Enkla tips som hjälper dig att sluta röka


Forskning har visat att nikotin i cigaretter kan vara extremt beroendeframkallande. Det är därför som man sparkar cigarettvanan är det svåraste man kan göra. Utbilda dig själv på strategier som har fungerat för andra människor för att maximera dina chanser att lyckas.

Hitta den enklaste metoden att sluta röka. Du bör aldrig försöka bara sluta kall kalkon. Det finns en mycket stor chans att du börjar börja röka igen om du gör det. Nikotin är en extremt beroendeframkallande substans, så medicinering, fläckar eller terapi kan vara nödvändiga. Detta kommer att ta med dig under tidigt tillbakadragande och hjälper dig att sluta lättare.

Tips! Skapa en lista med anledningarna till varför du slutar. När något är skrivet, kan det ha en inverkan på hur du tänker på saker.

Många ex-rökare har funnit att hypnos fungerar när man slutar röka. Att besöka en licensierad hypnotisör är en effektiv strategi som har fungerat för många individer. En hypnotisör har förmåga att plantera starka och permanenta förslag i ditt undermedvetna. När du kommer ut ur trance kan cigaretter vara mindre tilltalande, vilket betyder att du är så mycket närmare att sluta för gott.

Ta bara en dag om du försöker sluta röka. Kom ihåg att sluta kommer alltid att vara en process, och det sker vanligtvis inte över natten. Du ska inte förlora sömn över nästa vecka, månad eller till och med nästa år. Ta varje dag som det kommer och koncentrera dig på att inte röka den dagen, vilket hjälper till att skapa en vana som hjälper dig på lång sikt.

Sluta röka

TIPS! Ta saker dag för dag. Istället för att tänka på att stanna för alltid, tänk på att ta det en dag i taget.

När du bestämmer dig för att sluta röka en gång för alla, gör en lista fylld med användbara tips och sluta strategier. Att skapa en lista baserad på dina behov och mål är en bra strategi för att hjälpa dig sluta röka. Vad som fungerar för någon annan kanske inte fungerar för dig. Det är viktigt att du räknar ut de sätt som fungerar bäst för dig. Det är syftet att göra en personlig lista.

Få mycket sömn varje natt om du slutar röka. För många individer leder uppe på sent på natten till ökade cigarettbehov. Det finns inte folk runt sent på kvällen, det gör det enkelt för dig att smyga en rök. Om du får åtta timmars sömn varje natt, kommer du att kunna fokusera bättre, vilket innebär att du kan styra begäret bättre.

Se till att du äter bra. Du kommer att minimera din viktökning när du gör det här. Förstå att du kommer att ha matbehov efter att du har slutat, och det bästa sättet att mätta dessa begär är att skapa en hälsosam sinnesstämning genom hälsosam ätning.

Nikotinbyte

Du kanske vill tänka på att prova nikotin ersättare. Nikotinavdrag orsakar flera obehagliga psykiska symptom, inklusive rastlöshet, irritabilitet, depression och frustration. Cravings som dessa är distraherande och överväldigande. Nikotinersättningsprodukter som tuggummi kan vara mycket effektiva när man hanterar begär. Studier visar att nikotingummi, pastiller eller fläckar kan öka människors framgång när de slutar. Men du bör aldrig använda dessa nikotinbyten medan du fortfarande röker.

När du försöker sluta röka, måste du undvika de speciella utlösare som får dig att röka. Ett par exempel är som om du röker efter att du äter en måltid eller när du kör din bil. Du måste identifiera dessa triggers och ändra hur du svarar på dem så att du inte börjar börja röka automatiskt. Leta efter ett positivt alternativ för att fylla tiden och distrahera ditt sinne.

TIPS! Tala med dig om du vill sluta röka. Din läkare kan erbjuda dig råd, information och verktyg som du inte kan komma någon annanstans.

Motståndskraften mot rök är mycket hård på grund av tobakens beroendeframkallande natur. Att sluta röka är fysiskt och känslomässigt svårt för många. Ge dig själv ett bättre skott till framgång genom att använda förslaget i följande artikel. Beväpnad med denna information och ditt eget engagemang för att lyckas, kan du verkligen sluta röka för gott.Source link