Få dig fri från tobaksgremlinerna!


Rökare vet att de inte borde röka. Vilken rökare har någonsin försökt att argumentera för sin hälsosamma kvalitet hos sina cigaretter? Endast personer som har kunnat sluta röka förstår verkligen hur mycket ansträngning som krävs. Läs den här artikeln för att få reda på hur du kan utveckla en plan för att sluta röka som kommer att bli framgångsrik.

Att sluta kan vara lätt om du vet hur du ska göra det korrekt. Du bör aldrig försöka bara sluta kall kalkon. Det finns en stor chans att du kommer att misslyckas om du använder den här metoden. Kämpa med nikotinbehov med produkter som fläckar eller piller. Användning av dessa behandlingar hjälper dig att undvika abstinenssymptom så att du lättare kan sluta röka för gott.

Tips! Du kan hitta en supportgrupp i ditt område för det stöd du behöver för att kunna sluta röka. Dessa nya ex-rökare kan vara en värdefull källa till stöd när de möter de olika utmaningar som konfronterar dig, eftersom de har eller hanterar dem också.

Om du är redo att sluta röka, försök hypnos. Att besöka en licensierad hypnotisör är en effektiv strategi som har fungerat för många individer. När du är hypnos kommer hypnotisören att fylla ditt sinne med positiva tankar om att sluta röka. Effekten är att rökning inte verkar så kraftfull och tilltalande när du vaknar från trance. Detta gör det mycket lättare att sluta.

Försök träna eller gå med i ett gym för att hålla dig från att röka och förbättra din hälsa. Använd träning som ett bra sätt att lindra stressen. Du bör börja långsamt om du inte har utövat någon tid. Att gå en kort promenad är ett bra exempel på en nybörjareövning. Tala med en läkare innan du börjar någon form av träningspass.

När du slutar röka, vila så ofta som möjligt. Massor av människor tycker att om de stannar upp sent, är de mer benägna att kräva cigaretter. Sena nätter ger också möjlighet att smyga en cigarett när ingen tittar. Att få åtta timmars vila varje natt hjälper till att hålla dig mentalt fokuserad, vilket innebär att du bättre kan styra de begärna.

Älskade Ones

Prata med dina nära och kära för att få sitt stöd när du slutar röka. Det är viktigt att du utnyttjar sitt stöd, men berätta för dem att inte döma dig. Påminn dem om att du kan ha tider av frustration och irritabilitet och be dem att bära med dig. Det är svårt att sluta röka, så du behöver stöd från dina nära och kära.

När du är redo att sluta röka, gör allt du kan för att göra ditt engagemang starkt och säkert. Underlåtenhet att avsluta med framgång kan ofta hänföras till att inte behålla rätt mental attityd och helt enkelt avgå till att ge upp. Du måste bygga beslutsamhet. Du kan göra detta genom att hålla din motivation i åtanke och syn hela tiden.

TIPS! Kom ihåg att sluta röka är en dag för dag. Ta din resa dag för dag, med fokus på ögonblicket istället för framtiden.

Du kommer att bli mer framgångsrik om du inte försöker att axla hela bördan av rökavbrott. Låt din familj och vänner veta att du har bestämt dig för att sluta, så att de kan stödja dig genom processen. Du kan också få lite av att gå med i en supportgrupp. Att träffa andra som vill sluta hjälper dig att vara motiverad och du kommer att kunna dela tips.

Om du röker hemma, städa din plats noggrant, så det luktar inte av rök. Shampoo din klädsel och mattor, tvättar dina gardiner och draperier och tvättar dina väggar. Detta kommer att göra det så att du inte påminns om att röka varje gång du kommer in i ditt hem, eftersom det kommer att ha en ren, frisk lukt.

Hitta ett sätt att vara motiverad hela tiden. Det här kan innebära att du limer motivativa affischer och meddelanden till väggarna på ditt arbetskontor eller bär ett smycke som symboliserar dina avsikter att sluta. Oavsett din specifika strategi kan du få en visuell påminnelse som kan hjälpa dig att kämpa för strävan att röka en cigarett.

TIPS! Om du plötsligt får trängsel att röka, försök att fördröja din rökning. Genom att påminna dig om att du kommer att återkomma dina känslor om tio minuter och hålla dig upptagen medan dessa minuter passerar kan du upptäcka att ditt begär har försvunnit inom den tiden.

Håll dig borta från utlösningsaktiviteter eller symtom där du normalt röker. Ändra dina rutiner som är förknippade med rökning. Att byta till örtte eller inte till baren kan hjälpa dig att undvika dina begär medan de är på sitt värsta.

Nonsmokers kan helt enkelt inte förstå hur du kan vara så beroende av något som har visat sig orsaka så mycket skada för dig. De kommer aldrig att förstå hur svårt att sluta är heller. När du slutar är det svårt, det är möjligt genom kunskap och beslutsamhet. Kunskapen som delas ovan är från ex-rökare som du strävar efter att vara. Applicera de idéer som nämns här i ditt liv för att hjälpa dig att sluta röka.Source link