Enkla tips för att hjälpa dig att sluta röka


Avsluta kan uppnås genom att ha en positiv attityd och de rätta trick som kan hjälpa dig, som de som finns i artikeln nedan. Följ dessa tips, och du kommer snabbt inse att sluta inte är så svårt som du trodde.

Att sätta saker på papper kan ändra din mentala uppfattning. Detta kan hjälpa dig att koncentrera din avslutande ansträngning tydligare, och det kan bli lättare eftersom du kanske är mer fokuserad att se den genom.

Sluta röka

Ett sätt att öka din framgång när du slutar röka bygger på en lista bra och dåliga föreningar med att sluta. Genom att skriva ned dessa saker börjar du kontrollera riktningen för din syn på att sluta.

Hypnos är ett effektivt stopp för rökning för många människor. Många har slutat röka med hjälp av en licensierad hypnotisör. Den professionella kan komma in i en djup trance och ge dig positiva affirmationer som håller dig inbäddad i ditt sinne. När du vaknar kan cigaretter inte vara så tilltalande, vilket betyder att du är så mycket närmare att sluta för gott.

Se till att du slutar ett steg i taget. Att avsluta kan vara en uppgift som måste hanteras metodiskt. Bara gå igenom det en dag i taget, eftersom stopp nu hjälper dig i framtiden.

Låt din familj och vänner komma in i hemligheten att du planerar att sluta röka. När du berättar för dessa människor har du slutat, de kan göra saker för att hjälpa dig att hålla motivationen och behålla frestelsen. Detta kan vara vad du är mer av ett tryck för att fortsätta.

TIPS! När du har fattat beslutet att rökning inte längre är för dig, leta efter en supportgrupp för hjälp. Det kan vara fördelaktigt att prata med ex-rökare som har upplevt samma saker som du går igenom och förstår de fysiska och emotionella utmaningar som du går igenom.

Om du vill sluta röka för alltid, ta saker en dag i taget. Fokusera på att ge upp cigaretter för dagen utan att röka. Du kan alltid öka dina mål som går bra in i framtiden så snart du blir bekväm med åtagande att sluta.

Övning kan vara ett bra sätt att lindra stressavlastaren. Om träning inte redan var en vanlig del av ditt liv, börja sedan långsamt genom att ta en promenad ute en gång varje dag eller två. Tala med en läkare innan du börjar träna.

Se till att du får tillräckligt med sömn när du arbetar för att sluta röka. För de flesta kan uppehåll i längre timmar leda till ökad efterfrågan. Du kan bli frestad att smyga en cigarett medan ingen annan är med dig. Om du får minst åtta timmars sömn varje natt, är du mycket mer sannolikt att sluta röka för gott.

TIPS! Om du vill ge dig ett lust, sätt av det så länge som möjligt. Tvinga dig själv att göra något, om det går en promenad runt blocket eller helt enkelt dricker ett helt glas vatten, innan du får en cigarett.

Be dina familjemedlemmar att gå ombord med ditt beslut att sluta röka. Du måste låta dem veta att du vill ha sitt stöd, det här är det enda sättet du kan få hjälp. Låt dem veta att du är moody i början, men det kommer att passera och det är inte din avsikt att vara som sådan. Avsluta är svårt, så det är viktigt att du har stöd från dem som är nära dig just nu.

För att undvika att spricka under trycket av begär och nikotinuttag, försök att hantera din stress på andra sätt. Det kan hända att några effektiva alternativ inkluderar träning, massage eller ansträngande övning under höga krav. När du har lite ledigt tid, omger dig med trevliga distraktioner, som bra böcker, schemalagda chattar med vänner eller nya spel.

Secondhand Smoke

TIPS! Tala med dina nära och kära om ditt beslut att sluta röka. Om du låter de omkring dig veta om din avsikt att sluta, kommer de att kunna motivera dig och hålla dig borta från någon frestelse.

Secondhand rök kan leda till många stora hälsokomplikationer. När du slutat för din egen hälsa kommer dina nära och kära inte längre att utsättas för farorna. Avsluta kommer att förbättra hälsan hos dig själv och alla runt dig hälsosammare.

De flesta vill verkligen sluta röka, men tyvärr för majoriteten blir det en omöjlig uppgift. De människor som lyckas i sitt slut är de som går in i kampen väl förberedd och extremt motiverad. Använd tipsen i den här artikeln för att ställa in din egen strategi för att sluta röka.

Sanningen är att ämnet Array är av intresse för många. Eftersom du kunde hitta det material du bara läste, var noga med att inte kasta bort det du har lärt dig. Gör vad som krävs för att använda den här informationen väl.Source link