Få dig fri från tobaksgremlinerna!


Din familj har bett att du skulle sluta röka. Din läkare troligen pressar dig också. Ditt försäkringsbolag kommer även att ge rabatt framför dig om du slutar röka. Tiden är nu, så fortsätt läsa för tips som hjälper dig att sluta röka.

Dessa personer kan erbjuda tips, support och råd om hur man slutar. För att hitta en supportgrupp i närheten av dig, kolla ditt lokala communitycenter eller community college, kyrka eller community college.

Ett sätt att öka din framgång när du slutar röka bygger på en lista bra och dåliga föreningar med att sluta. Att skriva ner det kan påverka din mentala uppfattning. Detta kan hjälpa till att motivera dig att hålla dig på kursen, och kan till och med sluta med att du fortsätter att vara fokuserad.

TIPS! För att öka sannolikheten att du kommer att lyckas med din önskan att sluta röka, försök att sammanställa en lista på papper om de positiva och negativa följderna av att sluta. Att lägga ner någonting ner i skrivelse kan förändra hela ditt perspektiv.

Låt din familj och vänner komma in på hemligheten att du planerar att sluta röka. När du förmedlar människorna runt dig med denna information kommer de att motivera dig att vara engagerad. Det här kan vara den extra motivation du behöver för att hålla dig på rak och smal.

Om du till exempel röker alltid när du pratar i telefonen, än du behöver hitta något annat att göra med dina händer, försök att hitta alternativ till cigaretten för att ersätta dem. Försök hitta något att tänka på av distraktion som kommer att fungera som ersättare.

Secondhand rök kan påverka hälsoproblemen. Genom att sluta förbättrar du inte bara din egen hälsa och förbättrar luftkvaliteten som de andas. Körning kommer att göra både dig och de som är friskare.

För att lyckas med ditt mål att sluta röka, borde du göra det i lika enkelt av en metod som du eventuellt kan. Försök inte avsluta den kalla kalkonvägen. Om du försöker på så sätt finns det 95% chans att du kommer att misslyckas. Eftersom nikotin är så beroendeframkallande, är det bäst att väga dig själv. Du kommer att ha en lättare tid att göra det genom ett tidigt tillbakadragande, vilket ger dig en bättre chans att sluta.

TIPS! Avsluta kan vara lätt om du vet hur du ska göra det korrekt. Försök inte sluta utan att ha en coping plan på plats.

De flesta som försöker sluta misslyckas första och andra gången. Stanna bara och arbeta nästa dag när du kommer dit. Om du misslyckas och har en cigarett måste du omedelbart ange ett nytt slutdatum. Fortsätt bara sluta och försök att stanna längre varje gång, lära dig under vägen.

Håll listan någonstans där du kommer att märka det varje dag. Detta kan bara hjälpa till att hålla dig vid svag tid.

Planera i förväg hur du ska reagera på stress utan att vända sig till cigaretter. Många rökare når naturligtvis för en cigarett när något stressigt händer. Håll en back-up plan praktisk om en inte fungerar.

När du har fattat beslutet att rökning inte längre är för dig, leta efter en supportgrupp för hjälp. Att prata med dina kamrater hjälper dig att hitta nya tekniker för att kämpa begär, ha emotionellt stöd och hitta nya icke-rökare vänner. Dessa människor kommer att erbjuda dig vägledning, support och råd om hur du slutar. Du är säker på att hitta några supportgrupper i ditt område. De kan träffas i en kyrka, ett communitycenter eller en skola efter timmar.

TIPS! När du väl bestämt dig för att sluta röka, hitta en supportgrupp. Det kan vara mycket fördelaktigt att samarbeta med människor som har varit där du är och förstå de känslomässiga och fysiska utmaningarna du går igenom.

Nu är det lika bra att sluta röka. Inte halvhärtigt sätta ett slutdatum det är två månader från nu, gör idag dagen! Avsluta kan minska risken för att du tar ett annat steg mot en försvagande eller dödlig sjukdom. Detta kommer att rädda din familj från hälsoriskerna av begagnad rök, speciellt de som är närmast dig.

Även människor som har de bästa avsikterna och framtiden. Du kan hitta framgång i din nästa gång.

Träning skapar en hälsosam, vilket kan förbättra ditt humör och hjälpa dig att fokusera på något annat än dina begär. Övning är också fördelaktig på annat sätt; det kan minimera effekterna av metabolismförändringar som händer när du slutar röka, vilket minskar din potentiella viktökning.

Koncentrer dig varje dag när det gäller att hjälpa dig sluta röka. Fokusera inte på att röka aldrig igen. I stället fokusera på att inte röka idag. Att nå ditt mål en dag i taget är lättare att hantera mentalt och fysiskt. När du går längre kan du börja förlänga dina mål.

Tips! Om du försöker sluta röka, ta saker en dag i taget. Gör dina mål mycket korta och uppnåeliga – en dag i taget.

Skapa en verbal lista över de främsta anledningarna du bestämde dig för att sluta röka. Varje gång du känner din lösa upplösning, upprepa skälen till att du slutar tills du inte längtar efter tobak. Det här är en fantastisk metod för att avleda ditt fokus på ditt liv.

Förhoppningsvis är du nu väl beväpnad med allvarliga råd som hjälper dig att sluta röka permanent. Att skicka nikotinvanan kommer att förbättra kvaliteten på hela ditt liv. Du kommer att spara mycket pengar och kunna spendera mer tid med dina vänner och familj, så börja idag.

Nu när du är beväpnad med rätt information om blå widget, ska du gå ut och använda den. Medan du lär dig om nya saker är det ofta skrämmande, du borde nu vara välutbildad om ämnet till hands. Du kommer praktiskt taget bli expert på nolltid.Source link