Få dig fri från tobaksgremlinerna!


Många människor vill sluta, men få faktiskt gör. Artikeln nedan kommer att ge dig några viktiga uppgifter, för att göra dina avsikter att sluta, till en verklighet. Ta den här informationen och använd den för att sluta röka för alltid.

Gör själv en lista över orsakerna till och anledningarna till att inte sluta röka. När du skriver något skriftligt har det ofta en inverkan på hela din mentala uppfattning. Detta kan hjälpa dig att fokusera din avslutande ansträngning tydligare, samt att identifiera eventuella svagheter i din plan.

Se till att du går om det ett steg i taget. Att sluta är inte en binär sak; det utvecklas under en lång tid. Låt dig inte oroa dig för vad som händer nästa vecka, nästa månad eller till och med nästa år. Fokusera på att komma igenom den här dagen. Från tid till gång påminner du också om att om du kan komma igenom idag kommer det att bli mycket lättare att komma igenom i morgon.

TIPS! Gör ditt avslutningsförsök så enkelt på dig själv som du kan. Försök inte avsluta den kalla kalkonväggen.

Se till att du får tillräckligt med sömn när du försöker sluta röka. Massor av människor tycker att om de stannar upp sent, är de mer benägna att kräva cigaretter. Du kan bara börja röka och inte ens tänka på det, även när det är sent är det lättare att komma undan med rökning vilket är dåligt i allmänhet för dig. Om du får åtta timmars sömn varje natt, kommer du att kunna fokusera bättre, vilket innebär att du kan styra begäret bättre.

Kall kalkon för att sluta röka är inte den smartaste idén, försök få kompletteringar för att hjälpa dig på vägen, saker som nikotinplåster eller tuggummi. Dessa substitut är OTC-läkemedel som ersätter en del av nikotin som kroppen används för att få från att röka. Detta kan underlätta abstinenssymptom och öka dina chanser att sluta för gott.

Håll dig positiv och motiverad för att sluta röka. Allt du behöver göra är att inse hur ditt liv kommer att bli så mycket bättre när du äntligen har slutat. Tänk på allt som kommer att förbättra, från din hud, till ditt hår, till din andedräkt, till lukten av din bil. Medan många människor svarar på negativ förstärkning, kan en positiv syn också vara mycket kraftfull.

TIPS! Låt människorna omkring dig veta att du slutar nikotinvanan. Du kommer att känna att du inte vill släppa dem genom att röka igen och hjälpa dig att hålla dig motiverad.

Det absolut bästa rådet som hjälper dig att sluta röka är att bara göra det. Tänk på att ditt liv som icke-rökare börjar idag. Sluta bara – och börja inte igen. Denna strategi är kanske inte den enklaste metoden att sluta. Det har faktiskt visat sig vara det mest effektiva på lång sikt.

Belöna dig själv

Varje gång du träffar ett landmärke i din behandling för att sluta röka, belöna dig själv. Gör en lista med saker som du kan använda för att belöna dig själv för att nå en vecka, månad eller dag med icke-rökare. Lägg upp listan på en märkbar plats där du kommer att kunna se den varje dag. Det kan bara vara det som håller dig motiverad när du känner frestelse.

TIPS! Om du vill sluta röka, måste du göra en lista över hur du ska gå om att sluta. Listupptagning i din avslutande ansträngning kommer att bidra mycket eftersom du skapar en källa till riktning.

Du borde nu vara både optimistisk och säker på din förmåga att sluta röka tack vare de tips du har läst här. Applicera dessa förslag till ditt liv och leva det utan ånger.Source link