Få frisk och sluta röka idag med det här fasta rådet


Du måste ha hört tusen gånger hur svårt det är att sluta röka, men det kanske beror på att människor bara inte gör det vet hur man gör det. Som för allt, ju mer information du har om att sluta röka, desto lättare blir det. De tips som följer hjälper dig att sparka din vana.

Om du känner att du måste röka en cigarett, försök sedan avstänga din första så länge som möjligt. Vad du än kan göra för att försena rökning hjälper dig, så ta en promenad, drick lite vatten eller lägg dig ner. Du kanske finner att avleda din uppmärksamhet åt något annat som kommer att fördröja och slutligen övervinna den önskan att röka. Genom att använda fördröjningstekniken kan du röka en mindre cigarett om dagen.

Det finns en viss mängd viktökning som ofta är resultatet av att man slutar röka, och att äta frukt och grönsaker istället för sötsaker är en sätt att hjälpa till att undvika detta. Detta är ett sätt att bekämpa den karakteristiska viktökning som följer med att sluta.

Kan hypnos fungera för dig? En licensierad hypnotisör ger dig verktyg som inte finns någon annanstans. När du är hypnos kommer hypnotisören att fylla ditt sinne med positiva tankar om att sluta röka. Detta bidrar till att minska cigarettillverkningen.

Skapa en lista med idéer om hur sluta röka kan uppnås. Detta kan vara ditt bästa verktyg för framgång, om det används till din fördel. Alla har sina egna sätt att få saker gjort. Det är viktigt att du hittar något som kommer att fungera för dig. Att göra en lista hjälper till med den processen.

Sluta röka dagligen. Ta din resa dag för dag, med fokus på ögonblicket istället för framtiden. En kortare tidslinje kan göra din resa mer hanterbar, både fysiskt och mentalt. Det finns inget fel i att fastställa långsiktiga mål, men bli bekväm med det dagliga engagemanget för att röka upphörande.

TIPS! När du funderar på att sluta röka, gör en tid för att se din läkare. Din läkare kan erbjuda dig råd, information och verktyg som du inte kan komma någon annanstans.

Om du försöker sluta röka, var noga med att få gott om vila. Vissa tycker att de längtar efter cigaretter mer när de stannar uppe sent. Detta är också en lättare tid att smyga i en cigarett. Att få åtta timmars vila varje natt hjälper till att hålla dig mentalt fokuserad, vilket innebär att du bättre kan styra de begärna.

Få stöd av dina nära och kära för att hjälpa dig sluta röka. Det är kritiskt att människorna närmast dig erbjuder stöd, inte kritik eller dom. Låt dem veta att du kan vara skarp eller irriterad på grund av uttag, men det kommer att gå och det är inte din avsikt att vara som sådan. Att sluta röka är inte lätt, och stöd från de människor du älskar är viktigt under processen att sluta.

När du försöker sluta röka, måste du undvika de särskilda triggarna som får dig att röka. Om du alltid brukade röka medan du läser en bok, kan du behöva lägga din bok tillfälligt tills du har brutit din rökvanor. Hitta något annat som kan tänka dig av saker när det händer

Tips! Du vill berätta för din familj och vänner om dina planer att sluta röka. De har din rygg och hjälper dig att hålla ditt mål i sikte.

Innan du avslutar ett datum eller på annat sätt planerar din avslutande process måste du vara förpliktigad att lyckas. Många misslyckas med att sluta för att de har fel inställning. Ditt åtagande att avsluta måste motiveras av alla de skäl du har för att sluta börja med.

Försök inte själv det här. Be om stöd och uppmuntran från dina vänner och familj, så att de vet att du vill sluta och låta dem ge dig hjälp. Överväg att gå med i en supportgrupp. Att vara med andra som är i samma båt kan vara till hjälp.

Låt din familj och vänner veta att du slutar röka. De kommer att kunna hjälpa dig att hålla dig på rätt spår. Att ha ett stödsystem är det bästa sättet att sluta. Detta kan hjälpa dig att uppnå din gärning.

TIPS! Håll dig så optimistisk som möjligt när du utvecklar en behandling för att sluta röka. Visualisera de förbättringar du kommer att uppleva i din livskvalitet när du är en icke-rökare.