Enkla tips som hjälper dig att sluta röka


Rökning kan få en allvarlig skadlig effekt på din livskvalitet. Det påverkar hur du ser ut, eftersom nikotin kan få dina kläder att lukta som rök och det kan också fläcka dina tänder. Det kan också orsaka många allvarliga hälsoproblem. Om du kan sluta kan du dock stoppa och till och med vända om dessa konsekvenser.

Avsluta kallt Turkiet

TIPS! Du bör försöka lindra smärtan att sluta så mycket som möjligt. Försök inte avsluta den kalla kalkonväggen.

Var lätt när du slutar röka. Att sluta kall kalkon kanske inte lyckas. Om du försöker sluta med kall kalkon kanske du hamnar i återfall. Prova strategier som medicinering, terapi eller en patch. Dessa kommer att hjälpa dig genom de initiala tillbakadragningsstadierna, vilket skulle göra det lättare att sluta röka.

Det är viktigt att närma sig din resa genom att fokusera på en enda dag i taget. Att ge upp tobaksvanan är en lång process. Tänk inte ens på framtiden. Spendera inte din tid att oroa dig för imorgon fokusera på att undvika cigaretter en dag i taget.

Ett regelbundet träningsprogram hjälper dig i din ansträngning att sluta röka. Dessutom ökar träningen stress och ångest. Om du inte har tränat regelbundet, börja sedan långsamt genom att gå en promenad ute en gång varje dag eller två. Innan du börjar någon typ av träningsrutin, prata med din läkare.

TIPS! Ta varje dag en åt gången. Detta är en process som kan ta månader innan resultaten är uppenbara.

Om du är intresserad av att döma din ohälsosamma vana, är det avgörande att du är dedikerad att se den genom. Den vanligaste orsaken till återfall är att man inte fullt ut förbundit sig att besluta att sluta röka. Motivera dig själv genom att överväga alla de kraftfulla motivationerna du har för att sluta.

Du bör inte försöka sluta röka ensam. Be om stöd och uppmuntran från dina vänner och familj, så att de vet att du vill sluta och låta dem ge dig hjälp. Dessutom är det en utmärkt idé att hitta en supportgrupp att gå med. Tala om ditt problem och tala om några av de saker du vill förändra.

Det kan tyckas omöjligt att sluta röka, men det är väl värt ansträngningen när det gäller fördelarna som det kommer att erbjuda. Nu när du har läst detta, förhoppningsvis känner du dig mer optimistisk om att sluta. Välj ett tips idag.Source link