Få dig fri från tobaksgremlinerna!


Rökning är ohälsosam och kan orsaka allvarliga negativa konsekvenser för både dig och de människor som finns omkring dig. Det kan leda till lungcancer, emfysem, hjärtinfarkt och andra hälsoproblem. Den andra handens rök är också i riskzonen. Detta är ytterligare en anledning till varför att bryta vanan är avgörande. Följande artikel listar flera idéer som kan hjälpa dig att få råd om att du slutar effektivt.

Att lägga saker på papper kan ändra hela ditt perspektiv. Det kan hålla dig fokuserad på ditt mål och kan sluta vara mindre svårt genom att låta dig hålla ögonen på priset.

Gör en lista över vilka metoder du kan använda för att sluta. Listupptagning i din avslutande ansträngning kommer att hjälpa mycket eftersom du skapar en källa till riktning. Alla människor har olika sätt att få sina uppgifter uppnådda. Det är mycket viktigt att du specifikt räknar ut vilka sätt som fungerar bäst för dig. Det är meningen med att göra en personlig lista.

TIPS! Många människor vänder sig till mat när de slutar röka, så det är viktigt att du fyller på hälsosamma mellanmål. Detta kan hjälpa till att balansera ditt system och undvika onödig viktökning.

Ta en lång promenad eller avsluta ett glas vatten. Om du slutar röka en cigarett, kommer du inte att röka så mycket eftersom din tid kommer att spenderas, gör något annorlunda.

Sluta röka

Låt din familj och vänner komma in på hemligheten som du planerar att sluta röka . Genom att låta dem veta, ger du dem kraften att hjälpa dig att lyckas. Det här kan vara nudgen i rätt riktning, du måste sluta röka.

Om du vill sparka din rökning vana, få hjälp av dina vänner och kära. Se också till att de vet att de inte är dömliga och är så optimistiska som möjligt för att förbättra chansen till framgång. Påminn dem om att du kan ha tider av frustration och irritabilitet och be dem att bära med dig. Du behöver hjälp av andra under denna process.

TIPS! Eliminera de utlösare du associerar med rökning cigaretter. Till exempel byta saker som att röka när du kör eller läser så att du inte automatiskt tänker på din rökvanor.

Övning är en lång väg att lindra stress. Om du är i form eller dålig hälsa, börja med korta promenader eller en enkel rutin och bygg dig därifrån. Tala med en läkare innan du börjar någon form av träningspass.

Se till att du får mycket vila om du slutar röka. För många individer ökar cigarettbehov under sena nätter. Du är mer benägna att vara ensam sent på kvällen och kan smyga en rök eftersom ingen är omkring för att fånga dig under dessa timmar. Om du går och lägger dig på ett schema, kommer du att fokusera och kunna stoppa alla begär. 19659002] Du kanske vill prova nikotinbyten. När du tar ut nikotin, kan du bli irriterad, irritabel och till och med deprimerad. De konstanta begären kan vara överväldigande. Nikotinutbytesbehandling kan hjälpa dig att hantera dessa känslor. Det är väldigt farligt att röka vid användning av dessa produkter. därför.

Som en del av ditt försök att sluta röka, vill du diskutera det med din läkare. Din läkare kanske har vad du behöver sluta. Dessutom kan din läkare också bestämt sig för att skriva ett recept för ett läkemedelsavbrott.

TIPS! Om du inte kan sluta just nu byt cigarett märken. Att byta ett varumärke till en smak du ogillar kan helt och hållet göra dig av med cigaretter.

Till exempel, när du inte har rökt i en vecka, kan du unna dig en film. Efter en månad, boka en plats på en restaurang som du sällan får njuta av. Fortsätt att ge dig själv en belöning i ökande mängd för att erkänna dina framsteg tills du inte tänker på att röka och är redo att flytta förbi den helt.

För att undvika att uppleva begär som är relaterade till nikotin, upptäck hälsosammare metoder för att hantera detta stress.Du kan tycka att det är bra att träna under den svåraste delen av dagen, hålla en dagbok eller behandla dig själv till ett spa-besök när dina önskemål är i topp. När du har stillestånd, försök omgärda dig med några trevliga distraktioner som att gå ut med vänner, som bra böcker eller spela ett spel som är nytt för dig.

Många tidigare rökare misslyckades första gången de försökte. Stanna bara och arbeta nästa dag när du kommer dit. Om du upplever ett bakslag, skapa ett nytt slutdatum. Varje gång du slutar röka och få ett återfall, se till att förlänga perioden mellan cigaretter ytterligare en vecka.

Klipp tillbaka innan du slutar. Rökning mindre kan vara ett bra ställe att börja din plan att sluta röka. Försök att vänta en timme innan du har din första cigarett på dagen. Dessutom kan du röka mindre genom att bara röka en halv cigarett varje gång du röker.

Tips! Om du verkligen vill sluta röka, bli bra att sluta. Du måste vara motiverad, eftersom det är möjligt att misslyckas först.

Rökning är extremt skadlig för din hälsa. Det finns så många hälsorisker som har kopplats till rökning som lungcancer, hjärtattacker och emfysem. Begagnad rök är också mycket farlig och hotar alla runt dig när du röker. Genom att genomföra de tips och tips du har fått får du en bättre chans att lyckas i ditt försök att sparka vanan.

Efter att ha läst igenom den här artikeln vet du mycket om Array. Idag kan du börja med att bli expert på om du använder den här informationen klokt. Fortsätt lära dig ännu mer, men använd det du har lärt dig här för att lyckas. Du borde ha all den kunskap du behöver.Source link