Få dig fri från tobaksgremlinerna!


Om du vill bli framgångsrik när du försöker sluta röka, måste du motiveras. Om du slutar, det finns många fördelar. En av dem är tillräcklig för att motivera dig när det blir tufft. Det kommer med stora hälso-, ekonomiska och känslomässiga fördelar. De tips som erbjuds här kan hjälpa dig att hitta framgång i dina ansträngningar för att leda ett nikotinfritt liv!

Gör en lista över fördelarna med att sluta och nackdelarna att bestämma sig för att sluta. Detta hjälper till att öka oddsen för att framgångsrikt och permanent sparka din rökning vana. Att skriva saker ner kan förändra hela din tankegång. Detta kan hjälpa dig att fokusera på ditt avslutande arbete tydligare och att identifiera eventuella svagheter i din plan.

Tips! Att gå med i en bra stödgrupp kan hjälpa dig att sluta röka. Det kan vara till hjälp att diskutera dina problem med ex-rökare som har haft samma utmaningar som du.

Stanna i nuet och sluta en dag i taget. Att ge upp tobaksvanan är en lång process. Tänk inte ens på framtiden. Bara fokusera på idag, eftersom slutar nu hjälper dig i framtiden.

Om du försöker sluta röka, se till att du får gott om sömn. De flesta har mer intensiv cigarettbehov sent på kvällen. De fina timmarna är också tider när du är mer benägen att vara ensam och mindre sannolikt att bli observerad av andra. Om du får åtta timmars sömn varje natt, kommer du att kunna fokusera bättre, vilket innebär att du kan kontrollera begär.

Sluta röka

TIPS! Försök att fördröja din nästa cigarett. Bargain med dig själv och berätta själv att du kan röka efter att ha gått eller efter att ha ett stort glas vatten.

Om du har svårt att sluta röka, tala med en läkare. Det finns mediciner tillgängliga för att hjälpa dig att sluta röka eller förenkla processen. Din läkare kan också ge information om supportgrupper, hotlines eller andra resurser som kan förbättra dina chanser att avsluta framgångsrikt.

Få hjälp av din familj och vänner att stödja dina ansträngningar för att sluta röka. Berätta för dem att deras stöd kommer att vara avgörande för att hjälpa dig att hålla sig till ditt program. Be dem att inte vara dömande. Varna dem om det faktum att du sannolikt blir grumpigare än vanligt när du börjar processen. Du kan också vara lite fuzzy-brained. Avsluta är svårt, men om du har stöd av dina vänner och familj kan du göra det lite lättare.

Att undvika de utlösare som orsakar att du längtar efter en cigarett är nyckeln till att sluta helt. Om du alltid brukade röka medan du läser en bok, kan du behöva lägga din bok tillfälligt tills du har brutit din rökvanor. Du måste hitta andra saker att tänka på eller göra, för att tänka dig att röka under dessa tider.

Tips! Om du vill sluta röka, berätta för dina nära och kära om dina planer. Bara genom att låta dem veta vad du försöker göra, kommer de att kunna vara ett supportteam för dig och hjälpa dig att hålla dig motiverad och slåss frestelser.

Försök inte att sluta ensam. Informera din familj och vänner om din plan att sluta, och acceptera deras kärlek, uppmuntran och stöd när du bekämpar din kamp. Du kanske också vill överväga att gå med i en supportgrupp för personer som försöker sluta röka. Att vara med andra som är i samma båt kan vara till hjälp.

Du måste fortsätta genom de utmanande tiderna för att sluta röka. Genom att tänka på de saker som ger dig mest motivation, får du en mycket bättre chans att inte sluta. Ta ovanstående råd till hjärtat, och det hjälper dig att hitta styrkan till soldaten på.Source link