Enkla och effektiva sluta röka strategier som är framgångsrika


Många tror att sluta röka bara tar viljestyrka. Medan dessa saker är en start i rätt riktning, kan de sluta vara extremt svåra och du vill inte sätta upp dig själv för misslyckande. Det finns ett antal metoder du kan använda för att hjälpa dig att sluta röka vana.

Att utveckla en ärlig lista över rökare och nackdelarna med rökning kan hjälpa dig att uppnå ditt mål att sluta röka. Att lägga saker på papper kan ha en djupgående effekt på din mentala uppfattning. Inte bara kan du hitta motivation för att fortsätta din resa på detta sätt, men din vandring kan bli lättare eftersom du kan koncentrera mer.

Sluta röka

När ett begär kommer att äta efter att du slutat röka, räcker för grönsaker och frukt. Detta kan hjälpa till att balansera ditt system och undvika onödig viktökning. Din kropp kommer att kräva mat när du slutar röka och en hälsosam kost kommer att hålla dig fokuserad på en hälsosam livsstil.

Innan du börjar röka, är det viktigt att du är säker på att du kan vara motiverad och engagerad. Du kan vara mer framgångsrik att sluta om du har det bästa tänket. Tänk på orsakerna till att du slutar och du kan fortsätta att vara engagerad.

TIPS! Stanna i nuet och sluta en dag i taget. Detta är en process som kan ta månader innan resultaten är uppenbara.

Om du funderar på att sluta, ha en öppen diskussion med en läkare. Din läkare kommer att kunna ge dig användbara tips och råd för att göra det lättare att sluta. Dessutom kan din läkare också bestämt sig för att skriva ett recept för ett läkemedelsavbrott.

Support System

Låt din familj och vänner veta att du planerar att sluta röka. De kan ge en värdefull resurs och hjälpa dig genom tuffa tider. Ett stödsystem för familj och vänner är det bästa för dig. Ett solidt stödsystem förbättrar dina chanser att sluta permanent.

TIPS! Låt människorna omkring dig veta att du slutar nikotinvanan. Genom att förmedla människorna nära dig med din plan ger du dem kraften att hjälpa dig att lyckas.

Om du rökning hemma, se till att du rengör huset noggrant när du slutar. Dammsug eller schampo din matta och möbler, skrubba väggarna och tvätta dina gardiner och draperier. Detta kommer att göra ditt hem lukta rent, och frånvaron av lukten av cigaretterna hjälper dig att undvika att bli påminnad om den vana som har plågat ditt liv när som helst du kommer in i ditt hem.

Potentiellt Deadly

Sluta röka omedelbart. Utsätt inte och identifiera ett startdatum några månader på vägen. idag är den perfekta tiden att börja. Genom att sluta nu minskar du risken att bli offer för en potentiellt dödlig sjukdom. Att sluta kan inte bara skydda din hälsa utan även din familj. Låt inte exponera dem för potentiellt dödlig begagnad rök; sluta idag.

TIPS! För att sluta röka mer tolerabel, ta bara ett steg i taget. Tänk inte på att sluta för resten av ditt liv – tänk bara på idag.

För bästa resultat, byt ut din cigarettvanan med en ny träningsläge eller fysisk aktivitet. Din hjärna släpper ut endorfiner efter att du har tränat, vilket förbättrar ditt humör. En träning är också en utmärkt distraktion från dina begär. Om du vet att du har muntlig fixering som en del av din missbruk, hittar du andra saker så att din mun blir aktiv. Du kan tugga tuggummi, suga på godis eller tugga på en tandpetare. Medan det finns de som uppfyller deras begär genom elektroniska cigaretter.

Försök byta från att röka för att träna. Du kommer att märka att din kropp kommer att börja känna sig starkare eftersom den återhämtar sig från rökningens vana, och du kommer också att ha förbättrade träningspass, då din styrka och uthållighet förbättras. Ju fler fördelar du ser från att sluta, desto mindre sannolikt kommer du att vara att röka igen.

TIPS! Innan du slutar röka, kunna hålla dig förpliktigad att sluta för gott. Många människor brukar misslyckas att sluta på grund av att de inte har rätt sinne och de tenderar att ge upp sig lätt.

Efter att ha tittat på tipsen ovan har du nu idéer som hjälper dig att sluta röka och njuta av livet Mer. Även om det är orättvist att säga att du aldrig kommer att kräva en annan cigarett, som handlar om uppehållet, och dess frestelser, kommer att vara mer acceptabla med hjälp av de tekniker du just har lärt.Source link