Enkla lösningar som hjälper dig att sluta sluta röka


Vill du sluta röka, men vet inte hur? I den här artikeln kan tipsen och informationen hjälpa dig att ta de första stegen för att vara fri från din rökning vana.

Var lätt när du slutar röka. Undvik att sluta kall kalkon, som sällan fungerar. Många som försöker sluta kommer att misslyckas med sitt första försök. Eftersom nikotin är mycket beroendeframkallande, bör du använda någon typ av terapi, medicinering eller en plåster. Detta kommer att underlätta dig genom de tidiga tillbakadragningsstadierna och sluta vara mindre svårt.

TIPS! Hypnos har visat sig vara en effektiv stopprökning för många människor. Denna icke-traditionella metod för att sluta har visat stor framgång med många rökare.

När du känner en cigaretts önskan, sätt en viss tid att du får vänta dig. Ett enkelt glas vatten först, eller sätta på dig röken tills du går en promenad, kan vara mycket effektiva sätt att fördröja ditt begär. Kanske kan de extra få minuterna du använder ditt sinne med något annat hindra dig från att röka. Även om du sänker cigaretten i slutändan, har du åtminstone rökt en eller två mindre än du normalt skulle ha den dagen.

Om du vill sluta röka, måste du göra en lista över hur du ska gå om att sluta. Ta dig tid att skapa en lista med idéer som passar din egen livsstil och vanor. Varje person hittar metoder som fungerar för dem, medan de kanske inte fungerar för dig. Det är viktigt att förstå vad som fungerar för dig och dina behov. Att göra din egen lista kommer att uppnå detta.

Om du inte kan sluta röka kall kalkon, använd nikotinbyte terapi, som fläckar, sprayer, inhalatorer eller tuggummi. Sådana lättillgängliga verktyg kan ge dig den nikotin som din kropp önskar när du arbetar för att sparka vanan fri från de svåra symptomen på uttag.

TIPS! Låt din familj och vänner veta om du planerar att sluta röka. När du litar på dem runt dig med information som detta, kan de hjälpa dig att hålla dig motiverad och hålla frestelsen i god ordning.

Be om support online via grupper eller forum. En snabb sökning kommer att visa upp ett överväldigande antal webbplatser för personer som vill sluta röka. Du kan hitta hjälp genom att jämföra stopptekniker med andra rökare. Andra ex-rökare förstår dina utmaningar och de känslomässiga problem som ibland blir i vägen för att sluta röka.

Sluta röka nu. Välj idag som dag istället för att lägga ut det till ett framtida datum. Om du slutar idag sänker du omedelbart din risk för cancer eller andra potentiellt dödliga sjukdomar. Att skydda din familj från begagnad rök kan vara en viktig anledning att sluta.

Att ålägga den långa och svåra processen att sluta röka kan utgöra en allvarlig utmaning för dig i ditt liv. Det är dock inte omöjligt. Det kommer att ta mycket tålamod, beslutsamhet och tid. Rätt information och stöd kan göra det mycket lättare att sluta. Använd tipsen från artikeln ovan, och du kommer att vara rökfri innan du vet det.Source link