Få frisk och sluta röka idag med det här fasta rådet


Fördelarna uppväger något annat när du bestämmer dig för att sluta röka. Håll dem i åtanke, och samla också in hjälpsamma tekniker och tricks, som de här i den här artikeln, för att hjälpa dig på vägen. När du behöver lite extra hjälp, kom ihåg vad du kommer att lära dig här idag, så att du med stolthet kan säga att du är en icke-rökare.

Om du vill vara framgångsrik när du slutar röka, försök att göra en lista över alla för och nackdelar som slutar kommer att föra dig. Genom att skriva ned dessa saker börjar du styra riktningen för din syn på att sluta. Du kan bli mer motiverad att stanna kvar på vägen, och därför kanske du kanske slutar vara mindre utmanad.

Sluta röka

Sluta röka så lätt som möjligt. Det är vanligtvis inte klokt att försöka sluta med kall kalkon. 95% av tiden kommer människor som försöker sluta röka med hjälp av den kalla kalkonmetoden börja röka igen strax efter att ha försökt sluta. Eftersom nikotin är så beroendeframkallande är det viktigt att använda en metod som innehåller recept eller nikotinplåster eller tuggummi. Detta kommer att underlätta dig genom de svåra tidiga tillbakadragningsstadierna och göra sluta lättare.

Stanna i nuet och sluta en dag i taget. Detta är en process som kan ta månader innan resultaten är uppenbara. Försök att inte tänka på nästa år, eller till och med nästa månad. Fokusera på nuvarande ögonblick och ta itu med varje dag som det kommer. Alla dessa rökfria dagar kommer snart att ge upp till en rökfri framtid.

TIPS! Gör ditt avslutningsförsök så enkelt på dig själv som du kan. Under inga omständigheter bör du försöka sluta kall kalkon.

Tala med dina nära och kära om ditt beslut att sluta röka. När du berättar för dessa människor har du slutat, de kommer att motivera dig att förbli engagerad. Detta kan vara den lilla knuff du behöver för att hålla dig på rak och smal.

När du bestämmer dig för att sluta röka en gång för alla, gör en lista fylld med användbara tips och sluta strategier. Sitt ner och gör en lista över saker som kommer att fungera för din personlighet. Alla har sina egna sätt att få saker gjort. Det är användbart för dig att förstå exakt vad som fungerar bäst för dig. Genom att skapa en lista kan du förbättra dina övergripande chanser till framgång.

Sluta röka dagligen. Gör dina mål mycket korta och uppnåeliga – en dag i taget. En kort tidslinje kan hjälpa dig att hålla dig i spår istället för att oroa dig för vad som kommer nästa. När dina fysiska behov för nikotin minskar kan du ställa upp långsiktiga mål som matchar ditt engagemang och komfortnivå.

TIPS! Börja träna. Det kommer inte bara att hjälpa dig att komma i form, det kan hjälpa dig att hålla dig upptagen och undvika cigaretter.

Om du försöker sluta röka, se till att du får gott om sömn. Om du stannar upp sent kan det öka cigarettbehovet. Dessutom kommer du vara ensam sent på kvällen, vilket ökar din frestelse att röka. Få en optimal mängd sömn varje natt för att hjälpa till att hantera dina begär.

Om du har svårt att sluta röka, tala med en sjukvårdspersonal. En läkare kan ordinera mediciner för att underlätta dina ansträngningar. Din läkare kommer också att hålla dig i kontakt med supportgrupper och andra resurser du kan använda.

Nikotiners ersättningsterapi

TIPS! Tala med en läkare för att få en bättre uppfattning om alternativen som finns tillgängliga för att sluta röka. Din läkare kan ha resurser tillgängliga för att hjälpa dig att sluta att du inte har tillgång till.

Du kanske vill tänka på att pröva nikotinbyten. Nikotinuttaget är mycket kraftfullt och kan leda till depression, rastlöshet och bli frustrerad eller irritabel. Cravings för en cigarett kan vara mycket kraftfull. Det kan hända att nikotinersättningsterapi hjälper till att minska dessa känslor. Studier har visat att personer som använder nikotinutbytesbehandling dubblar sin chans att lyckas. Du vill dock inte använda dessa produkter om du fortfarande röker.

Du vet redan om många fördelar med att bli en icke-rökare. Den enkla kunskapen att rökning är dålig är emellertid ofta inte tillräckligt för att sparka vanan. Det är här den artikel du just har läst är praktisk. Använd de tips du har hittat här när du känner att din lösning är blekande eller de begärda träffarna. Snart kan du börja njuta av livet hos en glad, frisk icke-rökare.Source link