Enkla och effektiva sluta röka strategier som är framgångsrika


Många människor kommer att säga hur svårt det kan vara att sluta röka, och i många fall uppstår svårigheten helt enkelt på grund av brist på information om hur man ska sluta. Liksom något ämne, ju mer kunskap du har desto mer framgångsrik kommer du att vara. Dessa tips kan hjälpa alla att sluta röka.

När du är nära att ge efter för dina begär för en cigarett, tänk på en fördröjning innan du får njuta av. Ta en kort promenad innan du ger dig tillåtelse att röka, eller avsluta ett glas vatten. Ofta kommer du att upptäcka att du bara ger dig ett ögonblick och något att uppta dig med dig kommer att kunna komma förbi begäret utan att behöva röka. Om du fortfarande bestämmer dig för att röka den cigaretten, kan fördröjningstiden bara innebära att du röker en mindre den dagen.

TIPS! Hitta ett sätt att sluta röka som fungerar för dig, men försök att göra det lite för lite . Kallkalkon är kanske inte det mest effektiva tillvägagångssättet för dig.

Om du vill sluta röka, måste du göra en lista över hur du ska gå om att sluta. Du kan och bör anpassa denna lista till ditt liv och dina vanor. Varje enskild person kommer att ha sina egna individuella triggers som behöver uppmärksamhet. Alla gör saker på egen väg. För att få det bästa resultatet är det viktigt att du identifierar dina egna styrkor och svagheter och de taktik som passar bäst för dem. Skapa din egen lista gör det här.

Om du försöker sluta röka, ta saker en dag i taget. Snarare än att fokusera på att aldrig ha en cigarett någonsin igen, koncentrera dig bara på att inte lysa upp idag. Att skapa en kortare tidslinje kan få saker att verka mer uppnåeliga. När dina fysiska behov för nikotin minskar kan du ställa upp långsiktiga mål som matchar ditt engagemang och komfortnivå.

Övningsrutin

TIPS! När du väl bestämt dig för att sparka röksvanan berättar du för din familj och vänner. När du berättar för dessa människor har du slutat, de kommer att motivera dig att förbli engagerade.

Gå med i ett gym eller skapa en träningsrutin, inte bara för att få fördelar som är relaterade till din hälsa, utan att hjälpa dig att hålla dig borta från cigaretter också . Att bara flytta hjälper dig att besegra din stress. Om du inte är en väldigt aktiv person kan du börja långsamt med att gå på promenader regelbundet. Du bör diskutera dina intentioner med din läkare innan du utövar någon träningsrutin.

Om du inte kan sluta röka kall kalkon, använd nikotinbytesbehandlingar, som fläckar, sprayer, inhalatorer eller tuggummi. Dessa mediciner, varav många finns tillgängliga i disken, behåll nivån av nikotin i systemet stabilt när du arbetar med att inte röka. De kan förhindra några av de obekvämma fysiska symptomen som är förknippade med att röka.

Gör ett åtagande att sluta röka innan du börjar räkna ut hur du gör det. Ofta misslyckas det med att sluta röka, eftersom de inte motiveras korrekt eller inte har en reservplan när de begärs. Tänk på orsakerna till att du slutar och du kan fortsätta att vara engagerade.

TIPS! Starta en träna rutin eller gå med i ett gym, inte bara för hälsofördelarna, men för att hålla dig upptagen och borta från cigaretter. Använd träning som ett bra sätt att lindra stressen.

Du ska inte försöka sluta röka ensam. Få stöd från din familj och vänner och berätta för dem att du försöker sluta röka och att du skulle vilja om det hjälper dem att uppnå det målet. Överväg att gå med i en supportgrupp. Ibland genom att prata med andra som hanterar samma uttag och problem som du är kommer att hjälpa dig att luta sig på varandra och sluta sluta vana.

En bra anledning att sluta är för människorna nära dig. Tänk på farorna med begagnad rök och inser att du sätter din familj i risk att bli offer för dessa faror varje dag. Detta borde verkligen motivera att du slutar. Så genom att välja att sluta röka, minskar du inte bara risken för att du får en typ av sjukdom eller någon annan typ av sjukdom, men du minskar också chansen att en älskad kommer också. Att sluta kommer inte bara att förbättra din egen hälsa, men det kan också hjälpa dina nära och kära att bli friskare.

Vid denna tidpunkt bör du inse hur instrumental kunskap är när det gäller att sparka vanan. Du kommer att hitta det lättare att ge upp cigarettvanan nu när du har befogenhet att ge användbar information. Du kan sluta röka för gott om du börjar idag tillämpa de förslag du läser om i den här artikeln.Source link