blir till en annan, kommer dina ansträngningar att sluta samlas in i en rökfri framtid.

När du bestämmer dig för att sluta röka, berätta för din familj och vänner. Om du låter de omkring dig veta om din avsikt att sluta, kommer de att kunna motivera dig och hålla dig borta från någon frestelse. Det kan vara den extra motivation du behöver för att hålla koll på att sluta röka.

De som inte röker tycker omöjligt att föreställa sig varför rökare någonsin vill fortsätta. Så det är inte förvånande att råd från icke-rökare om hur man slutar är vanligtvis ohjälpligt. När du slutar är det svårt, det är möjligt genom kunskap och beslutsamhet. Kunskapen som delas ovan är från ex-rökare som du strävar efter att vara. Använd deras erfarenhet och tekniker för att befria dig från din missbruk av rökning.Source link