Enkla lösningar som hjälper dig att sluta sluta röka


Det finns så många människor som vill bli av med sina hemska rökvanor. Medan rökning ger tillfällig tillfredsställelse är det inte bra för dig och kommer att skada dina lungor. Om du är intresserad av att sluta röka, fortsätt läsa.

När du känner trängseln för en cigarett, sätt en viss tid att du får vänta dig. Tvinga dig själv att slutföra något annat jobb, innan du kan få en cigarett. Ibland kan fördröjning av rökning hjälpa dig att motstå rökning. Genom att använda fördröjningstekniken kan du röka en mindre cigarett om dagen.

Överväg att besöka en hypnotisör för hjälp med att sparka vanan. Hypnos har hjälpt många människor att framgångsrikt sluta för gott. När du är placerad i en djup trance, kommer hypnotisören att ge dig positiva bekräftelser som förblir inbäddade i ditt minne. Det kan få cigaretter att tycka mindre aptitretande, vilket leder till att du aldrig vill röka igen.

Om du vill vara framgångsrik när du slutar röka, försök att göra en lista över alla fördelar och nackdelar som kommer att ta med dig. Du kommer ihåg dessa skäl och tänka på dem varje gång du vill röka.

När du väl bestämt dig för att sparka röken vana, berätta för din familj och vänner. Genom att låta dem veta, kan de ge dig den motivation du behöver. Det här kan vara en knuff i rätt riktning, du behöver sluta röka.

När du jobbar med att sluta, ta bort de saker som du mentalt kopplar till rökning. Ett par exempel är som om du röker efter att du äter en måltid eller när du kör din bil. Du måste identifiera dessa triggers och ändra hur du svarar på dem så att du inte börjar börja röka automatiskt. Bli involverad i något annat under de här tiderna, för att hålla ditt sinne av din önskan att röka.

Diskutera din önskan om att sluta röka med din läkare. Din läkare kan ha ytterligare resurser eller metoder för att sluta röka som du inte visste existerade. Dessutom kan din läkare känna att du skulle dra nytta av att använda en receptbelagd läkemedelsbehandling för att hjälpa dig att sluta.

TIPS! Om du vill sluta röka, gå med i en supportgrupp. Supportgrupper kan hjälpa dig att lära dig att hantera de fysiska och emotionella utmaningar du kan uppleva när du slutar.

Som du uppfyller dina kortsiktiga mål för rökning, belöna dig själv! På en veckas jubileum kan du till exempel besöka en film. När du har passerat den månaden långa milstolpe, njut av en fin kväll ute på din favoritrestaurang. Detta kommer att bidra till att öka motivationen för din belöning i ett försök att eliminera rökning från dina tankar.

Sluta röka

Att tänka på ett positivt sätt och motiveras är viktiga delar när man slutar röka. Tänk bara på hur många sätt ditt liv kan förbättras om du kan sparka vanan. Att sluta röka kan förbättra lukten av andan och den totala hälsan i munnen. Medan man vet att farorna med rökning kan skrämma lite för att sätta tobaken ner kan det vara en enorm fördel att överväga fördelarna med att sluta med.

Tips! När du är nära att ge efter för dina begär för en cigarett, tänk på en fördröjning innan du får njuta av. Berätta själv att du behöver ta en lång promenad innan du kan röka, eller försök att dricka ett glas vatten innan du röker.

Gör en plan om hur man hanterar stressiga stunder. När en stressig händelse inträffar brukar rökare brukar bara tända upp en cigarett och röka sin stress borta. Att ha en alternativ aktivitet planerad att hantera stress kan hjälpa dig att undvika att röka. Har flera idéer du kan använda om den första inte hjälper till.

Om du hoppas sluta röka, försök undvika situationer som skulle utlösa behovet av en cigarett. Ändra din rutin kommer att bidra till att bota dina begär om du associerar rökning med saker som en cigarett vid busshållplatsen eller med dina vänner i en bar. Om du inte går till happy hour kan du kanske undvika begäret.

Börja träna regelbundet. När du slutar röka, blir det lättare att träna, eftersom din lungkapacitet förbättras direkt. Att hålla aktiva hjälper dig också att undvika att gå ner i vikt. Även om endorfiner som produceras från träning inte ersätter nikotinbehov, kan det minska trängseln.

TIPS! Skriv ner de olika sätten du vill försöka sluta röka. Att sitta ner för att skapa en lista, anpassad till din livsstil, är ett bra sätt att komma igång.

Bli inte avskräckt om du misslyckas med att sluta första gången du försöker. Även planerna som är mycket organiserade misslyckas ibland. Vet var du gjorde ett misstag och lär dig av dina misstag innan du försöker sluta igen. Du kan triumfera nästa gång på grund av vad du lärde dig denna gång.

Byt ut din rökning vana med en frisk som motion. Medan din kropp reparerar och läker skadan som orsakats av år med rökning, börjar du märka att du kan få mer energiska och effektiva träningspass. Bonusen på förnyad styrka och hälsa är att du kanske inte vill sabotera dina insatser genom att låta cigarettvanan krypa tillbaka.

Spendera tid på att tänka på skäl att sluta röka. Att läsa din lista hjälper dig att påminna dig om varför du ville sluta i första hand. När du kämpar för ett begär och vill lysa, ta ditt papper istället och påminna dig själv om dina skäl att sluta.

TIPS! Se till att du får gott om vila när du arbetar för att sluta röka. De flesta har mer intensiv cigarettbehov sent på kvällen.

Planera belöningar över tiden när du slutar röka. Du kommer att spendera mycket mindre pengar när du inte längre behöver köpa cigaretter. Lägg pengarna åt sidan, och köp regelbundet dig själv något speciellt som en belöning. Denna konkreta fördel av att undvika rökning kan vara en bra motivator för att hålla fast vid det.

Denna artikel har förmodligen förändrat ditt perspektiv på vad som krävs för att slutligen sluta röka för alltid. För att vara stark i ansiktet av frestelse, håll alltid din motivation i åtanke. Du vill leva ett långt och uppfyllt liv, så använd ovanstående råd idag för att sluta röka.Source link