Enkla tips som hjälper dig att sluta röka


Den som älskar dig skulle vara glad om du bestämde dig för att sluta röka. Din läkare vill ha samma sak från dig. Du får även rabatt på din sjukförsäkring om du kan sluta röka. Varför ringer du fortfarande? Det finns ingen bättre tid än nu att sluta röka, så fortsätt läsa för några väldigt användbara råd om hur du kan sluta, en gång för alla.

Kan hypnos fungera för dig? Om du bestämmer dig för att prova hypnos, gör ett avtal med en licensierad hypnotisör. Hypnotisten sätter dig i trance och ger dig positiva bekräftelser som håller med dig. Cigaretter är mindre tilltalande när du vaknar, vilket gör dig så mycket närmare att sluta.

Siktmål

TIPS! Ta bara varje dag som det kommer. Det är en långsam process som tar tålamod och beslutsamhet.

Ta saker dag för dag. Gör dina mål mycket korta och uppnåeliga – en dag i taget. Kortsiktiga mål kan göra processen att sluta både mentalt och fysiskt lättare. Du kan alltid ställa in mer långsiktiga mål när du känner dig bekväm med din engagemang för att sluta.

När du känner att du behöver röka, försök fördröjningstaktiken. Förskjuta rökbrytningen i tio minuter, upptag då din tid klokt. Efter de tio minuterna är upp kan du upptäcka att ditt begär har passerat. Om det inte gör det, fortsätt försök med den här metoden.

Tala med en läkare om du behöver hjälp i dina försök att sluta röka. Det finns ett växande antal medicinska hjälpmedel, som antidepressiva medel, som kan hjälpa dig att sluta med mycket mindre obehag. Din läkare kan också styra dig för att stödja grupper, program och andra resurser som hjälper dig.

TIPS! Planera att använda motion när du slutar röka, inte bara för de extra hälsoförmånerna, utan att distrahera dig från önskan att röka. Övning är ett bra sätt att lindra stress och att få en friskare inställning.

Det första steget mot att sluta röka är förmågan att begå dig själv till orsaken. Många människor misslyckas ofta med att sluta, eftersom de inte hade rätt inställning eller de gav upp för lätt. Ditt åtagande att sluta måste vara motiverat av alla de skäl du har för att sluta börja med.

För att undvika nikotinbehov, försök att hantera din stress på andra sätt. Du kan överväga att betala gymmet ett besök, eller anmäla dig till en klass som lär dig en ny hobby. Även massage eller bubbelbad kan ge lättnad under tider då stressen är hög. När du befinner dig med tiden på händerna fyller du den med saker du älskar att göra, som att prata med vänner, intressanta spel eller böcker.

Det bästa du kan göra för att starta din cigarettfria livsstil är att sluta röka . Stopp är det bästa sättet att starta din resa. Stoppa dig omedelbart och se aldrig tillbaka. Det här är den bästa metoden som, om du kan följa det, misslyckas det aldrig. Det har visat sig vara effektivt när tiden går.

Tips! Få mycket sömn varje natt om du slutar röka. Att inte få tillräcklig sömn kan ibland leda till begär.

Om du röker inuti ditt vardagsrum, rengör allt grundligt, när du bestämmer dig för att sluta. Rengör dina mattor och inredning, tvätta alla dina gardiner eller draperier och tvätta alla väggarna i ditt hem. Inte bara kommer ditt hus att se och lugna rent och uppfriskande, men du kommer inte att bli frestad av den långvariga lukten av cigaretter när du kommer hem.

Du har nu all information du behöver för att komma igång med att säga hejdå att röka för alltid. Inte bara kommer sluta förlänga din livslängd och göra dig friskare, men du kommer att känna dig lyckligare. När du kommer över det värsta av att sluta och kan se ljuset, gå fira! Du förtjänar det!Source link