Få dig fri från tobaksgremlinerna!


Behovet av att mata en cigarett kan leda till besvärliga ibland. Du kan känna behovet av att avbryta konversationer för att få en cigarett, och du kan vara otrevlig oacceptabel om du inte kan röka. Fortsätt läsa artikeln om du vill stoppa den här pinsamma vanan. Följande artikel nedan innehåller flera tips som hjälper dig att nå ditt mål.

Berätta för dig själv att du måste gå en promenad först, eller ens avsluta bara ett stort glas vatten innan du röker. Även om du slutligen släpar, kommer du åtminstone att röka en eller två mindre än du normalt skulle ha den dagen.

Övning kan vara ett bra sätt att minska stressen som orsakas av nikotinuttag. Om du är ny att träna, börja långsamt med några promenader. Tala med din läkare innan du börjar någon form av träningsrutin.

TIPS! Gör själv en lista över orsakerna till och anledningarna till att inte sluta röka. Att lägga ner någonting ner i skrivning kan förändra hela ditt perspektiv.

Om dina triggare inkluderar att röka under körning är det viktigt att justera hur du gör sådana saker, så att du inte automatiskt drar ut en cigarett utan vana. Försök hitta något att tänka på av distraktion som kommer att fungera som ersättare.

Till exempel, njut av en film med en speciell vän efter den första veckan har gått. När en månad har gått, gå till en speciell restaurang. Fortsätt så här för att gradvis öka belöningen till den punkt du glömmer att röka längre.

Secondhand rök kan orsaka cancer och andra viktiga hälsofrågor. När du slutar minskar du den tid som dina nära och kära utsätts för den farliga sekundärrökningen. Att sluta röka nu kommer att göra dig och de du älskar.

Tips! Berätta för din familj och vänner om du planerar att sluta röka. De kan hjälpa till att stödja dig efter eget val.

Låt familj och vänner veta att du vill sluta röka. De kommer att stödja dig för att fortsätta med din avslutande resa. Det mest effektiva sättet att hjälpa dig att sluta är att ha ett starkt stöd för dig. Detta kommer att öka dina chanser att lyckas sluta röka.

Håll din motivation för att sluta på ditt sinne och syn hela tiden. Det kan innebära att du placerar motiverande anteckningar på kontorsmuren eller till och med bär armband som påminner dig om dina avsikter.

Du kan hitta stöd och hjälp på onlineforum. Det finns hundratals användbara webbplatser som är avsedda att hjälpa människor att sluta röka. Det kan vara till hjälp för dig att jämföra dina tekniker för att sluta med andra människor.

TIPS! Fördröjning taktiken är ett utmärkt verktyg att använda när begäret efter en cigarett verkar överväldigande. Med fördröjningens taktik berättar du själv att du kommer att få en rök på bara tio minuter och gå göra något annat.

För att hålla dig motiverad, kom ihåg att dina nära och kära skulle påverkas negativt om du blev sjuk som en följd av rökning. Statistik visar att en av fem dödsfall i Amerika ensam är relaterad till rökning. Gör ditt bästa inte ett nummer!

Nu är det dags att sluta röka. Ange inte ett slutdatum för någon gång i framtiden, börja idag och skapa plan och säkerhetskopior som du behöver vara framgångsrika. Att sluta kan minska risken för att du tar ett annat steg mot en eventuellt dödlig sjukdom. Du håller också din familj från att bli offer för begagnad rök, vilket gör det ännu viktigare att du slutar.

Regular Exercise

TIPS! Du kommer bli mer framgångsrik om du inte försöker att ta på sig hela bördan för att röka. Sök uppmuntran från vänner och familj – låt dem veta att du försöker sluta och låta dem hjälpa dig.

Att träna efter att du slutat röka blir lättare, så börja en vanlig träningsrutin så snart du slutar röka. Regelbunden träning kan också säkerställa att du avvärjer eventuell viktökning. Endorfinerna från viss utsträckning.

Diskutera rökningstoppläkemedel med din läkare. Det finns många rökavbrott. Fråga en läkare vad de skulle rekommendera för att hjälpa dig att sluta.

Rådgivning kan hjälpa dig i ditt uppdrag att sluta smoing. Det kan finnas känslomässiga skäl till din rökning vana. När du först klarat dessa problem kan det vara lättare för dig att sluta.

TIPS! När du förbinder dig att sluta röka, planera lämpliga belöningar för varje milstolpe du uppnår. Om du kan gå en hel vecka utan att röka en enda cigarett, belöna dig själv med en ny skjorta eller en filmbiljett.

Många människor som försöker sluta röka gillar att bära hårt godis eller tuggummi med dem av den anledningen. Andra får snabb lindring från elektriska cigaretter.

Sluta röka

När du äntligen bestämmer dig för att sluta röka, nöja inte ens tanken att misslyckas. De flesta ex-rökare har försökt att sluta röka flera försök innan ett slut försök äntligen lyckades. Om du träffar en snag, ta reda på vad som utlöstes, och gör inte samma misstag igen.

TIPS! Hitta hälsosam stressavlastning för att hjälpa till att hantera dina nikotinbehov och uttag. Du kan överväga att betala gymmet ett besök eller anmäla dig till en klass som lär dig en ny hobby.

Ta flera minuter att tänka på tid för att reflektera över varför du vill sluta röka. Skriv ner dem och håll papperet med dig i fickan. När du har ett lust att röka, hänvisa till det här papperet och titta på orsakerna till att du ville sluta.

Försök hitta en mindre skadlig vana än att röka som är friskare. Att sluta för någon annan kommer inte alltid den bästa vägen.

Sluta inte bara för att andra människor. Även om du bryr dig mycket om din familj och dina vänner, måste du göra det verkliga engagemanget att sluta själv. Att sluta röka är en underbar gåva du kan ge dig själv, och du kan också visa att du kan lita på ditt ord.

TIPS! Hälsan hos dina nära och kära beror på att du slutar röka. Secondhand smoke är mycket farlig och orsakar olika typer av cancer, liksom många andra hälsoförhållanden.

Om du är sjuk att röka, är du ungefär halvvägs för att sluta. De tips du just läste borde ge dig resten av vad du behöver för att dike denna vana en gång för alla. Använd de metoder du just har läst för att göra rökning till en vana i ditt förflutna.

Att lära sig vad du än kan ta hand om Array är fördelaktigt. Förhoppningsvis gav den här artikeln en bra start på den information du behöver. Håll ny kunskap och lär dig allt du kan för att vara säker på att du är överst i ditt spel.Source link