Enkla lösningar som hjälper dig att sluta sluta röka


Rökning dessa dagar kan vara ganska besvärligt. Du måste sluta allt du gör för att gå utomhus för att få en rök, och om du någonsin är utan dina cigaretter känner du dig förlorad. För att sparka denna vana, fortsätt läsa. Följande artikel har ett stort antal användbara förslag för att hjälpa dina ansträngningar att sluta röka, en gång för alla.

Gör själv en lista över orsakerna till och anledningarna till att inte sluta röka. Du kommer ihåg dessa skäl och tänka på dem varje gång du vill röka. Dina ansträngningar blir enklare på det här sättet, eftersom du kommer att fokusera på ditt mål.

Låt älskade och vänner veta att du vill sluta röka. Bara genom att låta dem veta vad du försöker göra, kommer de att kunna vara ett supportteam för dig och hjälpa dig att hålla dig motiverad och kämpa för frestelser.

När du slutar röka, informera din familj och vänner om dina avsikter. Att dela dina planer med dem omkring dig kan innebära att du kan lita på dem för att öka din motivation eller distrahera dig när cravings slår. Detta kan vara den lilla knuff du behöver för att hålla dig på rak och smal.

Sluta röka

Gör en lista över metoder du kan använda för att hjälpa dig sluta röka. Att skapa en lista baserad på dina behov och mål är en bra strategi för att hjälpa dig sluta röka. Olika människor kan åstadkomma samma sak på olika sätt. Det är mycket viktigt att du specifikt räknar ut vilka sätt som fungerar bäst för dig. Skapa din egen personliga plan för att sluta.Source link