Få dig fri från tobaksgremlinerna!


Många människor har fortfarande svårt när de vill sluta röka, även om de vet allt om de negativa effekter som nikotinberoende har på dem. Om detta gäller dig, använd dessa tips för att hjälpa till att bryta sig fritt från tobak. Välj och använd dem som verkar som de hjälper dig mest.

När du bestämmer dig för att sluta röka, hitta en supportgrupp som hjälper. Det är användbart att träffa andra ex-rökare eftersom de förstår vad du upplever och kan hjälpa dig genom dina kampar. Du kan få stöd och vägledning från tidigare rökare som har lyckats sluta, liksom bra tips för att hantera processen. För att hitta en supportgrupp nära dig, kolla kyrkor, fritidscenter eller gemenskapskollegor i ditt område.

Försök att fördröja din nästa cigarett. Tvinga dig själv att göra någonting, oavsett om det går en promenad runt blocket eller helt enkelt dricka ett helt glas vatten, innan du får få en cigarett. Ofta kommer du att upptäcka att du bara ger dig ett ögonblick och något att uppta dig med dig kommer att kunna komma förbi begäret utan att behöva röka. Även om du slutligen släpar, kan den här metoden hjälpa dig att minska betydligt.

Tips! Sluta röka så enkelt som möjligt. Det är vanligtvis inte klokt att försöka sluta med kall kalkon.

Sluta röka ett steg i taget. Kom ihåg att sluta kommer alltid att vara en process, och det sker vanligtvis inte över natten. På grund av detta är det kontraproduktivt att tänka för långt framåt. Gör dagliga ansträngningar och fokusera på att komma igenom varje dag utan att röka så att de nya vanorna blir en del av din livsstil.

För att sluta röka, försök skapa en lista med sätt du kan sluta. Ta dig tid att skapa en lista med idéer som passar din egen livsstil och vanor. Olika sätt att arbeta för olika människor. Det är viktigt att du hittar något som kommer att fungera för dig. Det är syftet att göra en personlig lista.

Att ta saker långsamt kan hjälpa dig att sluta röka. Ta en dag i taget när du slutar röka. En kortare tidslinje kan göra din resa mer hanterbar, både fysiskt och mentalt. När du har lyckats med ditt korta åtagande kan du försöka sätta upp mål för långsiktig överensstämmelse.

Tips! När du äntligen valt att sluta röka, tänk på att gå med i en supportgrupp. Det kan hjälpa till att nätverka med andra som förstår dina fysiska och känslomässiga symptom, eftersom de upplever samma sak.

Om du slutar röka kall kalkon inte är ett alternativ, komplettera dina försök med nikotinersättningsprodukter som nikotingummi eller fläckar . Dessa mediciner, varav många finns tillgängliga i disken, behåll nivån av nikotin i systemet stabilt när du arbetar med att inte röka. De kan förhindra några av de obekväma fysiska symptomen som är förknippade med rökningstopp.

Eliminera de utlösare du associerar med rökning cigaretter. Många tycker att de har en koppling mellan körning och rökning, till exempel. I så fall måste du tänka på sätt i förväg för att ändra ditt körbeteende så att du inte ständigt frestas i bilen. Leta efter en distraktion i dessa situationer.

Avstå från att röka till varje pris för att maximera chansen att sluta effektivt. Stopp är där du måste börja. Sluta bara röka och börja aldrig igen. Denna metod kan verka lite hård. Det har dock visat sig vara mycket effektivt.

TIPS! Försök att distrahera dig själv när du planerar att röka en cigarett. Tvinga dig att slutföra en annan chore, innan du kan få en cigarett.

Glöm inte att erbjuda dig själv belöningar när du når de viktiga avslutande milstolparna. Skriv ner de belöningar du kommer att bevilja dig när du når en dag, en vecka, en månad och ett år som en icke-rökare. Lägg upp listan på en märkbar plats där du kommer att kunna se den varje dag. Detta kan bara hjälpa till att hålla dig motiverad under svaghetstiden.

Hitta en metod för att påminna dig själv om din motivation hela tiden. Omgiv dig med motivativa anteckningar, eller bifogar betydelse för ett smycke, bär det ofta. Hur som helst kan du hitta den här visuella påminnelsen som är användbar i ansiktet av frestelse och begär senare.

När du är frestad att röka, säg själv, "Nej. aldrig. Jag tar inte ens en puff. "Ibland kanske du tror att en liten cigarett kommer att bli bra, men bara en enda puff kan göra att alla dina framsteg går i spill. Lös upp innan du ens är frestad att aldrig försöka "bara en".

Tips! Du bör försöka fördröjning taktiken när du känner att du absolut måste ha en cigarett. Berätta för dig själv hur du kommer att känna på ungefär 10 minuter och distrahera dig själv.

Om du inte lyckas sluta, slå inte på dig själv eller bli avskräckt. Även strategier som är extremt ljuvliga och börjat med stor beslutsamhet uppnår inte alltid det önskade resultatet. Titta tillbaka och ta reda på vad som gick fel för att lära av dina misstag när du försöker igen. Nästa gång du står inför en liknande situation kan du vara redo att lyckas.

Att eliminera eventuella påminnelser om ditt liv som rökare kan hjälpa dig att sluta. Bli av med alla askkoppar och tändare i ditt hem. Rengör ditt hem från topp till botten och tvätta alla dina kläder för att eliminera lukt av rök. Att göra dessa saker gör det mindre troligt att du kommer att påminnas om att röka och sluta med ett cigarettbehov.

Använda dessa förslag bör ge dig en utmärkt start på att eliminera cigaretter från ditt liv. Du behöver inte låta ditt liv dikteras av cigaretter. Ge dig själv tillåtelse att leva utan beroende av rökning. Din ökade hälsa och den minskade risken för din familjs hälsa kommer att vara stora fördelar för dina flitiga ansträngningar.

Tips! Det finns underbara tillskott i form av nikotinplåster och jämnt tuggummi för att hjälpa dig att sluta röka om du behöver lite hjälp. Dessa produkter ger din kropps nikotin utan att behöva använda cigaretter, vilket hjälper dig att undvika abstinenssymptom medan du bryter mot den faktiska vanan att röka.Source link