Enkla tips som hjälper dig att sluta röka


Alla som röker inser att sluta är i hans eller hennes bästa intressen. Har du någonsin hört ett röktal om hur lyckligt de är att de bestämde sig för att börja röka? Personer som aldrig rökt förstår inte hur svårt att sluta, men folk som brukade röka förstår helt. Fortsätt läsa för att se vad som fungerar för att sluta.

Kan hypnos fungera för dig? Många individer har slutat röka med hjälp av en licensierad hypnotisör. Hypnotisten sätter dig i trance och ger dig positiva bekräftelser som håller med dig. Effekten är att rökning inte verkar så kraftfull och tilltalande när du vaknar från trance. Detta gör att det blir mycket lättare att sluta.

Tips! Hitta en supportgrupp om du behöver ytterligare support efter att du slutat röka. Att arbeta med andra som slutar eller som slutat röka kan hjälpa dig att hålla fokus på ditt yttersta mål.

Ta din resa en dag i taget. Att sluta röka är en lång process. Tänk inte för långt framåt i tiden. Oroa dig bara om idag och ta det dag för dag och försök att eliminera dina rökvanor i nutiden, eftersom det i sin tur kommer att förändra framtiden.

Börja träna. Det kommer inte bara att hjälpa dig att komma i form, det kan hjälpa dig att hålla dig upptagen och undvika cigaretter. Övning kan också fungera som en stressavlastare. Om du inte övar normalt kan du börja med korta promenader ute varje dag. Kontrollera med din läkare innan du börjar med några omfattande träningsrutiner.

Om du har svårt att sluta röka, tala med en läkare. Han kan ordinera dig ett läkemedel för att underlätta din ångest, abstinenssymptom och till och med irritabilitet. Din läkare kan också hjälpa dig att hänvisa till stödgrupper och andra resurser du kan använda för att se till att du lyckas sluta.

TIPS! Överväg att besöka en hypnotisör för hjälp med att sparka vanan. Om du bestämmer dig för att prova hypnos, gör ett avtal med en licensierad hypnotisör.

Tänk på att använda nikotinsättning alternativ när du slutar röka. Nikotinavdrag orsakar flera obehagliga psykiska symptom, inklusive rastlöshet, irritabilitet, depression och frustration. En hel del begär är ganska överväldigande. Du kan hjälpa till att lindra dessa känslor genom att använda nikotinutbytesbehandling. Rökare som använder nikotingummi, fläckar eller pastiller som ett hjälpmedel för att försöka sluta dubbla chanserna för att lyckas. Du vill dock inte använda de här produkterna om du fortfarande röker.

Om du vill undvika starka begär och känslor av uttag, se om du kan komma med hälsosamma metoder för att hantera stress. Antag hälsosamma vanor och hobbyer som att träna, ta långa promenader eller lyssna på musik och dans. Du bör göra ditt bästa för att fylla någon ledig tid med roliga och uppfyllande aktiviteter. Du kan ta den här tiden för att komma ikapp med gamla vänner eller läsa också.

Det är svårt för icke-rökare att föreställa sig varför du längtar efter en rök när den så klart kan skada din hälsa. En nonsmoker kommer inte heller att veta hur svårt det är för dig att sluta. Människor har lyckats sluta med de metoder som beskrivs i den här artikeln. Sätt dessa idéer till handling så att du kan befria dig från denna vana.Source link