Enkla lösningar som hjälper dig att sluta sluta röka


Varje rökare är medveten om att de måste sluta. Det är ganska osannolikt att någon annan rökare har föreslagit att de röker för att förbättra sin hälsa. Personer som aldrig rökt förstår inte hur svårt att sluta, men folk som brukade röka förstår helt. Rådgivning här är från experter – dina kamrater som har avslutat med framgång – så läs vidare för bra tips som hjälper dig att sluta.

Att skriva ner en lista med positiva och negativa om att sluta kan hjälpa till att öka din chans att lyckas. Att lägga saker på papper kan ha en djupgående effekt på din mentala uppfattning. Genom att göra denna lista kan du gnista ditt intresse och motivation när du slutar, och hjälpa dig att fokusera på att sluta så att du lättare kan sluta röka.

TIPS! Hypnos har visat sig vara ett effektivt stopp för rökning för många människor. Professionella hypnotisörer har varit mycket framgångsrika för att behandla individer som vill ge upp vanan.

När det gäller att sluta röka, gör inte saker ännu hårdare än de redan är. Försök inte sluta utan att ha en coping plan på plats. 95% av tiden, kommer personer som försöker sluta röka med hjälp av den kalla kalkonmetoden börja röka igen strax efter att ha försökt sluta. Nikotin är en extremt beroendeframkallande substans, så metoderna för nikotinbyte kan hjälpa dig att skämma bort dig själv. Dessa saker kommer att minska svårighetsgraden av dina initiala abstinenssymptom, vilket gör det lättare för dig att sluta röka.

Prata med dina nära och kära för att få sitt stöd när du slutar röka. Kommunicera ditt behov av support, så att de kan förstå sina viktiga roller, snarare än att bli dömande eller tvivelaktiga. Så, låt folk omkring dig veta att du kommer sluta röka och att ditt humör kommer att förändras på grund av detta. Att skicka rökning vana kan vara det svåraste du någonsin gjort, och stöd från vänner och familj är kritiskt.

Rökning har mycket starka föreningar med vissa aktiviteter, och undvikande av dessa situationer kan hjälpa dig att sluta röka. Till exempel byta saker som att röka när du kör eller läser så att du inte automatiskt tänker på din rökvanor. Bli involverad i något annat under de här tiderna, för att hålla ditt sinne av din önskan att röka.

Support Group

Gör inte det själv. Samla en stödgrupp av icke-rökning vänner och familj för att hjälpa dig när du kämpar. En utomstående stödgrupp av tidigare rökare kan också hjälpa till. Att bara prata med människor som går igenom samma sak hjälper till att stimulera dig att sparka vanan.

Nonsmokers har svårt att förstå hur rökare kan fortsätta röka, även när de vet hur ohälsosamt det är. De kan inte förstå hur svårt att sluta kan vara. Några personer som har slutat har dock delat sitt råd i den här artikeln. Applicera sina erfarenheter i ditt liv och befria dig från att röka.Source link