Enkla och effektiva sluta röka strategier som är framgångsrika


Många vill sluta, men få gör faktiskt. Artikeln nedan kommer att ge dig några viktiga uppgifter, för att göra dina avsikter att sluta, till en verklighet. Ta det du lär dig och använd det bra för att äntligen släppa vanan för gott.

Om du är redo att sluta röka, försök hypnos. Om du bestämmer dig för att prova hypnos, gör ett avtal med en licensierad hypnotisör. Hypnotisten sätter dig i trance och ger dig positiva bekräftelser som håller med dig. När du vaknar kan du upptäcka att cigaretter har något förlorat sin överklagande, vilket är ett positivt steg i slutprocessen.

TIPS! Om du vill sluta röka, gör en lista över metoder som kommer att fungera för du. Listupptagning i din avslutande ansträngning kommer att hjälpa till i stor utsträckning när du skapar en källa till riktning.

Låt din familj och vänner komma in i hemligheten att du vill sluta röka. Genom att förmedla folket nära dig med din plan ger du dem kraften att hjälpa dig att lyckas. Detta kan ge dig mer av ett tryck för att fortsätta försöka sluta.

När du bestämmer dig för att sluta röka en gång för alla, gör en lista fylld med användbara tips och sluta strategier. Listupptagning i din avslutande ansträngning kommer att hjälpa till mycket, eftersom du skapar en källa till riktning. Varje person är unik om hur de får saker att göra. Du måste lära dig de bästa teknikerna för dig. Att komma med din personliga lista kommer att uppnå detta.

Älskade

TIPS! Få mycket sömn varje natt om du slutar röka. Många tycker att att hålla sent på kvällen leder till förhöjda cigarettbehov.

Prata med dina nära och kära för att få sitt stöd när du slutar röka. Be dem att ge dig uppmuntran och inte kritik. I början kan du drabbas av humörsvängningar och grumlig dom och människor runt omkring dig borde vara medvetna om det. Det är svårt att sluta röka, så du behöver stöd från dina nära och kära.

När du försöker sluta röka, måste du undvika de särskilda triggarna som får dig att röka. Om du till exempel tyckt om att röka i ditt fordon eller när du läser en bok måste du ändra detta beteende när du utför dessa uppgifter, så att du inte automatiskt drar ut en cigarett utan vana. Försök hitta någon typ av distraktion som kommer att fungera som ersättare.

En mycket viktig faktor för att sluta röka är att ha en bra attityd och mycket motivation. Allt du behöver göra är att inse hur ditt liv kommer att bli så mycket bättre när du äntligen har slutat. Tänderna kommer att se vitare ut, dina kläder kommer inte längre att lukta som rök, och din andedräkt gör dig mycket mer kissbar. Det kan vara fördelaktigt att tänka på de positiva och negativa förändringarna som följer av att sluta, för att inte skrämma bort människor.

TIPS! Om du inte kan sluta röka själv, besök din läkare. Olika mediciner, inklusive antidepressiva medel, kan göra det lättare att sluta.

Minska antalet cigaretter som du röker. Detta kan börja processen att sluta vanan helt och hållet. Rök inte under den första timmen när du vaknar om du planerar att ha en cigarett. Försök röka en halv cigarett när du röker för att skära ner lite åt gången.

Om du vill sluta röka för gott, kan du behöva träna. Fråga någon tidigare rökare du vet han eller hon lyckades inte lyckas efter bara ett försök. Stanna bara omedelbart och vara en nonsmoker så länge som möjligt. När du blir motiverad igen, var noga med att ange ett annat datum för när du ska sluta. Bara recommit varje gång du slutar, lära av dina misslyckanden när du går. Efter ett tag borde du kunna sluta för sista gången.

För resten av hela ditt liv borde du känna dig lite optimistisk, det beror på att du nu vet att du inte behöver röka och du kan fortsätt att leva en hälsosammare livsstil under de kommande åren. Använd informationen du har lärt dig här och du kommer inte att ångra.Source link