Få dig fri från tobaksgremlinerna!


Det finns många påtryckningar i dagens värld som kan påverka din förmåga att sluta röka. Men med de tips som ges här är det möjligt att övervinna din missbruk och bryta sig ur stress-rök-rök-rökcykeln.

Koncentrer dig varje dag när det gäller att hjälpa dig sluta röka. Det finns inget behov av att bo på att stanna för alltid; helt enkelt besluta att sluta röka för den dag du är i just nu. Att fokusera på en dag i taget är lättare än att fokusera på den långsiktiga. Kom ihåg att du kan ställa dig själv långsiktiga mål som ditt engagemang för att sluta vinstmarken.

TIPS! Gör dina försök så hanterbara som möjligt. Att sluta kall kalkon kanske inte lyckas.

Få en god natts sömn varje natt om du försöker sluta röka. Massor av människor tycker att om de stannar upp sent, är de mer benägna att kräva cigaretter. Sena nätter ger också möjlighet att smyga en cigarett när ingen tittar. Att ha åtta timmar att vila varje natt kommer att hålla dig fokuserad och det blir lättare för dig att kontrollera dina begär.

Fördröjning taktiken är ett bra verktyg att använda när begäret efter en cigarett verkar överväldigande. Genom att påminna dig om att du kommer att återkomma dina känslor om tio minuter och hålla dig upptagen medan dessa minuter passerar kan du upptäcka att ditt begär har försvunnit inom den tiden. Om det inte gör det, fortsätt försök med den här metoden.

Om du inte kan sluta röka kall kalkon, använd nikotinbytesbehandlingar, till exempel fläckar, sprayer, inhalatorer eller tuggummi. Du ger din kropp den nikotin som det är van vid att ha så att din kropp inte går i utslag genom att inte ha ett ämne som det brukar bli regelbundet.

TIPS! Om du vill ge in efter ett begär , sätt av det så länge som möjligt. Ta en lång promenad, ta disken eller ta bort tvätten innan du tillåter dig att röka.

Att sluta röka vanligtvis är tillräckligt svårt, men att hantera dina rökutlösare hjälper dig oerhört. Till exempel, om du alltid röker när du pratar i telefonen, än du behöver hitta något annat att göra med dina händer, eller gå till ett annat rum för att prata så att du inte tänker på att tända en cigarett. Försök hitta någon typ av distraktion som kommer att fungera som en ersättare.

Tala med din läkare för att se om han kan hjälpa dig att sluta. Din läkare kan erbjuda dig råd, information och verktyg som du inte kan komma någon annanstans. Din läkare kanske vill ha dig på receptbelagt läkemedel för att hjälpa dig att sluta.

För att behålla din viljestyrka, trots intensiv begär och abstinenssymptom, leta efter hälsosamma utlopp för din stress. Antag hälsosamma vanor och hobbyer som att träna, ta långa promenader eller lyssna på musik och dans. Om du vet att du kommer att ha lite ledighet, fyll det med roliga distraktioner som en ny bok eller ett spel eller kaffe med en vän.

TIPS! Överväg att besöka en hypnotisör för hjälp med att sparka vanan. Många individer har slutat röka med hjälp av en licensierad hypnotisör.

Överväg att skära tillbaka på din rökning. Det här är en bra utgångspunkt för din strävan att sluta röka. Du borde vänta minst en timme innan du har din första rök på dagen. Försök röka en halv cigarett när du röker för att skära ner lite åt gången.

Det bästa sättet att sluta röka är att bara sluta just nu. Du börjar din resa dagen då du säger nej till en cigarett. Stanna bara och låt dig inte börja igen. Det kan tyckas ganska svårt att göra det på så sätt. Tid har visat att denna metod är mycket effektiv, övergripande.

Om du rökning hemma, se till att du rengör huset noggrant när du slutar. Shampoo dina mattor och klädsel, tvätta dina väggar och tvätta dina gardiner eller gardiner. På detta sätt kommer ditt nya luktande hus inte påminna dig om att röka.

TIPS! Innan du börjar planera att sluta röka, skapa en personlig lista över steg du kan ta för att sluta. Ta tid att skapa en lista med idéer som passar din egen livsstil och vanor.

Efter att ha läst den här hjälpsamma artikeln, borde du nu känna dig extremt optimistisk om att sluta röka en gång för alla. Om dina vänner eller familjemedlemmar fortfarande röker, vidarebefordra det du just lärde dig om att sluta. På så sätt kan alla befria sig från denna vana, om de önskar.Source link