Enkla tips som hjälper dig att sluta röka


Det finns otaliga människor som skulle älska att sluta röka. Rökning är inte bra för rökarens hälsa, särskilt på dina lungor. Så läs igenom den här artikeln och se vad du kan göra för att verkligen bli av med din rökning för gott.

Om du försöker sluta röka, sluta tänka på för alltid. Fokusera på att komma igenom bara en dag i stället för resten av ditt liv. Du kan alltid ha fler mål när du känner dig bekväm med åtagandet att sluta.

Skriv ut fördelarna med att sluta röka för att lägga till din motivation och eliminera cigaretter från din dagliga rutin. När du skriver något ner kan det fungera för att justera din sinnesstämning. Din insats kommer att bli enklare på det här sättet, eftersom du kommer att fokusera på ditt mål.

TIPS! Skriv ut fördelarna med att sluta röka för att lägga till din motivation och eliminera cigaretter från din dagliga rutin. Du kommer ihåg dessa skäl och tänka på dem varje gång du vill röka.

Övning kan vara ett bra sätt att lindra stressavlastaren. Om träning inte redan var en vanlig del av ditt liv, ta det långsamt genom att bara gå varje dag. Tala med din läkare innan du börjar någon form av motion.

Din läkare kan hjälpa dig att sluta röka. Det finns ett växande antal medicinska hjälpmedel, inklusive, som kan göra processen att sluta tolerera mer.

Be dina vänner och dina nära och kära att vara stödjande om ditt beslut att sluta röka. Det är viktigt att människorna närmast dig erbjuder stöd, och du kan göra utan att dom är dömd. Låt dem veta att du kommer mer än troligt att vara humör när du slutar, eftersom ditt tänkande inte kommer att vara lika tydligt. Att sluta röka kan vara mycket svårt, och du kommer behöva stöd för att lyckas.

Innan du börjar måste du göra ett åtagande att sluta. De flesta som slutar gör det på grund av brist på viljestyrka. Det är möjligt för dig att behålla en hög grad av engagemang, med tanke på orsakerna till att du vill sluta.

TIPS! Om du är intresserad av att döma din ohälsosamma vana är det avgörande att du är engagerad i ser det igenom. De flesta misslyckas eftersom de ger upp eller håller sig i en negativ tankeprocess.

Det första steget i ett program för att sluta röka är att göra ansträngningen innan du räknar ut hur du ska gå om att göra det. De flesta människor misslyckas eftersom av en negativ tankeprocess. Du kan förbli engagerad genom att komma ihåg de många anledningarna till varför du ska sluta.

Tala med din läkare om han kan hjälpa dig att sluta. Din läkare kan ha resurser för att sluta röka som du kanske inte har.

Minska antalet cigaretter du röker lite varje dag. Detta hjälper dig på rätt ställe att sluta röka. Försök en fördröjning om en timme innan du röker din första cigarett för dagen. Du kan också försöka bara röka en halv cigarett åt gången för att minska din rökning.

Om du vill undvika starka begär och känslor av uttag, se om du kan komma med hälsosamma metoder för hantera stress. Du kan tycka att det är bra att träna under den svåraste delen av dagen, lära dig en ny färdighet eller hobby eller boka massage på ett regelbundet schema. Ge dig själv roliga distraktioner för att hålla dig borta från att röka, till exempel att leka med dina husdjur eller barn.

Tips! För att undvika att uppleva begär som är relaterade till nikotin, leta efter hälsosammare metoder för hur man hanterar stress. Det kan innebära att man slår på gymmet när det är dags då dina önskningar är värsta, hämtar en ny hobby eller får en regelbunden massageavdelning.

De flesta människor slutar inte med framgång misslyckas första och andra gången. Ställ in ditt mål för en dag, och vara en nonsmoker så länge som möjligt. Om du glider upp, sätt omedelbart ett andra slutdatum. Varje gång du slutar röka och få ett återfall, se till att förlänga perioden mellan cigaretter ytterligare en vecka.

Sätt listan i en visuell plats så att du kommer att se den varje dag. Detta hjälper dig att ge dig i svaghetstider.

Hitta support via olika onlineformulär och meddelandekort. Det finns många webbplatser som är avsedda att hjälpa människor att röka. Du kan tycka att det är användbart att jämföra vissa tekniker med andra.

Många har funnit att byte av märken kan hjälpa till med din avslutande resa. Överväg att byta till ett märke av cigaretter som du inte bryr dig om. Försök att röka dem annorlunda och var noga med att inte röka för många av dem. Du kan tycka att det här gör cigaretterna obehagliga och hjälper dig i dina ansträngningar att sluta.

Sluta röka

Efter att ha läst den här artikeln borde du få en bättre uppfattning om vad du måste göra för att sluta röka. Kom ihåg att vara stark när du arbetar för att sluta röka. Motivera dig själv med tankar om dina nära och kära och hur viktigt det är för dig att leva ett hälsosamt långt liv. Använd ovanstående tips för att hjälpa dig att uppnå det mycket värdiga målet att sluta röka.

Många människor vill räkna ut Array, men har lite problem att förstå dem fullt ut. Denna artikel är lyckligtvis precis vad du behöver för det. Gör bara den bästa möjliga användningen av denna värdefulla information.Source link