Enkla lösningar som hjälper dig att sluta sluta röka


Många människor kommer att nämna hur svårt det är att sluta röka, och i många fall uppstår svårigheten helt enkelt på grund av brist på information om hur man slutar. Som med något ämne, desto mer utbildade handlar du om att sluta, desto lättare blir det. De tips som ingår i kommer att tillåta alla som försöker sluta röka.

Låt din familj och vänner veta om du vill sluta röka. När du förmedlar människorna runt dig med denna information kommer de att motivera dig att förbli engagerade. Detta kan ge dig behov av att fortsätta.

Gör en lista över vilka metoder du kan använda för att uppnå detta höga mål. Varje person har en unikhet om hur de får saker och mål. Det är viktigt att ta reda på vilken strategi som bästa alternativen är. Skapa denna personliga lista gör det här.

TIPS! Skapa en lista med anledningarna till varför du slutar. Du kommer ihåg dessa skäl och tänka på dem varje gång du vill röka.

Till exempel, om du tenderar att röka under körning eller när du dricker, än du behöver hitta något annat att göra med dina händer, så att du inte automatiskt drar ut en cigarett utan vana. Försök hitta någon typ av ämne.

Det första steget i att sluta cigaretter är att helt förplikta dig till åtagandet att se det igenom. De flesta som slutade gör det på grund av en negativ tankeprocess. Du kan förbli engagerad genom att tänka på orsakerna som du ville sluta börja med.

Prata med din läkare om att sluta röka. Din läkare har tillgång till upphörande resurser som du tidigare inte kände till.

TIPS! Att gå med i en bra stödgrupp kan hjälpa dig att sluta röka. Det kan hjälpa till att skapa nätverk med andra som förstår dina fysiska och känslomässiga symptom, eftersom de upplever samma sak.

Till exempel, när du gör din första rökfria vecka, gå ut på bio. När du har gjort det en månad kan du göra dig till något dyrare eller elegantare. Fortsätt att ge dig själv en belöning i ökande mängd för att erkänna dina framsteg tills du glömmer att röka och är redo att flytta förbi den helt.

Älskade Ones

Secondhand rök kan påverka hälsoproblemen. Genom att sluta röka, minskar du dina käraas exponering för detta farliga ämne, du hjälper också människor runt dig. Avsluta kommer att göra dig och dina nära och kära.

TIPS! Vila är nyckeln om du vill sluta röka på allvar. Sena nätter kan ge mer tid att begära den nästa cigaretten för vissa individer.

Motivation och positivt tänkande kan vara till stor hjälp när du försöker sluta röka. Försök att tänka på hur uppfyllt ditt liv kommer att vara när du har slutat. Tänk på att andan inte luktar så illa, dina tänder kommer att se vitare ut, och ditt hem kommer att vara fullt av friskhet och renhet. Även om den negativa inverkan av rökning aldrig bör ignoreras, kan en positiv syn också vara mycket kraftfull.

Hitta support via olika onlineformulär och meddelandekort. Det finns många platser som är avsedda att hjälpa människor sluta röka. Det kan vara till hjälp och informativt för dig att jämföra dina strategier med andra människor.

Planera framöver hur du kan hantera de stressiga tiderna. Många rökare har vana att lysa upp när något stressigt händer. Håll en back-upplan praktisk om plan A inte fungerar.

Tips! Använd en bra fördröjning taktik när du känner en överväldigande önskan att röka en cigarett. Berätta själv att du kommer att vänta ca 10 minuter och sedan bedöma hur du känner.

För att öka din motivation att sluta röka, vet att din familj måste gå med och hjälpa och att de vet om det fortsätter kan du bli väldigt sjuk. Statistiken säger att en av fem dödsfall i Amerika är relaterad till rökning. Du vill inte vara en statistik.

Lungkapacitet

Övning kan öka din lungkapacitet och uppmuntra läkning, eftersom din lungkapacitet omedelbart börjar förbättras. Regelbunden motion kommer också att hjälpa dig att avvärja eventuell viktökning. De naturliga endorfiner som frigörs under träning kan uppfylla ditt humör och hjälpa dig att minska svårighetsgraden av abstinenssymptom.

TIPS! För att avvärja den viktökning som normalt är förknippad med att sluta röka, sätt din diet bort från godis och mot frukt och grönsaker. Detta kommer att hjälpa till med att hålla viktökning bort.

När du försöker sluta röka, koncentrera dig på att äta frukt, frön, frön och nötter. Att äta lågt i kalorier och friska hjälper människor att sluta röka av många skäl. För att ha munnen och händerna att ständigt göra någonting kan ersätta beteendemöjligheterna för rökning. Att äta denna typ av diet kan också hjälpa till att sakta ner din viktökning efter att du slutat röka. Näringsämnena hjälper dig också att känna under uttag.

Var uppmärksam på vad dina rökvanor är. När vill du röka?

När du väl väljer att sluta röka, måste du försöka hålla dig med planen. De flesta som slutar röka för gott har försökt att avsluta flera försök i det förflutna innan de slutligen lyckades. Om du lurar i din strävan att sluta röka, ta reda på varför du återvänder och sedan gå upp och gå igen.

TIPS! Lär dig hur nikotinersättningsterapi kan hjälpa till. Nikotinuttag orsakar flera obehagliga psykiska symptom, inklusive rastlöshet, irritabilitet, depression och frustration.

Skapa belöningar för att ge dig själv medan du slutar. Du kommer att spara mycket pengar när du inte längre behöver köpa cigaretter. Denna påtagliga fördel av att inte röka kan motivera dig att följa en bra motivator för att hålla fast vid det.

Om du undersöker farorna med rökning undersöker du de farliga konsekvenserna av långvarig rökning. Titta på bilder av tuggummi eller lungcancerfall eller läs historier skrivna av dem som lämnades när en älskad har försvunnit på grund av en rökrelaterad sjukdom.

Du måste förstå de utlösare som gör att du vill röka, om du vill sluta. Till exempel kan dina utlösare vara arbete, arbete eller till och med andra människor. Undvik sådana typer av utlösare så mycket som möjligt. Om du inte kan undvika alla dina triggers, lär du dig att hantera dem.

TIPS! Tala med din läkare om att sluta röka. En läkare kan veta om metoder för att sluta att du inte är medveten om.

Sluta röka

Du bör fullt ut förstå vikten av att bli utbildad om de bästa metoderna att använda för att sluta röka. När du lär dig vad som fungerar och vad som inte gör det kan du få det lättare att sparka rökningens vana. Följ de tips som anges i den här artikeln, och det kommer att vara möjligt för dig att sluta röka framgångsrikt.

Många människor är inte säkra på var de kan lära sig om Array. Denna artikel har gett mycket information om. Bara sätta allt detta råd till god användning.Source link