Enkla tips som hjälper dig att sluta röka


Vissa människor tror att sluta bara bortskaffar sina rökningsåtgärder och använder viljestyrka för att bekämpa vanan. Det finns enklare sätt då brute force willpower ensam. Det finns många olika tekniker som kan hjälpa dig att sluta röka för gott.

Skriv ut fördelarna med att sluta röka för att lägga till din motivation och eliminera cigaretter från din dagliga rutin. När något läggs i skrivning kan det ha en inverkan på hur du tänker på saker. Du kan bli mer motiverad att stanna kvar på vägen, och därför kanske du kanske slutar att vara mindre utmaning.

TIPS! När du har fattat beslutet att rökning inte längre är för dig, söker du ut en supportgrupp för hjälp. Du får mycket sympati, råd och stöd genom att bygga relationer med människor som har gått eller går igenom samma sak.

Förstå att sluta röka kommer att ta lång tid att materialisera. Att sluta kan vara en lång process. Slösa inte bort din tid på att tänka på nästa år, nästa månad eller till och med nästa vecka. Idag är allt du borde oroa dig för, så se till att du inte röker just nu och dina dagar börjar börja lägga till för alltid.

Låt din familj och vänner komma in på hemligheten att du vill sluta röka. När du litar på dem runt dig med information som detta, kan de hjälpa dig att hålla dig motiverad, liksom att behålla frestelsen i våg. De kan ge dig den extra nudge som du behöver för att hålla dig fokuserad på dina mål.

När du slutar röka, ta varje dag som det kommer. Tänk inte på att sluta för alltid; istället fokusera på idag. Du kommer att känna att du har uppnått mer genom att fira varje dag du inte röker. Det finns inget fel med att ställa upp långsiktiga mål, men bli bekväma med det dagliga engagemanget för att röka först.

Tips! Få en god natts sömn varje natt om du försöker sluta röka. För många rökare kan uppehåll i längre timmar leda till ökade begär.

Se till att du får gott om vila när du arbetar för att sluta röka. Vissa tycker att de längtar efter cigaretter mer när de stannar uppe sent. Dessutom är det lätt att buka för frestelsen att röka när det är sent på natten och alla andra sover redan. Åtta timmars sömn varje natt låter dig förbli mentalt fokuserad, vilket håller dig i bättre kontroll över otäcka begär.

När en cigarettsträng slår, försök att genomföra förseningar. Försök att distrahera ditt sinne och din kropp i 10 minuter genom att gå en promenad eller ringa en vän; i den här tiden kommer din uppmaning troligen att gått. Annars tillåter du ytterligare en tio minuters fördröjning.

För att avvärja den viktökning som normalt förknippas med att sluta röka, använd din diet bort från sötsaker och mot frukt och grönsaker. Detta kan hjälpa till att förhindra någon viktökning. Tänk på att din kropp kommer att gå genom ånger, så det kommer att krävas mat som galen.

Tips! Om du vill sluta röka, tala med din läkare. Din läkare kan ha vad du behöver sluta.

Om du kan tänka positivt och motiveras, kommer de att fungera till din tjänst för att hjälpa dig att sluta röka. Föreställ dig hur ditt liv kommer att förbättras efter att du har slutat röka. Du luktar bättre, kommer att spara tusentals dollar och behöver inte huddla ute i regnet och snöa för en rök längre! För vissa människor är skrämma taktik inte ett effektivt stödmedel; istället är en positiv outlook och support system mycket effektivare.

Sluta röka

Minska rökning. Detta kommer att sätta dig på rätt ställe för att sluta röka. Vänta en timme efter att ha vaknat för att få din första cigarett på morgonen och sluta röka efter middagen. En annan strategi för att minska den mängd du röker är att röka en halv cigarett varje gång du har en.

Tips! Om du når en milstolpe när du avslutar, gratulera eller belöna dig själv för dina prestationer. Till exempel, gå till en film när du har slutat röka i en vecka.

Sluta röka nu. Om du verkligen är redo, sätt inte ett slutdatum många veckor från nu. sluta idag eller till och med imorgon. Avsluta idag kommer att hindra dig från att ta ett steg mot en eventuellt dödlig sjukdom. Din familj påverkas också av din rökning, eftersom andrahandsrök har visat sig vara dödligt.

Eliminera saker, lukt eller beteenden som utlöser minnen av rökning. Saker du bör eliminera inkluderar att ta bort askkoppar och cigarettändare. Tvätta ditt hus och kläder noga så att de inte längre lukar som rök. Genom att göra detta kommer du att eliminera lukten som kan ge dig begär.

Efter att ha tittat på tipsen ovan har du nu idéer som hjälper dig att sluta röka och njuta av livet mer. Medan vissa ex-rökare kommer att ha längtan efter resten av sitt liv, kommer följande råd att bättre utrusta dig för att motstå dessa begär.Source link