Enkla och effektiva sluta röka strategier som är framgångsrika


Rökning dessa dagar kan vara ganska besvärligt. Ofta innebär upprättandet av en tobaksberoende att man släpper upp en uppgift eller konversation för att kunna gå ut för en cigarett. Om du vill sparka den här pinsamma vanan, fortsätt läsa. Följande tips gör det lättare att ge upp vanan.

Ta bara en dag om du försöker sluta röka. Att sluta röka är en lång process. Tänk inte på framtiden. Ta det en dag i taget och när varje dag blir till en annan kommer dina ansträngningar att sluta samlas in i en rökfri framtid.

Tips! Ett sätt att öka din framgång när du slutar röka bygger på en lista bra och dåliga föreningar med att sluta. Att skriva saker ner kan förändra hela ditt tankesätt.

När du bestämmer dig för att sluta röka, var noga med att berätta för din familj och vänner. De kan hjälpa till att stödja dig efter eget val. Det kan vara den extra motivationen du behöver för att hålla koll på att sluta röka.

När ett cigarettbehov slår, försök att genomföra förseningar. Vänta 10 minuter medan du distraherar dig själv under tiden, och du kommer vanligtvis att hitta begäret har gått. Om krävet finns kvar, upprepa processen så ofta som du behöver.

För att avvärja den viktökning som normalt förknippas med att sluta röka, sätt din diet bort från sötsaker och mot frukt och grönsaker. Detta kommer att hjälpa till att kontrollera din vikt vid denna avgörande tid. Foder dina begär med bara de hälsosammaste matarna, som frukter, grönsaker och fullkorn.

TIPS! Varje ny dag är ett steg i processen att eliminera rökning från ditt liv. Detta är en process som kan ta månader innan resultaten är uppenbara.

Om du inte kan sluta kall kalkon, byt ut dina cigaretter med nikotinplåster eller tandkött. Dessa finns i disken på något apotek och ger din kropp en liten mängd nikotin, vilket kan minska abstinenssymptomen och få dig genom de värsta tiderna.

Om ditt sanna mål är att sluta röka, mäster du sedan konsten att sluta . Fråga någon tidigare rökare du vet han eller hon lyckades inte lyckas efter bara ett försök. Istället för att förvänta sig perfektion från dig själv, sluta bara så länge som möjligt. Om du ger dig möjlighet att röka igen måste du omedelbart ställa in ett nytt slutdatum. Avsluta varje gång du startar om och lär dig av dina misstag. Så småningom kommer du att bli bra på att göra detta, och du kommer att sluta och inte gå tillbaka.

Tänk på strategier som ger frekventa visuella påminnelser för att hålla ditt sinne motiverade hela tiden. Kanske lägger inspirerande tecken på din vägg, eller att ha smycken som påminner dig om dina ansträngningar kommer att hjälpa till. Dessa påminnelser ger dig den körning du behöver för att bekämpa frestelser.

Tips! När du slutar röka, ta varje dag som den kommer. Snarare än att fokusera på att aldrig ha en cigarett någonsin igen, koncentrera dig bara på att inte lysa upp idag.

Många människor tycker om stöd från onlinemiljöer och diskussionsforum. Massor av webbplatser finns enbart för att hjälpa sina medlemmar att sparka vanan. Prata med andra människor och dela dina tips med dem. Det kan också hjälpa till att få stöd av människor som vet exakt vad du går igenom.

Det bästa sättet att sluta röka är att sluta idag. Du behöver inte ange ett slutdatum för framtiden. Välj helt enkelt idag för att sluta röka. Genom att sluta nu minskar du risken att bli offer för en potentiellt dödlig sjukdom. Att sluta hindrar också de som befinner sig runt dig från att inhalera begagnad rök, vilket är en annan viktig anledning att sluta.

Om rökning har blivit irriterande har du redan börjat avsluta processen. De användbara tipsen i den här artikeln ska hjälpa dig att sparka vanan för gott. Försök använda dessa tekniker för att sluta röka.Source link