Få frisk och sluta röka idag med det här fasta rådet


Vid den här tiden är alla väl medvetna om de hälsorisker som rökning innebär, men det kan fortfarande vara mycket svårt att sluta vana. Om du är seriös om att sluta, behöver du förmodligen lite inspiration och instruktioner. Läs vidare för användbara råd om hur du kan uppnå ditt mål att eliminera rökning från ditt liv.

Ett hjälpmedel för att hjälpa dig att sluta är att göra en lista med anledningar till varför du borde sluta röka, och också orsakerna till att du motstår att sluta. Att skriva ut fördelarna kan bidra till att belysa fördelarna med den åtgärd du tar. Det kan stärka din motivation att sluta, och minska svårigheten att sluta, genom att hålla din uppmärksamhet på din önskan att sluta.

TIPS! Du måste göra din rökningstopp så enkelt som möjligt. Försök aldrig att sluta kalla kalkon.

Försök att fördröja din nästa cigarett. Gör dig själv göra en annan aktivitet först, bara ta en promenad runt huset eller dricka en kopp te. Genom att fördröja dina handlingar finner du att du verkligen inte vill ha den cigaretten trots allt. Om du slutar röka en cigarett, har du åtminstone rökt en mindre cigarett den dagen.

Förstå att sluta röka kommer att ta lång tid att materialisera. Avsluta kan vara en lång process. Du kan inte oroa sig för framtiden. Idag är allt du borde oroa dig för, så se till att du inte röker just nu och din dag börjar börja lägga till för alltid.

Ta mycket vila när du försöker sluta röka. Att stanna upp sent kan höja trötthet, öka cravings för en cigarett. Senare på natten verkar alltid vara den tiden ingen annan är, så det är lättare att smyga i en cigarett. Om du går och lägger dig på ett schema, är det mycket mer troligt att du slutar röka för gott.

TIPS! När du känner trängseln för en cigarett, sätt en viss tid att du får vänta dig. Ta en lång promenad eller titta på ett tv-program för att få ditt sinne att röka.

Om du inte kan sluta röka själv, besök din läkare. En mängd olika mediciner finns tillgängliga för att göra slutprocessen enklare, från anti-depressiva medel till läkemedel som gör rökning mindre önskvärt. En läkare kan också ge dig information om hotlines, supportgrupper och andra resurser som kan öka sannolikheten för framgång med att sluta.

Många rapporter blir viktiga under eller efter den tid som de slutade röka, så du kanske vill börja äta dessa frukter och grönsaker nu. Detta kommer att öka din hälsa genom att njuta av en hälsosam produkt medan du stoppar viktökning i spåren. Kom ihåg att din kropp kommer att kräva mat när du slutar och det bästa är att ge det hälsosam mat för att hålla dig i en hälsosam sinnestillstånd.

Att sluta röka kan vara en seriös utmaning för många, men med kunskap om beprövade tekniker kan det bli mycket lättare. Vad du har läst i föregående artikel ska hjälpa dig att ge upp cigaretter utan alltför mycket besvär. Genomför tidigare tips och du kommer att skydda hälsan och välbefinnandet hos dig och din familj.Source link