Få dig fri från tobaksgremlinerna!


Med vårt nuvarande samhälle är det ibland svårt att hitta vägen till att vara en icke-rökare eftersom det finns olika påtryckningar och influenser som gör det möjligt för en person att fortsätta röka. Men med de tips som ges här är det möjligt att övervinna din missbruk och bryta sig ur stress-rök-rök-rökcykeln.

Hypnos är ett effektivt verktyg som du kan använda när du slutar röka. Att förvärva en licensierad hypnotisörs tjänster har visat sig vara effektiv för många andra. När du är hypnos kommer hypnotisören att fylla ditt sinne med positiva tankar om att sluta röka. Detta hjälper till att minska cigarettillverkningen.

TIPS! För att öka dina chanser att lyckas i dina ansträngningar att sluta röka, överväg att skriva ut en lista med fördelar och nackdelar med att sluta. Bara genom att skapa listan, lägger du upp ditt humör.

Dag för dag är det enda sättet att sluta röka. Fokusera på att ge upp cigaretter för dagen istället för resten av ditt liv. Att skapa en kortare tidslinje kan få saker att verka mer uppnåeliga. När du är bekväm med nivån på engagemang som du har för att sluta kan du sätta långsiktiga mål.

Att gå med i ett gym, träna eller hitta nya och njutande aktiviteter kan hålla dig borta från cigaretter och förbättra din övergripande hälsa. Träning är också en bra stressavlastare. Börja långsamt genom att ta promenader runt ditt grannskap. Se till att du diskuterar någon träningsrutin med din läkare innan du börjar.

Se till att du får mycket vila om du slutar röka. För många individer leder uppe på sent på natten till ökade cigarettbehov. Dessutom är det lätt att buka för frestelsen att röka när det är sent på natten och alla andra sover redan. Att ha åtta timmar att vila varje natt kommer att hålla dig fokuserad och det blir lättare för dig att kontrollera dina begär.

Tips! Sluta röka så fort du kan. Välj aldrig att sluta röka genom att gå kallt kalkon.

Försök att snacka på frukt och grönsaker istället för söta snacks när du slutar röka. En förnuftig diet hjälper till att förhindra någon viktökning du annars skulle kunna uppleva. Tänk på att din kropp kan kräva mat efter att ha slutat, så det är bäst att äta hälsosamt och ha en hälsosammare tankegång.

Att undvika de utlösare som får dig att begära en cigarett är nyckeln till att sluta helt. Till exempel byta saker som att röka när du kör eller läser så att du inte automatiskt tänker på din rökvanor. Hitta något annat som kan tänka dig när det händer

Varje gång du når en milstolpe i din resa för att sluta röka, belöna dig själv. Till exempel, efter din första rökfria vecka kan du gå till en film. Efter en månad, äta ute på en trevlig restaurang som du inte äter regelbundet på. Fortsätt arbeta mot dessa mindre mål tills du finner att du kan gå utan att röka på obestämd tid.

Tips! Om du vill sluta röka, gå med i en supportgrupp. Du får mycket sympati, råd och stöd genom att bygga relationer med människor som har gått eller går igenom samma sak.

Skapa en incitamentsplan för dig själv. När du når ett av dina mål, belöna dig själv. Växla dina belöningar runt årsdagar för prestation, som att sluta i en vecka eller månad. Lägg den listan i en visuell plats så att du kommer att se den varje dag. Detta kommer att ge dig den motivation du behöver när du känner för att ge dig frestelsen.

Om du försöker sluta röka, håll dig borta från situationer eller platser som kan fresta dig att röka. Är en rök del av din morgon eller kväll rutin? Hitta en ny rutin. Drick inte i baren en stund, eller drick ditt kaffe någonstans nytt för att stoppa cravingen från att inträffa.

För att hjälpa dig att bestämma dig för att sluta röka, kom ihåg dina nära och kära och hur din rökning påverkar din hälsa och deras. En av varje fem dödsfall är relaterad till rökning cigaretter i Amerika. Låt inte dig bli en statistik.

Tips! Hypnos kan vara något du bör försöka om du vill sluta röka. Många individer har slutat röka med hjälp av en licensierad hypnotisör.

De första sju dagarna utan cigaretter är den svåraste delen av att sluta. Tänk på att du inte kan komma igenom den första veckan. Under de första två dagarna kommer din kropp att släppa ut alla lagrade nikotiner i kroppen. Efter den här inledande perioden kommer dina nikotinbehov för det mesta att vara psykologiska. Det är lika svårt att slåss, men det finns många tekniker som hjälper dig att uppnå framgång.

Tänk inte på att sluta röka som att ge upp något. Tänk på det som att få något. När du ser sluta som en positiv sak blir det lättare för dig att hålla fast vid uppgiften till hands och sluta tidigare. Fördelarna är mycket större än de tillfälliga svårigheterna, och det kommer att göra en kraftfull förändring i ditt liv. Att komma ihåg dessa positiva faktorer hjälper dig att hålla dig motiverad för att sluta röka.

Stressnivåer

TIPS! Du bör behandla sluta röka dag för dag. Att sluta röka är en process.

Rökning är ibland den sak som individer vänder sig till i tider av stress. Om du är en person som gör det här, hitta en ny teknik för att hantera vardagliga stressnivåer. Försök meditera eller yoga, eftersom det kommer att ta kanten av dina stressnivåer på ett mycket hälsosammare sätt än att röka.

Hitta någon som du kan ringa på för support om du känner dig frestad att röka medan du försöker sluta. Oavsett om det är en familjemedlem eller en vän, prata med någon för att underlätta dina begär. Din konversation kommer att distrahera dig från ditt begär, och du kommer att vara säker på att det alltid finns någon som stöder dig genom det här.

Du kan sluta för gott! Dela vad som har varit till hjälp för dig med andra som försöker sluta.Source link