Få frisk och sluta röka idag med det här fasta rådet


Alla som försöker sluta röka har goda avsikter, men de flesta misslyckas. Så läs igenom tipsen från den här artikeln och se hur du kan fortsätta röka, snarare än senare. Ta det du lär dig och använd det bra för att äntligen släppa vanan för gott.

Att gå med i en bra stödgrupp kan hjälpa dig att sluta röka. När du är omkring människor som går igenom samma saker du är, kan de hjälpa dig med de fysiska och känslomässiga utmaningarna i samband med att du slutar. Du kan få stöd och vägledning från tidigare rökare som har lyckats sluta, liksom bra tips för att hantera processen. Kolla ditt tidning och lokalsjukhus för supportresurser.

För att öka sannolikheten för att du kommer att lyckas med din önskan att sluta röka, försök att sammanställa en lista på papper om de positiva och negativa konsekvenserna att sluta Bara genom att skapa listan förstärker du ditt humör.

När du är nära att ge efter för dina begär för en cigarett, tänk på en fördröjning innan du får njuta av. Berätta själv att du måste gå en promenad först, eller kanske måste du först ha ett glas vatten. Ofta kommer du att upptäcka att du bara ger dig ett ögonblick och något att uppta dig med dig kommer att kunna komma förbi begäret utan att behöva röka. Om du fortsätter och röker, kan förseningen åtminstone minska din rökning för den dagen.

Hypnos är värt att prova för dem som söker ett sätt att sluta röka. Professionella hypnotister har varit mycket framgångsrika när det gäller att behandla individer som vill ge upp vanan. När du är placerad i en djup trance, kommer hypnotisören att ge dig positiva bekräftelser som förblir inbäddade i ditt minne. När transen är trasig kan du konstatera att cigaretter håller lite överklagande, vilket gör dig ännu närmare ditt mål att sluta.

Få en god natts sömn varje natt om du försöker sluta röka. Vissa tycker att de längtar efter cigaretter mer när de stannar uppe sent. Detta är också en lättare tid att smyga i en cigarett. Optimera din hälsa och minska dina begär genom att sova åt minst åtta timmar per natt.

Tips! Sluta röka så fort du kan. Undvik att sluta kall kalkon, som sällan fungerar.

Om du inte kan sluta röka kall kalkon, använd nikotinbytesbehandlingar, som fläckar, sprayer, inhalatorer eller tuggummi. Dessa finns i disken på något apotek och ger din kropp en liten mängd nikotin, vilket kan minska abstinenssymptomen och få dig igenom de värsta tiderna.

Att undvika de utlösare som får dig att begära en cigarett är nyckeln till att sluta helt. Du kan associera rökning med körning eller läsning. Ta en titt på hur du kan ändra hur du gör dessa saker, så att föreningarna är svagare och inte får dig att tänka på cigaretter. Du måste hitta en distraktion, att tänka på något annat.

Framtiden för en hälsosam framtid när du lyckas sluta röka bör göra dig optimistisk. Var noga med att tillämpa de saker du lärde dig här och inte ångra.